Foto bij O22

Harry Edward StylesFact 1: This is us (: - Rechts is Evren en links is Diede

"Goedemorgen meneer Styles." Ik hoor het geluid van gordijnen die open worden gedaan. Ik wrijf in mijn ogen, wennend aan het licht. "Goedemorgen." zeg ik slaperig. Er komt een dokter aangelopen die iets met de machine doet, hij schrijft nog wat op en richt zich dan op mij. "U maakt vooruitgang, uw slaap heeft goed geholpen dat willen we voortzetten." De zuster komt ook aanlopen. "Vandaag komen je ouders langs en ook nog 2 van die 5 vrienden van gister." zegt ze. Ik knik lief, ik ben benieuwd wie.. Ik denk sowieso Louis. Ik kijk even om me heen. "Wattefack." breng ik opeens uit. "Pardon?" zegt de zuster. Ik wijs naar het eerst nog lege bed aan de andere kant van de kamer. "Wie is dat." het persoon wat in het bed ligt draait zich om zodat zijn gezicht naar de mijne is gericht. "Hallo daar." zegt de man.. ik schat dat hij een jaar of 50 is. "Uh.. hoi?" Er komt een nieuwe zuster aanlopen met een rolstoel. "Meneer Styles uw ontbijt staat klaar, we hebben een rolstoel geregeld aangezien u nog niet zo goed kan lopen, je mag vandaag hooguit 3 uur uit bed, voor de rest moet u weer rusten. Ik zucht. "Telt het ontbijt mee, bij de tijd?" vraag ik. "Meneer geen tijd voor spelletjes, huphup in de stoel dan kan zuster White je naar je eetplek leiden." Gepikeerd stap ik uit bed, ik was gewoon serieus. Ik krijg een badjas toegerijkt en doe hem over mijn nachthemd aan. Als ik eenmaal zit wordt ik zachtjes geduwt door Miss White naar mijn eten. Ik zit nogsteeds in over de man. Wat had hij? Praat hij veel? Is hij aardig of juist altijd chagrijnig? Ik had totaal geen zin in een kamergenoot.
"Eetsmakelijk." De deur wordt gesloten, miss White is weg. Ik kijk naar het simpele ontbijt van een klein broodje en een yoghurtje, wat fruit en een kuipje jam voor het broodje. Ik wordt al misselijk bij het zien want ik heb totaal geen honger... Ik maak het yoghurtje open en neem langzaam kleine hapjes. Ik denk aan gister, aan hoe snel het allemaal gegaan is. Ik denk aan mijn kamergenoot, aan de vrouw die in de kamer naast me lag, aan de jongen die mij boos aankijk. Die jongen.. ik herkende hem ergens van.. Ik denk diep na, zijn bruine haren, zn bruine ogen. Zijn ogen, opeens weet ik het weer. Zijn ogen, ze hadden dezelfde twinkeling, dezelfde twinkeling als Reece altijd had. Een steek in mijn maag, ik had zoveel vragen. Waar is Reece? Hoe is het met haar? Heeft ze het gehaald? Fuck... straks heeft ze het niet gehaald, is ze er niet meer. Wil ik dan nog wel verder? Ik moest meer over haar te weten komen. Meteen haat ik mezelf dat ik niets heb gevraagd over haar aan de zusters. Ik gooi mn lepeltje neer en rij door aan de wielen te draaien naar de deur. Ik ga naar links, want als het goed is kom ik daar vandaan..
Ik kom uit in de smalle lange hal. Bijna bij de kamer van de vrouw, die het misschien niet gaat halen.. Ik kijk onopgemerkt door het raampje, ik zie heel veel apparaten en dokters en de jongen. De jongen! Het liefst wil ik vragen of hij Claireece Hudson kent maar zijn hoofd zal er niet naar staan en ik rij snel verder. Ik kom in mijn kamer waar de man rechtop in zijn bed zit. "Hallo daar, ik heb me nog niet echt voor kunnen stellen, ik ben Richard. Ik ben 56 jaar oud en het ziet er naar uit dat ik hier nog wel even zal blijven liggen. Ik heb een lichte hersenschudding weet u, ik ben gevallen met indoor snowboarden, toen kwam er iemand met ski's en die viel op me, het deed ontiegelijk veel pijn." Ik geef een knikje, wat nog vriendelijk van me was, want het liefst wilde ik tegen hem schreeuwen dat het me geen fuck boeide, ik had wel wat beters aan me hoofd, Reece, ik mis haar, waar is ze, wat doet ze nu, maar deze meneer hier weet maar niet van ophouden... De man snapte dat ik niet echt in was voor een praatje maar toch ging hij verder. "Dus.. waarom lig jij hier? En wat is je naam?" Ik slaak een overdreven geïrriteerde zucht. "Harry Styles, lichte hersenschudding, auto-ongeluk, houd niét van mensen die je oren van je kop praten." zeg ik nors. De man kijkt me ietswat beledigd aan. Er valt een lichtstraal de kamer binnen als een deur opengaat en Louis en Zayn daar staan. Meteen is mijn bozehumeur weg. "Jongens!" zeg ik blij, ze komen naar met toe en knuffelen me. "Hoe is het?" vraagt Zayn. "Goed man, die slaap doet me goed, ik mag nu 3 uur per dag mn bed uit." "Cool, hoelang heb je nog, want dan gaan we gewoon een rondje maken op de plastische chirurgie." Ik snapte meteen wat Zayn bedoeld. Borstvergrotingen . Lachend antwoord ik met "Ik heb nog alle tijd dus duw me maar naar waar je heen wilt." Blij pakt Zayn de handvaten aan de achterkant en duwt me richting de lift. "Het is de 4e verdieping, dat heb ik alvast opgezocht." Louis komt naast me lopen. "We missen je Harry." zegt hij. Ik pak kijk hem aan. "Ik mis jullie ook.. Kapot erg, het is hier zo doodsaai, niemand is grappig, iedereen serieus en jahoor, heb ik ook nog een irritante kamergenoot. Ik wil weg hier, in mn eigen bed slapen!" Louis begint te friemelen aan mn krullen terwijl Zayn begint te lachen. "Straks wordt je nog een van hun." "Hun?" "Die irritante chaggie mensen hier." zegt Zayn lachend terwijl een zuster naar ons toe komt en een "Sssst." beweging maakt. "Dat bedoel ik dus." zegt Zayn nog harder lachend.
Ik hou van mijn vrienden. Van mijn vrienden en familie en van Reece. Maar waar is ze?..

TATAAMM EN WEEEEEER EEN SAAI STUKJE. sawryyy, MAAAARR; we hebben wel een fact! Die ook een beetje saai is maar we dachten; voordat we alles vertellen moeten jullie wel weten hoe we er uitzien!(=.
Weloveyouguyss xx

Reacties (7)

 • MevrStyles

  Thaha; JULLIE ZIJN COOL.

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  stoute zayn ! ;p


  snelverder<33

  7 jaar geleden
 • Hazzastisch

  snel verder:)

  7 jaar geleden
 • Curlyy

  haha boys will always stay boys:)
  Snel weer verder!!! Ik wil weten wat er met Reece is gebeurt!!!
  <3

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  hahaah, Zayn, Zayn, Zayn tog!
  is die jongen de broer van Reece? of die goede vriend ofzo?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen