Shoutout to: KickSomeAss Haha jouw reactie was wel leuk, en ja het is best gemeen van die meiden dat ze hem geen knuffel geven..... en je drooomt leuk!

Uiteindelijk hadden we een goed setje gevonden. Want de ene keer vond ik iets goed, maar Marije niet. En dan had Lilsa weer wat, maar vond ik het niet goed. En zo ging dat de hele tijd door. Maar uiteindelijk had ik dan toch het goede setje gevonden. ‘Weetje Marije,’ begon ik terwijl ik op mijn bed neerplofte. ‘Wat?’ ‘Ik vind het nog steeds geen goed idee,’ ‘Hoezo niet? We hebben deze discussie al gehad namelijk.’ Zuchtte ze geërgerd. ‘Nou, ik heb mijn hart achtergelaten bij Niall. Ik kan nu niet opeens weer gaan daten.’ Zuchtend stond ze op en ging ze naast me zitten. ‘Lieve schat, Niall komt pas over ruim een maand terug. Zet je eroverheen en geniet van het leven. Je bent een beroemde popster, je bent een voorbeeld voor meisjes. En jij zit alleen maar te kniezen en te jammeren om een jongen die waarschijnlijk niet eens weet dat jij hem leuk vind.’ Zei ze me streng. En het erge was nog dat ze gelijk had. Zuchtend liet ik mijn schouders hangen en keek ik naar mijn handen die op mijn schoot lagen. ‘Je hebt gelijk,’ zuchtte ik maar en voelde opeens vier armen om me heen. Lilsa was ook naast ons komen zitten en sloeg samen met Marije haar armen om me heen. ‘Het komt wel goed schatje,’ mompelde ze lief en samen proesten we het uit van de lach.
‘Doeg!’ Riep ik naar Marije die het pad afreed. We hadden nog zitten kletsen en doen, en het was gewoon heel gezellig geweest. Het was jammer dat ze weer moest gaan, maar veel konden we er ook niet aan doen. ‘Dus, ik ga slapen.’ Geeuwde Lilsa en lachend liep ik naar boven en zij ook waarna we allebei naar onze eigen kamer liepen. ‘Slaaplekker,’ brulde ik nog en hoorde haar lach door het huis galmen. Verveeld liep ik rond mijn kamer en zag ik uiteindelijk mijn laptop erg aantrekkelijk staan. Eigenlijk zou ik moeten slapen, of nog gaan leren. Maar in geen van beiden had ik zin. Zuchtend liep ik het trappetje op en plaatste ik mezelf achter mijn computer. Ongeduldig wachtte ik tot hij opgestart was. Ondertussen tikte ik met mijn nagels op het bureau. Eigenlijk had ik al heel lang niet meer op mijn computer gezeten. Toen hij eindelijk opgestart was twijfelde ik wat ik nu ging doen. Twitteren en mensen blij maken door ze te volgen of te tweeten. Of op skype gaan, en kijken of Harry er was. Uiteindelijk besloot ik voor skype te gaan, omdat ik ook op mijn mobiel kon gaan twitteren. Ik klikte het icoontje aan en zag dat Harry online was. Blij glimlachte ik, en zag dat hij me belde. Nu zou ik hem voor lange tijd weer spreken.

Ok vanaf nu ga ik shoutout's doen. Maakt mij niet uit of je een lange of korte reactie doet, ookal is de kans groter dat ik je kies als hij langer is. Maar mag ook kort zijn, als hij maar lief is (;

Moustacheee: Een shoutout is volgens mij *ja ik ben ook blond en weet het niet helemaal* dat iemands naam word neergezet, zodat mensen op je pro kunnen kijken en dus misschien je stories gaan lezen. Oh en trouwens, ik doe deel 2 hieronder. Omdat ik geen zin heb om deel 2 ergens anders neer te zetten en dat de helft van de lezers niet mee gaat ofz.... nogal irri. hopelijk heb je geen vragen meer (;

Reacties (17)

 • DamnStyles

  ik snap het niet helemaal voor wie was dat nummer nou?? voor Myra toch?
  en zij vind Niall toch ook leuk wat is er dan aan de hand?

  7 jaar geleden
 • TostiXD

  Mijn i-pod draait overuren door jouw verhaal!! Serieus, ik kan gewoon niet stoppen met lezen!:$
  Wat natuurlijk betekend dat jouw storie geweldig is!!(H)

  7 jaar geleden
 • DROWNER

  Dit iis echt 1 van de gewldigste verhalen op heel Q!!
  Meestal haak ik af als ik het irri begin te vinden, maar dat heb ik bij jou nog niet gaehad, en ik ben helemaal veerslaafd!!!
  Xx

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  ya know, you don't know what you don't know.

  7 jaar geleden
 • Boggart

  OMG DIT VERHAAL IS ECHT GOEDDDD ;D
  in 2 dagen helemaal gelezen hehe. PINGPING!! nieuwe abo aanwezig:D

  VERDAH(H)(H)(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen