Foto bij Chapter 034

Tussen mij en mijn moeder ging het trouwens heel goed. Toen ik in Londen was had ze een nieuwe man ontmoet waarmee ze laatst uit eten ging. Ze is dus een stuk vrolijker en de ruzies zijn veel minder, ze was er niet eens op tegen toen ik haar na het etentje had gebeld of ik bij de jongens in hun hotel mocht blijven slapen. Milou was wel naar huis gegaan, want zij mocht niet blijven van haar moeder. Niall vond het erg jammer, haha.
Harry en Louis' moeder waren alweer teruggevlogen naar Engeland, want die waren al een paar dagen in Nederland, ze waren namelijk samen op vakantie. Het was echt leuk om te zien dat hun moeders net zo goed konden opschieten als de jongens zelf.
Ik moest morgen wel helaas gewoon weer naar school, maar ik was gelukkig de eerste paar uur vrij en Harry moest ook rond die tijd weg vanwege een interview, dus dat kwam goed uit.
Toen we bij het hotel aankwamen, voelde ik me net de koningin. Ik wist niet dat Nederlands zulke mooie hotels had. Harry's appartement was dan ook geweldig, het was meer een suite. Het leek net op hun huis in London, zo groot en mooi was het.
"I'm going to shower quickly, singing about cats makes me sweat" zei Harry met een brutale glimlach.
Ik keek hem verontwaardigd aan. "Joke babe" zei hij en hij tilde me op en gooide me op het bed. Hij kwam op me liggen en begon me te kietelen. Als er iets is wat je niet bij mij moet doen, is het kietelen. Vaak wordt ik dan agressief, ik had Milou zelfs een keek een gekneusde enkel opgeleverd omdat ik de rondte schopte en ze moest een week thuis blijven omdat ze niet kon lopen. Helaas was Harry te sterk dus moest ik me overgeven aan zijn sterke armen. Toen ik uiteindelijk moest huilen van het lachen liet Harry me los, en zoende me. Dat kietelde ook, het kietelde bij mijn hart. Het voelde namelijk nog steeds onwerkelijk dat deze jongen van mij was, en ik was echt smoorverliefd op hem.
Na een wild liefdesspel stond hij toch maar op om te gaan douchen.
Ik bleef op bed liggen en besloot maar even TV te kijken.
Na ongeveer 10 minuten ging Harry's telefoon af omdat hij een smsje kreeg. Hij had zijn iPhone naast me op bed laten liggen, dus ik kon goed zien van wie ghij was. Ik zag op het schermpje een naam staan, die ik niet echt leuk vond. Larren. Had hij verdomme nog steeds contact met haar?!
Ik zette de tv uit en wachtte tot Harry de douche uitkwam, wat na ongeveer 2 minuten gebeurde. Hij kwam de deur uit in enkel en alleen zijn boxer, maar ik had helaas niet kunnen genieten van zijn geweldige lichaam omdat ik het te druk had met boos en teleurgesteld zijn.
Hij kwam op me afgelopen en kwam weer naast me op het bed zitten. Toen hij net een arm om me heen wilde slaan, duwde ik zijn arm weg.
"Don't" zei ik heel zachtjes.
"What's wrong?"
"Do you still have contact with Larren?" vroeg ik zachtjes, en ik keek hem recht in de ogen aan om te zien of hij zou liegen of niet.
"No, I mean, no.. Why would you think that?" vroeg Harry, en ik zag dat hij meende dat hij van niks af wist.
"She just texted you" zei ik nog steeds met een zacht en afwachtend stemmetje, wachtend op wat hij te zeggen had.
"I don't know why she would do that, believe me, I haven't talked to her since.. You know.." zei Harry wanhopig, en hij pakte zijn telefoon op.
"Here, I'll open it, I've no secrets for you" zei hij en hij opende het smsje voor mijn neus.

To: Harry
From: Larren

Why don't you call me babe? Xxx

"You see? Believe me Yara, she wants me but I don't want her.. Not anymore.." zei hij en ik kon het niet laten om hem van geluk om de armen te vliegen. "I was so scared" fluisterde ik in zijn oor.
Harry liet me los en sprong van het bed af. Hij liep om het bed hen zodat hij aan mijn kant kwam te staan, en ging (nog steeds in alleen zijn boxer) door zijn knieën.
"I really love you, more than anyone else.. And I want to ask you something" zei hij en hij pakte mijn hand vast.
"Do you please want to go to Paris with me this weekend? Together?"En ze leefden nog lang en gelukkig.. hehe
Als ik meer dan 10 kudo's heb activeer ik nog een deeltje! (:
So.. Kudo please?
xoxox

Reacties (7)

 • Sampire

  cutee :3

  7 jaar geleden
 • Girlicious

  ergens vertrouw ik het niet...:S
  snel verder !!!

  7 jaar geleden
 • Superqueen

  aaaaawwwwww!!!
  zooooooo lief!!!!!!!!
  snel verder!

  7 jaar geleden
 • HarrysCats

  Oehh Parijs, romantisch!!

  7 jaar geleden
 • Frederique95

  awwww <3 snel verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen