Foto bij Chapter 037

Het was alweer vrijdag, en we hadden een soort afsluitingsdag van de school. Als de bel over ongeveer 10 minuten zou gaan, hadden we zomervakantie en waren we eindelijk van de middelbare school af. Hopelijk ging het plan van Milou en mij door, en konden we samen in het buitenland gaan studeren. Allebei wilden we gaan studeren voor dierenarts, en Milou's droom was om ooit een eend zijn leven te redden.
Ook gingen Harry en ik vanavond naar Parijs, waar ik heel erg veel zin in had. Louis vroeg overigens op het laatste moment om toestemming om mee te komen samen met Eleanor, en het leek me heel gezellig. Ik had wel zin om haar te ontmoeten, ze leek me echt een leuk meisje en als ik de verhalen moet geloven, is ze net zo gek als Louis zelf. Ik hou wel een beetje van gekke mensen. Kortom, het ging heel gezellig worden.
Helaas vond mijn moeder het niet zo'n leuk idee, ze vond dat ik me al veel te snel aan hem hechtte en te grote dingen deed blabla. Ik heb mooi laten merken dat ik dat heus wel voor mezelf kon bepalen, want die nieuwe man van haar bleef ook al slapen na nog maar 1 keer samen uit eten te zijn geweest.
Ik werd verstoord uit mijn dagdroom door het getril van mijn telefoon.
Het waren de laatste vijf minuten van de les, dus de leraar lette toch niet op en ik pakte mijn mobiel uit mijn zak.

To: Yara
From: Harry

We can't go to paris because of pressure in the band sorryyyy

Wat was dit nou voor een raar smsje? Kon hij niet even bellen ofzo? Ik snapte er niets van. Ging het nu ineens niet door? Net toen ik het aan Milou wilde laten zien trilde mijn mobiel weer.
To: Yara
From: Harry

Sorry babe that was Louis, I'll pick you up at 7 .xx

Ik zuchtte diep. Ha-ha, flauw hoor. Ik was bang dat ik in de toekomst nog vaak in de maling zou worden genomen door die jongens..
De bel ging, en ik stopte mijn mobiel weer snel in mijn zak. De hele klas juichte en we verlieten in een noodgang het lokaal. Eindelijk hadden we zomervakantie, waar we al té lang op hadden gewacht.
Milou trok aan mijn arm. "Zullen we zo nog even naar de stad gaan met Robin?" vroeg Milou, en ik knikte. Ik had toch niks te doen.
We pakten onze jas uit onze kluis en vertrokken toen met de fiets richting de stad. Ik vond het wel irritant dat er vaak meisjes langsreden die me dan aan bleven staren, ik was toch geen beroemdheid?
"Ik ben echt toe aan koffie." zei Robin toen we na een kwartiertje fietsen in het centrum liepen.
"Ik ook, laten we de Starbucks ingaan" zei Milou en ze sleurde ons al mee.
"Gaan jullie maar ergens zitten" zei ik tegen Robin en Milou, en ik ging in de rij staan om te bestellen.
Toen ik aan de beurt was bestelde ik 3 Frappuchino's. Het meisje dat achter de toonbank stond was een jaar of 17, mijn leeftijd dus, en ze leek me te herkennen. "Ben jij niet dat vriendinnetje van Harry Styles?" vroeg ze voorzichtig, en ik knikte ja. "Oh wat leuk! Ik vind jullie echt zo geweldig samen!" zei ze, en ik bedankte haar voor het compliment.
"Gaat het goed zo tussen jullie? Ik bedoel, hij woont in Engeland.."
Ze vroeg het heel belangstellend, op zo'n manier alsof we beste vriendinnen waren en ik haar net had verteld dat ik een nieuw vriendje had. Zo kletsten we nog wat door.
Ze leek me heel aardig, ze vroeg niet zoals de meeste meisjes die tot nu toe op me af waren gekomen alleen naar Harry, maar ze had ook belangstelling voor mij.
"Nog veel geluk samen hè!" zei ze toen we na een paar minuten het gesprek afsloten.
"Dankjewel, ik kom nog wel eens langs" zei ik tegen haar, en ik liep weer naar Milou en Robin.
"Hèhè! There's our famous girl!" zei Milou lachend en ik gaf ze de bekers koffie.Beetje een saai stukje, sorry! Binnenkort gaat het spannend worden ^^
Ik heb het weer heel druk met school..:(
Dus sorry voor het weinige stukjes!
Kudo please babes? <3
xoxox

Reacties (6)

 • Nyara

  hahahah Lou toch..

  snel verder

  8 jaar geleden
 • ilovezaynjw

  snel verder!

  8 jaar geleden
 • lovelyone

  + abboooo (:

  i love you're story!

  snel verder hihi
  x

  8 jaar geleden
 • HarrysCats

  god ik dacht heel ff dat Harry neit kwam vanwege zijn ex ofso, tjaa ik kan het niet goed uitleggen haha. heb izn in het vervolg dusss
  VERVOLG!!

  8 jaar geleden
 • HellsxAngel

  school suckt
  maarja
  school bepaald altijd alles van je leven
  alsof je leven eruit bestaat om naar school te gaan
  alsof dat het doel is van leven
  zo stom !!!
  anyway snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen