Foto bij Chapter 025

"I'm going to shower first" zei ik en de jongens + Milou knikten. Louis had per ongeluk wat cola over me heen gemorst bij de bowlingbaan, dus ik kan wel zeggen dat ik me niet echt fris voelde.
Toen ik de douche weer uitkwam en was aangekleed en wel, kwam ik beneden waar ik alleen Harry aantrof.
"Where's everyone?" vroeg ik.
"They went to the supermarket, we have nothing to eat" lachte Harry.
"So.. we've got the house for ourself?" vroeg ik met wiebelende wenbrauwen. Harry lachte en wiebelde ook even met zijn wenkbrauwen.
Normaal was ik nooit zo zelfverzekerd als ik nu deed, maar met Harry was alles gewoon zo anders. Hij voelde echt als een soort broer met wie ik al mijn hele leven had gedeeld, maar dan met een ander soort liefde natuurlijk.
Harry kwam op me afgelopen en tilde me op waardoor ik in zijn armen kwam te liggen als een baby.
"I can walk myself, you know" gniffelde ik.
"I just like to hold my baby" zei Harry en hij nam me mee naar boven. Hij zette me neer in hun fantastische badkamer en zette het bad aan. Harry keek me vragend aan en ik glimlachte en plantte mijn lippen weer op die van hem als teken van goedkeuring. Ik had net gedoucht, maar dat maakte even niet uit.
We gingen heus niks doen, maar samen in een heerlijk bad zitten was toch niet zo erg?
Het bad liep al snel vol en Harry trok zijn broek uit. Ik keek hem speels aan en deed mijn shirt uit. Hij kwam op me afgelopen en deed ook mijn broek uit, waarna ik zijn shirt weer uitdeed. We stonden daar, halfnaakt, te zoenen in het midden van de badkamer. "Go sit in the bath, beautiful" zei Harry en hij knoopte nog snel mijn bh los. Ik ging snel in het bad met veel schuim zitten, en toen Harry zijn boxer had uitgedaan kwam hij bij me zitten. Hij was niet bepaald klein geschapen, als je weet wat ik bedoel.
Ik ging dicht op hem zitten, en plantte kusjes in zijn nek. Harry streelde mijn rug, en zakte af en toe een beetje af naar mijn billen toe, wat ik heerlijk vond.
"You're beautiful" zei Harry zachtjes in mijn oor en ik glimlachte.
"I love you Styles" zei ik waarna Harry me een kus op mijn mond gaf wat uitliep in een wild liefdesspel. We bleven nog even in het bad liggen, gewoon om van elkaar te genieten in stilte. Nou ja, er vond ook een hoop gesmak plaats.
Harry pakte de afstandsbediening en zette de tv aan die aan de overkant van het bad hing. Ik zag dat de dvd van de Titanic opstond en nestelde me lekker klef tegen Harry's blote bovenlijf aan.
Op een gegeven moment had ik even genoeg van die stomme boot en besloot wat met Harry te spelen. Ik ging op hem liggen en gaf hem kusjes in zijn nek. Ik speelde met zijn haar, wat ik echt geweldig vond, en Harry keek me speels aan.
Hij begon me wild te zoenen en streelde mijn borsten. "Do you want it?" prevelde hij tegen mijn lippen aan. "Not yet Styles, not yet" zei ik. Hij gaf me nog wat kusjes op mijn gezicht en nek en we keken nog 10 minuutjes van de film.
Toen we dan eindelijk helemaal rimpelig het bad uit kwamen bleef ik nog even tegen Harry aan staan om hem een lange kus te geven, het maakte me even niet uit dat we nog naakt stonden. Alsof we het precies gepland hadden, hoorden we beneden een deur gaan en Liam riep: "WE'RE BACK!!!" waardoor we ons snel aankleedden en in de keuken kwamen helpen met pasta maken.
"Yaar, kan ik je even spreken?" Milou keek me met hele zielige ogen aan, en geloof me, als zelfs Milou niet vrolijk kijkt is er echt wat aan de hand..


Ik ben bang dat ik het deze week echt heel
druk heb met school, omdat ik vorige week ziek was moet
ik echt heel veel inhalen..
Sorry, ik probeer sowieso elke dag 2 stukjes te
plaatsen! Nu gaat het alleen even niet dus hier 1..
Volgende week ga ik weer lekker veel schrijven (:
Ps. bedankt voor de (bijna) 50 abooooo's!
xoxox

Reacties (4)

 • Herope

  leeeeukk!!
  En spannend,, wat is er dan gebeurt?!?!?!

  8 jaar geleden
 • JustCheyn

  love this story snel verder!!

  8 jaar geleden
 • HarrysCats

  I Love This Story

  Hihi echt geweldig!' xx

  8 jaar geleden
 • Claddagh

  Jaaaj, verderr!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen