Shoutout to:

Daanique Want ze is lief...

Moe kwam ik thuis, en gelukkig was Lilsa er als altijd om mij een heerlijke maaltijd voor te zetten. ‘Echt lekker dit,’ murmelde ik met volle mond en nam snel nog een hap. Wat het was, geen idee, maar het was heerlijk. Lilsa lachte nerveuse en stak nog een hap in haar mond. ‘wat is er? Je bent de hele tijd zo stil.’ Vroeg ik haar verbaasd. Ze wende haar ogen af en prikte wat met haar vork in haar eten. ‘Ik heb je ehm filmpje op twitter, en youtube gezet…’ mompelde ze. ‘Echt?’ Vroeg ik vol ongeloof. ‘Ja ik vond het zo grappig, en de fans zouden het ook wel willen zien.’ Mompelde ze dan. ‘Maar wat is er dan?’ Vroeg ik toen ze nog steeds met haar eten zat te spelen. ‘De jongens, en voornamelijk Zayn, waren er niet echt blij mee. Alleen Harry, maar dat kwam omdat hij geen maskertje op had. En fans vroegen zich best af waarom nadat Niall in beeld kwam, het filmpje stopte.’ Mompelde ze en ik keek nu ook ongemakkelijk naar mijn eten. ‘Ja daar hebben ze best een punt, maar hoe zit het met jou en Zayn nu?’ Ze haalde haar schouders op en een traan ontsnapte uit haar ooghoek. Snel stond ik op en liep ik naar haar toe. ‘Rustig maar,’ mompelde ik en sloeg een arm om haar heen. ‘Hij was echt heel erg boos,’ snikte ze en ik streelde geruststellend over haar rug heen. ‘Ik zal wel met hem praten, en anders kan ik altijd nog zeggen dat ik hem erop heb gezet.’ Stelde ik voor en ze knikte. ‘Neem maar een kopje thee en ga lekker in bad.’ Stelde ik voor en ze stond op. ‘Dankje,’ snikte ze en gaf me nog een knuffel voordat ze naar boven liep.

Nadat ik de tafel en het eten had opgeruimd liep ik naar boven, naar mijn kamer toe. Snel startte ik skype op, en stuurde ik Zayn een sms dat hij online moest komen. Kon me niks schelen als ze lagen te slapen, hij zou maar komen. Gelukkig was Harry niet online, of één van de andere jongens. Na amper vijf minuten te hebben gewacht kwam Zayn online, en klikte ik hem aan om een gesprek te beginnen. ‘Hi,’ begroette hij me en wreef vermoeid in zijn ogen. Blijkbaar lagen ze te slapen, want zijn haar zat alle kanten op en hij had geen shirt aan. ‘Vas happenin?’ Vroeg hij en ik besloot maar meteen ter sprake te komen. ‘Waarom ben je zo boos op Lilsa?’ Meteen leek hij een stuk wakkerder en keek hij me pijnlijk aan. ‘Ze heeft dat filmpje online gezet, we wisten niet eens dat er gefilmd werd! Waarom deed je dat?’ Vroeg hij me verwijtend. ‘Maar ik heb hem online gezet, niet zij. Waarom word je zo boos op haar. Ze is je vriendin.’ Zei ik hem verwijtend en meteen keek hij schuldig. ‘Ik weet het, ik had het op één van de jongens af moeten richten, niet op haar. Ze kon er niks aan doen.’ Mompelde hij schuldig. ‘En morgen ga je dat tegen haar zeggen, ze is helemaal verdrietig.’ Droeg ik hem op, en hij wist niet hoe snel hij moest toestemmen. ‘Is ze daar ook? Dan kan ik het meteen doen, want het is hier twee uur s’nachts, en hoef ik niet nog een keer mijn bed uit.’ En grijnzend keek hij me aan. ‘Ik zal even voor je kijken, want ze was in bad gegaan.’ Misschien had ik dat beter niet kunnen zeggen, want zijn gezicht betrok. ‘Omg dirty boy!’ Lachte ik en ik zag hem blozen. ‘Ik zal haar even halen dan.’ Grijnsde ik en meteen werd hij nog roder. Lachend liep ik mijn kamer uit naar Lilsa haar kamer. ‘He, wat doe jij allemaal met Zayn als je in bad gaat?’ Vroeg ik lachend terwijl ik in haar deurpost leunde. Meteen werd ze rood en keek ze me schamend aan. ‘Niks,’ lachte ze onschuldig. ‘Hoezo?’ ‘Omg you dirty little girl!’ Riep ik lachend. ‘Lekkere telefoonseks?’ Gokte ik en ontkennen kon ze niet meer, dus knikte ze maar. Waardoor ik helemaal stuk ging. ‘Maar wat wou je nou zeggen?’ ‘Zayn wil je spreken, kom maar online want hij is net zo dirty bezig als jou toen ik zei dat je in bad zat.’ Gierde ik het uit van de lach en Lilsa werd nog roder, voor zover dat kon. En lachend liep ik haar kamer weer uit. Ik liep terug naar mijn laptop en zag dat Zayn ons gesprek had afgesloten, maar dat iemand anders me belde. Nieuwsgierig keek ik wie het was, en mijn adem stokte in mijn keel toen ik zag wie het was.

Haha lekker slim ben je dan Moustacheee XD nouja maakt niet uit xd

KUNNEN WE VANDAAG PLEASE PLEASE PLEASE IN DE TOP KOMEN???? IK WEET DAT JULLIE HET KUNNEN!!!!! EN DAN KOMEN ER NOG MEER DEELTJES LOVE YA XX MOI

OMFG 300 ABO'S, IK KRIJG ER TRANEN VAN IN MJN OGEN!

Reacties (12)

 • narrystoranl

  Awhg, Nailler. Ik weet niet maar hier in dit verhaalis niall zo cute voor dr. (lees t nu pas)

  6 jaar geleden
 • agirlx

  le Niall ..

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  le niall!!!

  8 jaar geleden
 • Ilovemyself

  Niall^^

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  Niall ofcourse...
  en egt droog!
  en idd, laat Lilsa opnemen!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here