Sorry lieverds, omdat ik een tijdje geen shoutout meer heb gedaan. Dat komt omdat ik op mijn mobiel activeer, en het moeilijk is om daar een shoutout te geven. Maar ze komen weer zodra ik op de computer activeer!

Harry kroop weer op zijn stoel en keek me boos aan. ‘Niet grappig,’ bromde hij. ‘Wel,’ grinnikte ik en ging weer normaal recht op zitten zodat ik hem aan kon kijken. ‘Maar waarom heb je een date voor me geregeld?’ Vroeg hij maar toen maar, wetend dat hij een discussie niet van me zou winnen. ‘Omdat ik een meisje tegenkwam, en goed ken. En ik zei tegen haar “ja je moet eens op date gaan met mijn broer”.’ Ik grijnsde en zag zijn gezicht vertrekken, één omdat hij niet van verrassingen hield. En ten tweede omdat hij graag zelf zijn meisjes uitzocht. ‘Ik wil niet,’ zeurde hij tegen me, maar ik schudde mijn hoofd. ‘Je gaat, ze vliegt helemaal over om op date met je te gaan! Ze is niet eens een fan!’ Overtuigde ik hem, en ik wist dat hij hier niet tegen kon. ‘Oke ok, ik geef me over.’ Zuchtte hij na vijf minuten stilte, en hij hield onschuldig zijn handen in de lucht. ‘Mooi,’ kirde ik en keek hem enthousiast aan. ‘Hoe laat is het daar trouwens?’ Vroeg ik hem nieuwsgierig, toen ik de uilen op de achtergrond geluid hoorde maken. Hij keek even op een onzichtbaar horloge, waardoor ik moest lachen en hij een speelse grijns om zijn mond kreeg. ‘Het is vier uur ’s ochtends.’ Gaapte hij waardoor ik hem vertederd aankeek. ‘Ga je nu slapen dan?’ Hij knikte braaf en gaf me een kusje op de webcam. ‘Mooi,’ en ik keek hem glimlachend aan. ‘Ik ga nu, bye.’ Zei hij nog snel voordat hij het gesprek afsloot en ik ook de computer afsloot. Mijn stoel rol ik achteruit en mijn benen gooi ik in de lucht. Wat zal ik eens gaan doen? Waarschijnlijk zijn Marije en Lilsa snode plannen aan het maken, dus ik stoor ze maar liever niet. Dan hoor ik een bekend deuntje, mijn telefoon. Als een gestoorde olifant ren ik naar beneden, maar ik ben weer zo snugger om over de laatste treden te vallen. Dus val ik languit op mijn buik op de grond. Een pijnlijke kreun ontsnapt uit mijn mond en snel sta ik weer op, omdat ik weer een ping geluidje hoor. Twee sms’jes binnengekomen. De eerste is van een onbekend nummer, en de tweede van Harry. Natuurlijk. Eerst open ik het sms’je van het onbekende nummer, daarna doe ik Harry wel.
Hi Myra, Taylor hier. Heb je misschien zin om morgen iets te doen?? Xx Taylor
Met een glimlach kijk ik naar het berichtje, een ontmoeting is toch niks ergs? Ik vind van niet en druk begin ik verder te typen. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat en lees ik hem nog eens door, voordat ik hem verstuur.
Hi Tay, lijk me leuk! Morgen starbucks in het centrum? Xx Myra
Grinnikend verstuur ik het sms’je, voordat ik die van Harry open.
Hi zusje, ja ik weet het. Ik moet slapen. Maar ik kan het niet, wie is mijn date?
En hij heeft er een smeek smily achter gezet, lachend schud ik mijn hoofd en typ ik terug.
Hoi broertJE, haha ja je moet slapen. En nee ik zeg niet wie je date is, en smeken heeft geen zin!
En ik plak er nog een smily achter die zijn tong uitsteekt voordat ik hem verstuurd. Ik kijk op de klok, en zie dat het best wel laat is eigenlijk. Snel kleed ik me om, om te gaan slapen. Waarna ik in mijn bed duik. Met een flauwe glimlach duik ik mijn bed in, en val snel in slaap.

It's Harry! It's harryyyy oelalaaa

Omg ik kijk zo'n vaag programma, me vader wil het altijd zien, maar daar is een beverboom. Ik zo van 'omg die wil ik! Daar groeien bevers aan!' Kijkt me moeder me vaag aan. Ja kom op wie wil er nou geen boom waar bevers aan groeien? En nu heb ik een hele voorstelling in mijn hoofd hoe mijn bevers eruit zien (:
Omg ik had toch net zo'n goed idee! Dat ga ik erin stoppen! Whooi
Xx

Reacties (15)

 • Gunderson

  Dan hoor ik een bekend deuntje, mijn telefoon. Als een gestoorde olifant ren ik naar beneden, maar ik ben weer zo snugger om over de laatste treden te vallen. Dus val ik languit op mijn buik op de grond. Een pijnlijke kreun ontsnapt uit mijn mond en snel sta ik weer op, omdat ik weer een ping geluidje hoor.
  oh mijn god ik had de slappe lach xDDD

  4 jaar geleden
 • agirlx

  JEEJH HET IS HARRY!

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  gne gne, viee4r uur 's ochtends =3

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  whaha geniaal, een beverboom. jij bent grappig!!
  echt superleuk deeltje ook!

  7 jaar geleden
 • FabulousKilljoy

  Ik wist het! Snelverder! X

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen