Foto bij Chapter sixty-four

Jake Fraun

"Jake! Liam! Ik kom die kamer binnen hé!"
"Nja, dat zou ik niet doen als ik van jou was."
"Nee, dat lijkt me nogal een onsmakelijk zicht."
"Maar dat is de enige manier om ze wakker te krijgen."
"Ik weet het wel, maar zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb hé"
"Liam! Jake! Kom nù die kamer uit!"
"Liam! Jake!"

Ik rolde kreunend van Liam af en opende met een zucht mijn ogen. Wie haalde het in godsnaam in zijn hoofd om na zo'n geweldige nacht voor onze deur ruzie te staan maken. Ik spitste mijn oren om de stemmen uit elkaar te houden. Ik herkende de zachte, kinderlijke stem van Niall, de opgewekte was Louis. Ook Blake had zich in het gesprek geworpen. Ik was net van plan om mijn ogen terug te sluiten en me dicht tegen Liam aan te vleien toen iemand hard op de deur bonsde. "Jake! Liam! Kom nu die kamer uit of ik kom binnen!" Ik zuchtte en sloeg de dekens van me af. Liam draaide zich en liet zijn handen rusteloos over de lakens glijden. Zijn handen waren op zoek naar mij. Toch enigszins vertederd keek naar het tafereel waardoor ik een kleinigheid vergat. Ik wilde net de deur openmaken, maar ik was te laat want Louis kwam net de kamer binnen gestormd. Ik knalde niet onzacht tegen de deur en viel achterover op de grond. Pijnlijk wreef ik over mijn neus. Louis keek me met geschrokken ogen aan, waarna zijn blik zakte en hij grimaste. Ik keek hem even fronsend aan waarna ik zijn blik volgde. Ik voelde mijn wangen gloeien en toch enigszins beschaamd probeerde ik met mijn handen mijn edele delen te bedekken. "Shit", vloekte ik zachtjes en ik stond traag op en liep achterwaarts naar de kast waar ik razendsnel een boxershort uit viste. Toen ik terug een beetje toonbaar was en mezelf had vervloekt voor het feit dat ik me had laten afleiden, zoals ik al zei: een kleinigheid, zag ik Niall en Blake triomfantelijk grijnzen.
"Wat?!" snauwde Louis, maar in zijn stem klonk duidelijk een lach door.
"Ik had het je toch gezegd", lachte Niall en ik zag dat ook Blake, Harry, Zayn en zelfs Louis moesten lachen.
"Maar wat was er nu zo dringend?" vroeg ik en Zayn werd meteen terug serieus.
"Simon heeft een conference call gepland binnen een half uur", legde hij uit.
"Dat klinkt niet als iets goeds", merkte ik op en Zayn knikte.
"Ik maak Liam wel wakker en ik zorg ervoor dat hij binnen een kwartier op de gang is," zei ik, "gaan jullie ondertussen zorgen voor wat eten dat we hier kunnen ontbijten."
Ik zag Zayn een blik met de andere wisselen voor hij zijn ogen in de mijne boorde. Het was anders dan wanneer Liam het deed, dit was puur vriendschappelijk. Maar het andere deel werkte wel hetzelfde: hij had mijn volle aandacht.
"We willen dat jij er ook bij zit. Je hoort nu ook in deze familie en we hebben geen geheimen in deze familie."
Zayns woorden raakten me waardoor ik geen geluid kon maken en dus maar simpelweg knikte.
Toen de jongens naar beneden gingen om eten te halen, begaf ik me naar het bed. Liam lag nog steeds schattig te slapen, al had hij een rusteloze uitdrukking op zijn gezicht. Ik kroop over hem heen zodat mijn handen en voeten nu aan weerskanten van zijn lichaam lagen. Ik liet mijn blik nog even over zijn borst dwalen voor ik er zachtjes kusjes op drukte. Ik baande mezelf een weg naar zijn gezicht, over zijn warme hals, zijn gladde kaaklijn waar ik even bij zijn oor bleef hangen, en als laatste drukte ik mijn lippen op zijn mond. Dit was ongeveer het moment dat hij wakker werd en mij met een grijns terug zoende.
"Weet je, zo wil ik iedere dag wel wakker worden", glimlachte hij waarna hij me in zijn armen trok. Ik drukte grijnzend mijn lippen nog een laatste keer op die van hem en maakte me toen met enige tegenzin los uit zijn greep. Ik grinnikte toen ik Liams verwarde gezicht zag en ik weerstond de drang om me terug in zijn armen te nestelen. In plaats daarvan legde ik uit waarom ik hem had wakker gemaakt.
"Simon heeft gebeld voor een conference call"
"Shit", mompelde Liam waarna hij de dekens van zich afgooide en uit bed kwam.
"De jongens verwachten je in de gang",zei ik snel en ik liep achter hem aan de gang op. Ze zaten allemaal al in de zetels met een broodje in de hand. Liam haalde zijn Iphone zonder iets te zeggen boven en belde Simon, zonder iets te overleggen.
"Simon Cowell"
"Simon, Liam hier. Hij staat op speaker."
"Jongens, we zitte met een probleem."

Sorry dat het zolang heef geduurd, morgen meer uitleg, promiss! Xx love you guys! Reacties?(flower)

Reacties (6)

 • Tuena

  Snel verder x

  9 jaar geleden
 • Smythe

  Probleem?!:OSNel verder! x

  9 jaar geleden
 • Jamezzz

  Ahw, snel verder:P

  9 jaar geleden
 • BVBloveit

  Wahha, wat zijn ze toch lieff:D
  Snel weer verder!?
  -xxx-

  9 jaar geleden
 • ovaries

  Beautiful <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen