Foto bij 70 • Juliet Willis

Emma trok me een paar gangen verder zodat we zeker ver genoeg weg waren van Yasmine en misschien ook wel Harry. Totdat we stilstonden had Emma nog niets tegen me gezegd. ‘Wat was dat?’ Vroeg ze dan verbaasd maar streng.
Ik haalde schuldbewust mijn schouders op. Nu besefte ik pas dat ik verschrikkelijk fout bezig was geweest, maar het voelde echt zo goed om eens te zeggen wat ik dacht tegen Yasmine. ‘Ik- Ik weet het niet.’
Ze begon zachtjes te lachen. ‘Maakt niet uit. Het was geweldig!’ Ik hoorde aan haar stem dat ze echt enthousiast was over wat ik had gedaan. ‘Het werd tijd dat iemand dat eens zei tegen haar. Ik vond dat het al veel vroeger had moeten gebeuren, maar niemand durfde z’n mond open te doen tegen Yasmine. Ik had het zeker niet van jou verwacht, maar wel prachtig gedaan!’ Ratelde ze aan één stuk door.
‘Dank je, maar ik denk dat ik me alleen maar dieper in de problemen heb gebracht.’ Ik keek even achter me en hoopte vurig dat niemand naar me toe zou komen, zeker niet van het groepje.
‘Hoezo?’ Vroeg Emma niet begrijpend. ‘Je hebt dat super goed gedaan! Als je het volhoudt, zal niemand nog iets tegen je durven inbrengen en ben je voorgoed van hen verlost.’ Ze volgde mijn blik naar het einde van de gang. ‘Ze komen niet, Juliet.’ Zei ze even later.
Ik zuchtte terwijl ik me weer opdraaide. ‘En dan gaat iedereen me behandelde als Yasmine zeker? Dan ben ik liever nog het nerdje dan de bitch
‘Zo gaan ze je nooit be-’
‘Hé Emma.’ Emma werd onderbroken door een stem die een beetje hees klonk. ‘Juliet.’ Een licht getinte jongen kwam glimlachend in mijn gezichtsveld staan. Ik herkende hem onmiddellijk als Zayn.
‘Bol af, Malik!’ Siste Emma woedend naar hem terwijl ik me al schrap zette voor de klap die ging komen, maar die bleef weg.
De jongen richtte nu zijn volle aandacht op Emma waardoor ik me een beetje kon ontspannen. ‘Waarom?’ Vroeg hij waarna hij nog geen seconde later zijn handen in de lucht stak. ‘Laat maar, ik weet het al. Je vertrouwt me nog steeds niet hé?’ Het was geen vraag waar hij een antwoord op verwachtte. Het was meer een conclusie.
‘En heb ik daar misschien geen reden toe?’ Antwoordde ze bitsig.
‘Ik heb nooit iets gedaan. Nooit! Maar ik ben wel nog steeds de slechte? Acht laat maar.’ Hij draaide zich om en richtte nu zijn aandacht op mij. ‘Dag Juliet.’ Zei hij voordat hij weer wegliep.
Ik keek niet begrijpend van Emma naar Zayn en terug waarna ik mijn wenkbrauwen optrok. ‘Oké, waar ging dat in godsnaam over?’
Emma schudde haar hoofd. ‘Nergens over.’ Ze kwam naast me staan en haakte haar arm in de mijne, zoals we vanmorgen naar school gelopen waren, en liep verder. ‘Maar wat ik dus wilde zeggen. Niemand gaat je ooit zoals Yasmine behandelen. Je zal nooit de uitstraling krijgen van een bitch, dus ze zullen je ook niet zo behandelen.’
‘Ik voel me er toch niet goed bij.’ Zei ik zachtjes. ‘Ik ben liever gewoon mezelf.’
‘En daarjuist was je jezelf. Niemand heeft je verteld dat je dat allemaal moest zeggen en doen, zeker ik niet, maar toch heb je het gedaan. Helemaal alleen.’ Een glimlach verscheen op haar lippen terwijl ze dat zei. Ik had het inderdaad zelf besloten, maar het voelde toch niet helemaal als mezelf. Het was alsof ik gewoon Yasmine kopieerde.
Ik hield er wijs mijn mond over, anders zou het nooit stoppen en zouden we er misschien nog wel ruzie door krijgen. In plaats daarvan begon ik over iets anders. ‘Maar vertel eens. Waar ging dat met jou en Zayn over?’ Ik was er zeker van dat ze niet op mijn vraag zou antwoorden, of toch geen juist antwoord zou geven, maar ik was vastbesloten het te weten te komen. Als het vandaag niet zou zijn, zal het morgen wel zijn.


Ik ga morgenvroeg een nieuw stukje activeren en als ik meer dan 10 kudo's of reacties heb, activeer ik nog een tweede stukje, anders zal dat het laatste zijn voor weer vijf dagen. Dat moet toch wel lukken met 119 geweldig abo's? <3

Reacties (5)

 • fxirytale

  Zayn & Louis zijn lief. Harry is een mongool. Liam is net een lieve pandabeer. En dan heb je Niall, hmm.. Er zit wel een lief jongetje, diep binnenin..

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  wat is er gebeurd met Zayn?

  9 jaar geleden
 • xMissMarije

  verder

  9 jaar geleden
 • Aplin

  Nu wil ik ook weten wat er tussen Emma en Zayn speelt. x) En jij moet echt heel erg snel weer verder gaan hoor. <3

  9 jaar geleden
 • 1PinkiePie0

  Oeh! Girlpower! *steekt hand als superman naar voren*:)snel verder? x

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen