Shoutout to: Benny 1326 haar reactie was geniaal.

Ik werd wakker doordat ik woest heen en weer geschud werd. ‘He?’ Mompelde ik nog half in slaap en knipperde verward met mijn ogen. ‘Je had niet gezegd dat je vandaag op moest treden!’ Riep Lilsa half in paniek naast mijn oor. ‘Nee, want dat is morgen.’ Mompelde ik waarna ik me nog een keer omdraaide. ‘Maar Marc had je nog gebeld, om te zeggen dat het naar vandaag was verplaatst!’ Riep Lilsa in paniek en met een ruk zat ik rechtop. ‘Shit,’ siste ik waarna ik mijn hoofd stootte tegen het hoofd van Lilsa. Vloekend stond ik op en rende ik naar mijn kleren kast. ‘Waarom heeft iemand dat niet opgeschreven dan, en hoe weet jij dat?’ Vroeg ik verward terwijl ik in mijn klerenstapel aan het zoeken was naar een goede outfit. ‘Marc staat beneden op je te wachten.’ Mompelde ze en ze pakte mijn mobiel om erin te kijken. ‘Nee! Niet doen.’ Riep ik waarna ik mijn mobiel uit haar handen trok. ‘Rustig maar, wat is er met je aan de hand?’ Vroeg ze verward. ‘Niks, allen moe.’ Mompelde ik chagrijnig, vandaag zou geen gezellige dag met mij worden. ‘Er is wel wat, en jij gaat vertellen wat.’ En ze greep mijn handen vast en draaide me zo dat ik haar wel aan moest kijken. ‘Je was gister nog laat op, wat deed je?’ Vroeg ze nieuwsgierig en bezorgd. ‘Ik zat op de computer, te skypen. Als je het filmpje ziet snap je het wel.’ Mompelde ik waarna ik me los trok en verder naar kleren ging zoeken. ‘Okay,’ mompelde ze nu een beetje geïrriteerd en ze liep naar mijn computer toe. Eindelijk kon ik mijn kleren aan doen. Waarna ik snel naar mijn badkamer liep om mijn haar te doen. Snel haalde ik een borstel door mijn haren heen en deed ik snel een laagje mascara op. Net toen ik naar beneden wou lopen, kwam Lilsa achter me aan. Ze greep me aan mijn arm en keek me streng aan. ‘Waarom was je met hem aan het skypen?’ Vroeg ze me streng. Zuchtend besloot ik maar eerlijk te antwoorden. ‘Ik verveelde me, en toen melde ik me aan. En poef daar was hij en begon hij tegen me te praten.’ Mompelde ik terwijl ik haar blik probeerde te ontwijken. ‘Ik weet hoeveel pijn het je doet, en ik zag die sms ook voordat je je mobiel terug pakte.’ Zuchtend sloeg ik mijn ogen ten hemel. Soms kon ik niks doen zonder dat het opgemerkt werd. ‘Het is niet goed voor je om je zo ellendig te voelen.’ En haar stem brak. ‘Ik kan het weten.’ En tranen van ons allebei vielen op de grond. Haar armen wikkelden zich om mijn lichaam heen en ik sloeg ook mijn armen om haar heen. En zo bleven we nog een tijdje staan, totdat we Marc hoorden roepen dat we moesten gaan.

Dank jullie voor alle lieve leuke reacties (:

Reacties (10)

 • SuperrrLouis

  handig, je verslapen voor een concert ^^

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Ahggg <3

  Snel verderrr:P

  7 jaar geleden
 • Hargrove

  (H)

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  nee dit meen je niet! ik keek echt zo bij het zien van shoutout benny126. dus ik terug kijken bij vorige hoofdstuk bij haar reactie, blijkt het mijn reactie te zijn! benny1326 is mijn zusje, en heeft ze dus blijkbaar niet uitgelogd ofzo dus ik reageren met haar naam erbij enzo. snappie, i know, heel onduidelijk maar eigenlijk had ik dat dus geschreven. maar maakt niet uit_O_
  nu ff je stukje lezen hoor!
  leuk stukjee! vind het echt jammer dat dat kleine skype-sessietje met de jongens alweer afgelopen was. komen ze snel weer voorbij in je hoofdstukjes please! anders kan ik niet meer verderleven!!

  7 jaar geleden
 • DanaxCullen

  Ik hou persoonlijk het meest Van Harry van heel 1D, Maar door dit verhaal vind ik Niall oowk heel leuk! Hahah
  Super verhaal, snel weer verder!
  Kudo gegeven! XX
  (H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen