Zayn Malik.
Glimlachend keek ik toe hoe Liam druk gebarend richting de natuur wees. Zijn ogen droegen een vrolijke twinkeling met zich mee, zijn vingers lichtelijk omgekruld terwijl hij sprak en een prachtige glimlach sierde zijn gezicht. Was er dan niks fout te bekennen aan deze jongen? Het enige vreemde tot nu toe was dat deze engel plotseling voor mijn deur was terechtgekomen, samen met mijn vriend Harry. Waar Harry hem van kende was een compleet mysterie, niet dat dit wat uitmaakte. Ik was blij dat Harry hem had meegenomen, anders zou ik hem misschien wel nooit hebben gekend. Het klonk misschien raar, en mensen zeiden altijd dat je niet mocht vallen op iemand zijn uiterlijk maar zodra Liam in mijn beeld kwam was dit opslag veranderd. Zijn glimlach zorgde er voor dat mijn hart tienduizend slagen sneller ging kloppen, zijn haar dat warrig boven zijn hoofd langorige voor een kriebelen gevoel in mijn handen, alsof ik iedermoment van de dag mijn vingers erdoor heen wou halen. En dan nog zijn prachtige, bambi , bruine ogen die me soms konden laten verdrinken door alleen maar naar me te kijken. Wat deed deze jongen toch met me? Hoewel ik hem nog niet zo lang en goed kende, wist ik dat hij een geweldig karakter had. Zijn manier van doen en praten was hier het bewijs al van.
"Hello! Zayn, are you there? Vroeg een prachtige stem waardoor ik opschrok uit mijn gedachten.
"Yeah, I'm here. Just thinking about something, " voegde ik er mompelend aan toe.
"So, tell me a bit more about yourself," grijnsde Liam na een kleine stilte.
"I'm Zayn Malik, I'm nineteen years old and I live on myself. I have no job, living from my parents money and I'm currently seeking for a job in the city. How about you?" Glimlachend keek ik hem aan, zijn ogen boorde in die van mij.
"I'm Liam, well you know that by now, I work at Starbucks and I'm living my life without obnoxious parents."


Sorry als er fouten inzitten, ik heb dit getypt op een iPad en dat is heel anders als op mijn laptop! Dus als het anders is als normaal, you'll know now c: . Foto komt als ik thuis ben. Vrolijk Pasen allemaal!

Reacties (8)

 • SuperrCarrot

  me like(H)
  why is this story so bloody fantastic?
  snel veeerder please!!

  7 jaar geleden
 • Smythe

  Yeeees, hij vind Liam ook leuk(A)Snel verder! x

  7 jaar geleden
 • teamLarry

  How can I be in love with a story?

  7 jaar geleden
 • Aplin

  Me loves this story, and me also loves you. <3

  7 jaar geleden
 • Paulson

  Omg, man, I just loves this so much! <3
  Jij ook nog een vrolijk pasen schat!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen