De volgende ochtend schrok ik me rot toen ik wakker werd. Marije hing over mijn gezicht heen, en mijn gegil vulde mijn kamer. ‘Rustig maar,’ glimlachte ze vrolijk. ‘Wat is er?’ Vroeg ik nog steeds moe. ‘De vraag is, waarom lig jij nog in je bed? Als je over een uur een date hebt.’ Grijnsde ze. Fack, dat was waar ook. Ik had vandaag die blind date van Marije, maar zou ik haar moeten vertellen over mijn date met Niall. Misschien kon ik er dan onderuit komen. ‘Marije,’ mompelde ik en ze ging op mijn bed rand zitten en ik ging overeind zitten. ‘Ik heb al een andere dat.’ Mompelde ik en haar ogen werden groot. ‘Met wie, en wanneer?’ Vroeg ze nieuwsgierig. ‘Met Niall…’ mompelde ik en een opgewonden gilletje ontsnapte uit haar mond. ‘Echt? Omg wat cool, eindelijk. Wanneer?’ En vol enthousiasme ging ze op haar knieën zitten en keek ze me aan. ‘Ja eindelijk, we gaan wat doen als hun terug zijn van tour.’ Grijnsde ik en samen lieten we korte gilletjes. We waren blijkbaar zo luid, want Lilsa kwam kijken. En voordat ik iets kon zeggen riep Marije. ‘ZE HEEFT EINDELIJK HAAR DATE MET NIALL.’ Gilde ze waardoor ik schaapachtig glimlachte. Lilsa keek me fronsend aan en schudde haar hoofd. Marije leek het niet door te hebben, maar ik wel. ‘Wat is er?’ ‘Niks,’ zei ze snel en snel ging ze weer weg. Vreemd. ‘Kom, ik ga je klaarmaken voor je date.’ Zei Marije enthousiast en ze trok me uit mijn bed. ‘Maar ik…’ ‘Ja ik weet het. Je hebt een date met Niall. Maar het duurt nog een maand voordat hij thuiskomt, en die date heb ik beloofd dat je zou komen. Dus hup hup kleed je om.’ Grijnsde ze en ik nam het setje kleren mee naar de badkamer. Soms haatte ik haar zo.

Ik kwam terug uit de badkamer, en draaide een rondje voor Marije, om me goed te keuren. Ze was helemaal in haar nopjes met me. Snel trok ik nog een paar rode all stars aan waarna Marije nog een laagje lipgloss op mijn lippen smeerde. ‘Echt, ik haat je als hij eng blijkt te zijn. ‘Siste ik naar haar.’ ‘Geloof me nou, je gaat het leuk vinden.’ Ze zei het en niet hem. Fronsend keek ik haar aan, waardoor ze snapte dat ze iets had verklapt. Verward schudde ik mijn hoofd waarna ik naar beneden liep. ‘Bye, tot laters.’ Riep ik waarna ik in mijn auto stapte. Op weg naar mijn date.

Omg nog steeds in de top! Ik hou zoveel van jullie! kunnen we erin blijven?
Dikke dikke kus moi!

Reacties (12)

 • agirlx

  uhm, is het wel een blind date?

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  NOOOOEEES! dat komt dan in roddelblad, en dat ziet niall, en dan zietie datum, en dan weetie dat ze 'vreemdgaat' EN NOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEES!

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  ik hou van korte spijkerbroekjeess!! jeej, whaha

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  who the f is it?!
  kennen we hem?

  7 jaar geleden
 • BiscuitPants

  OMG.
  Lilsa vindt Niall leuk!?
  Dat denk ik want ze hoorde blij te zijn voor Myra:S

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen