Foto bij ~ |3| ~ 9. 'I Will Protect Them' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 9: I Will Protect Them
_______________________________________________________________________

Whoehoe :3

Je werpt even een blik naar Harumi, knikt eventjes naar haar en vliegt meteen over Konoha. Overal waar je kijkt zie je wel hetzelfde. Kapotte gebouwen en dode of gewonde mensen. Dat is wel het laatste wat je wilt zien, vooral op dit moment. Het doet je best pijn om dit te zien, vooral ook omdat je weet wie dit veroorzaakt heeft. Iemand waarvan je op dit moment helemaal niks kan hebben, Pein.
Je haalt even diep adem en kijkt goed om je heen, kijkend of er personen zijn die je nog kan helpen. Vanuit jouw ooghoeken zie je een klein gewond meisje samen met een wat ouder iemand op de grond liggen. Als je goed kijkt zie je dat de oudere persoon een vrouw is. Ergens vermoed je dat ze familie van elkaar zijn, waarschijnlijk moeder en dochter. Met pijn in jouw hart kijk je ernaar. Je zal er alles aandoen om hun te redden. Meteen vlieg je naar ze toe en kniel je voor ze neer. Zo snel als je kan begin je ze te helen. Je kan al aan ze zien dat je niet veel tijd meer hebt. Als je niet snel handelt, zullen ze sterven. Je legt jouw linkerhand op het buikje van het kleine meisje en jouw rechterhand op de buik van de oudere vrouw. Met veel kracht en chakra begin je ze snel te helen. Tijdens het helen hoor je dat er iets dichterbij komt, heel dichtbij. Je luistert goed naar de geluiden om je heen. Wat er ook aankomt, je hebt het gevoel dat je het niet kan vertrouwen. Hard bijt je in jouw lip. Hoe kan je hun beschermen en helen tegelijk? Op zich kan je wel een schild om jullie heen maken, maar het zal zoveel chakra kosten, dat het vast niet lang in stand blijft.
Je haalt diep adem en begint ze nog sneller te helen. Op dit moment lijkt dat wel de enige mogelijkheid die je hebt. Snel haal je jouw handen weg als je hoort dat het gevaar nadert. Door het helen zijn ze allebei buiten levensgevaar, maar nog steeds zijn ze niet goed genoeg geheeld. Je moet snel handelen, over een paar seconden zal het gevaar namelijk opduiken. Zo snel als je kan zorg je ervoor dat het meisje op jouw rug zit. Met moeite zorg je ervoor dat ze je stevig vasthoudt. Je spert jouw ogen wijd open, als je ziet dat er een summoning van een raar beest recht op jullie af komt rennen. Nog maar een paar meter en jullie worden verplettert. Zo snel als je kan til je de vrouw op en spring je net op tijd omhoog. Met jouw vleugels zorg je er dan meteen voor dat je naar een punt vliegt waar het hoog genoeg is. Iets dat hoog genoeg is, waardoor ze er eventjes kunnen schuilen. Het ziet er namelijk naar uit dat je de summoning eerst moet verslaan.
Je legt ze voorzichtig neer op het dak en bijt hard in jouw vinger. Als er bloed uitkomt doe je meteen de Summoning Jutsu. Je summoned jouw Nindogs tevoorschijn. ‘Hana, Tenshi en Ziva.. Bescherm ze zo goed als jullie kunnen, goed? Ik moet even met iets afhandelen.’ Zeg je snel. Je ziet namelijk dat de summoning op jullie af wilt rennen. Dat kan je zien aan de blik in zijn ogen. Als je ziet dat ze allemaal knikken, spring je snel van het dak af en doe je een jutsu. De jutsu doe je eigenlijk uit reflex. Jouw vleugels krijgen meteen een vuurgloed over zich heen, net zoals de rest van jouw lichaam eigenlijk. Meteen vlieg je hard op de summoning af en valt hem met jouw vleugels aan. Je kan merken dat de aanval effect op hem heeft, maar niet genoeg. Je moet hem blijkbaar nog wel een aantal keren aanvallen. Met sterkere jutsu’s dan deze.
Na even een diepe adem gehaald te hebben, herinner jij je een jutsu die veel effect heeft op bijna alle mensen en dieren. Het is een jutsu dat oorspronkelijk uit het Sound Village komt, maar aangezien jouw clan er ook oorspronkelijk vandaan komt, ken je de jutsu door Harumi. Je activeert de Hoshikagan meteen en vliegt naar de summoning toe. Met moeite zorg je ervoor dat de summoning dichtbij je blijft. Je zal namelijk een schild om jullie heen maken, zodat alleen hij en jij de enige zijn die het horen. De rest van de village wil je namelijk niet beschadigen. Even haal je diep adem. Je beseft je natuurlijk wel dat je in de problemen kan komen. Hij kan je nu met gemak aanvallen van dichtbij. Je vliegt omhoog en begint helemaal lichtblauw te gloeien. 'Special Star Jutsu Howling.' zeg je zuiver. Jouw ogen beginnen lichtblauw te gloeien en je opent jouw mond. Zodra het geopend is komt er een enorm harde geluid uit jouw mond. Alle geluidsgolven kan je zelfs voelen in de bol waar jij en de summoning in opgesloten zitten.


Sorry voor het saaie hoofdstukje
Heb het snel in elkaar geflanst op school =X
Donderdag bestaat deze story al een jaar! :3

Reacties (5)

 • Ruki

  Verdeeer:)

  alvast gefeliciteeeeeeerd :3 voor als ik het vergeett x3

  8 jaar geleden
 • MissNinja

  Verder

  8 jaar geleden
 • MiekieChan

  teehee, al bijna een Jaar, das echt langxD
  xDsneel vedersss

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Yay, bijna een jaar! ^^
  Snel verder <'333

  8 jaar geleden
 • Amami

  Een jaar al, dat is lang.
  Snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here