Foto bij ~ |3| ~ 7. 'Someone's Going To Help!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 7: Someone's Going To Help!
_______________________________________________________________________
COSPLAYMEETING VANDAAG

Je spert jouw ogen wijd open. Je bent niet van plan om vaarwel te zeggen, misschien later als jouw einde eraan komt, maar zeker niet nu! Nu is het veel te vroeg om vaarwel te zeggen. Je wilt haar tegenhouden, maar hoe weet je niet. Tegenhouden met woorden heeft niet geholpen en jezelf bewegen kan je niet. Dan schiet er plotseling iets te binnen. Ze had het erover dat Nibi mij én haar aan het overnemen was. Is er dus toch een mogelijkheid dat het gestopt kan worden? Nibi probeerde haar duidelijk al eens over te nemen. Dat was te merken aan de groene en gele gekleurde ogen. Je haalt even diep adem en hoopt dat je Nibi kan bereiken met jouw gedachten. Als je de enorme hoeveelheid chakra van Nibi voelt toenemen, slaak je een opgeluchte zucht. Nibi voelde en wist dus precies wat je wilde. Nu maar hopen dat het werkt.
Je voelt dat de chakra die om jouw lichaam heen zit, langzaam veranderd. Alsof de rode en blauwe chakra een ruzie met elkaar hebben en de blauwe aan het winnen is. Daardoor ben je natuurlijk heel erg opgelucht. Dat betekend dat er een einde is aan de jutsu, of ze sluit de vleugels op tijd en dan is iedereen natuurlijk de lul. Je voelt dat de duivel en Nibi een heftige strijd in jouw lichaam hebben. Hard bijt je in jouw lip, aangezien het ten koste van jou gaat natuurlijk. Je voelt door hun best veel pijn. “Kazumi, jammer genoeg voor jou is er niet genoeg tijd voor jouw Nibi’tje om me tegen te houden.” hoor je haar zeggen met een spottend lachje. Plotseling voel je dat je hard naar achter geduwd wordt. Doordat Nibi en de duivelse versie met elkaar aan het vechten zijn en jij daardoor niet oplette, waakt er niemand over jouw lichaam. Veel adrenaline stroomt door jouw lichaam. Zo’n onverwachte aanval had je niet verwacht. Je sluit jouw ogen eventjes, wachtend op nog een klap. Je doet er niks tegen, omdat jij niet degene bent die jouw lichaam kan besturen.
Hoewel je op een tweede klap wacht , er komt er maar geen. Het lijkt wel alsof jouw vleugels tegengehouden worden. Alsof iemand ze vasthoudt of tegen iets aangedrukt houdt. Maar, waarom zou iemand dat doen? Als diegene je tegenhoudt moet hij of zij van jouw jutsu afweten, maar tot nu toe weet alleen de Hashimoto clan er vanaf, aangezien het één van de geheimste clan-jutsu’s is. Er kan je maar één iemand te binnenschieten die Konoha en jou zou redden van zo’n jutsu. Dat is natuurlijk Harumi. Maar, het kan ook iemand uit jouw clan zijn die jou tegenhoudt totdat de Akatsuki-leden weg zijn. Puur zodat zij veilig zijn. Je voelt dat de duivelse chakra langzaam verminderd. Dat vindt je best raar, want normaal gesproken blijft ze je overnemen totdat het einde er voor haar is. Tot ze verslagen is, iemand jou K.O. slaat of iets anders. Maar, het K.O. slaan kan niet aangezien je nog steeds klaarwakker bent. Of, je denkt dat je wakker bent, maar ben je dat in werkelijkheid eigenlijk niet.
Plotseling hoor je een stem, een engelachtige. In jouw gedachte verschijnt er een mooie gedaante. Een vrouw waarvan je na een paar seconden meteen al weet dat het jouw oma is. “Oma..” fluister je zacht in jouw gedachten. Ze kijkt je met een warme glimlach aan. Een glimlach die wilt zeggen dat alles goed komt en jij je geen zorgen moet maken. Door de glimlach heb je gelukkig wel wat vertrouwen gekregen. Ze is hier vast om je te helpen. Ze loopt naar jou toe en raakt je voorzichtig aan bij jouw voorhoofd en buik. Een goudachtige gloed komt over je heen. Harumi heeft namelijk een goudachtige gloed, wat haar krachten betreft. Je haalt rustig adem. Je weet wat ze zal doen. Ze zal de duivelse versie terugstoppen in haar “kooi”. De plek waar ze thuishoort. Met grote ogen kijk je naar jouw oma. Altijd komt ze op het juiste moment. Alsof ze een “Kazumi is in nood-knopje” in haar hoofd heeft. Of een zender. Natuurlijk ben je er wel dankbaar om, dat ze altijd jou op het laatste moment op tijd red. Na een aantal seconden voel je dat je weer jezelf kan bewegen en kan besturen. Meteen schakel je de Hoshikagan uit. De vleugels trekken zich meteen terug. Terug in jouw lichaam. Je opent jouw ogen en kijkt jouw oma aan. Je glimlacht zwak naar haar en sluit jouw ogen. Je bent zo opgelucht en je bent gewoon uitgeput.

Reacties (7)

 • Kiriyama

  Met wie ga je dan meeten? ^^
  In ieder geval veel plezier! ;D
  En snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  He wel condooms gebruiken vandaag he xoxo
  Lol. Straks lopen er mini patricia-kakashis rond hihi

  Ik ben net wakker lol
  Snel verdeerrrr

  8 jaar geleden
 • Ruki

  Verderverderverder:)

  8 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  enn enn kakashi.. D=

  8 jaar geleden
 • MiekieChan

  teehee, Happy voor Kazumi dat ze weer wat veilig is... ongeveer
  xD
  SNEEELLLLLL VEDERSSS!!!!!!!!!
  en Veel plezier

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here