Foto bij 070 Zayn Malik

Holaaaaaa
Sorry sorry sorry. Eigenlijk wilde ik dus dagelijks wat activeren, maar gister had ik het zoooooo druk en morgen start mijn toetsweek dus zit ik ook veel in de leerboeken (wat geen nut heeft want mijn concentratievermogen is zo'n beetje -121,24 op een schaal 1-10)
En ik wou even heel cuuwl iets zeggen. Ik zag net een filmpje waarin 1D de macarena zingt, en dat vond ik dus mega hipp. Want ik ben zelf een onderzoek gestart naar hoeveel mensen de macarena wel daadwerkelijk kunnen zingen. Met de bijdrage van 1D is dat trouwens nu 11 van de 39. En zelf kan ik um nu ook zingen (van een Spaanse uitwisselingsstudent geleerd, met veel hulp van JudithHoran.

Met een verbaasde blik kijk ik de kamer rond. Het stinkt echt vreselijk hier en om eerlijk te zijn ziet Jess er niet uit. Wat is er in hemelsnaam gebeurt? Hoe kan zo'n mooi en lief meisje in zo'n situatie terecht komen.
'Jess, what the hell happened?' vroeg ik bezorgd. Ze zei niets, maar leek diep in haar gedachten verzonken te zijn.
'Jess.' Ik zette een stap dichterbij, waarna zij naar achteren ging maar toch zette ik nog een paar stappen. Zodat ik nu recht voor haar sta.
'Why?' was alles wat ik wist uit te brengen. Haar zo zien brak me. Ze is veel te mooi en te lief om haarzelf dit aan te doen. Ze verdient zoveel beter.
Ze probeerde te antwoorden, maar dat lukte niet. Voor ik het wist zakte ze door haar enkels heen, maar snel ving ik haar op voordat ze op de grond viel. Flauw gevallen, door die kut drank denk ik. Ik zwaai haar lichaam omhoog en til haar op. Ze is zelfs veel te licht! Net een veertje.
Ik leg haar in het bed neer, maar kan mijn ogen niet meer van haar afhouden. Ik weet ook wel dat ik niet mag staren. Ik heb Ayla!
Op een of andere manier begrijp ik nu pas echt wat er aan de hand is. Vanaf het moment dat ik Jess zag toen ik binnen kwam, had de automatische piloot het over genomen. Maar nu kon ik weer denken. Jess is terug aan de alcohol, terwijl ze het hele jaar sober is gebleven.
Ik pak haar hand vast en druk er een kusje op. Mijn hoofd laat ik zakken naast haar hand. Waarom weet ik niet precies, maar er komen tranen uit mijn ogen. Ik huilde niet vaak, maar dit meisje had het toch voor elkaar gekregen. Zo bezorgd ben ik dus.

Na een tijd (geen idee hoe lang) voelde ik een zachte kneep in mijn handen. Mijn ogen (die waarschijnlijk best rood zijn) schoten omhoog. Ze zag er al iets beter uit dan dat ze net deed, maar nog steeds niet de Jess die ze was voordat ze terug naar huis ging.
'Zayn, I'm so sorry,' fluisterde ze. Wattttt?! Waarom zou zei nou spijt moeten hebben? Zijn wij niet de gene die op haar hebben moeten letten. Charlie en Harry zijn meer met hunzelf en elkaar bezig, terwijl hun juist haar beste vrienden waren. Iedereen is meer met zichzelf of met elkaar bezig en Jess is nogal op de achtergrond gevallen. Ik had het gewoon moeten zien. Moeten merken!
'No Jess, I'm sorry. I'm sorry that I didn't see this coming, and that I never noticed this,' mompelde ik terug.
Na nog een kleine discussie over wie er nou schuldig was, besloot ik dat het anders moest. Ik ga haar helpen, want zo kan het niet langer.
Ik gaf haar een aspirine en stuurde haar onder de douche. Daarna ging ik de kamer zo goed mogelijk opruimen. De gordijnen waren volgens mij al die dagen niet open geweest, en dus gaf ik ze een lange zwaai waardoor ze open vlogen. Omdat het hier echt vreselijk stinkt, gooi ik de ramen open.

Als Jess uit de douche komt, ziet ze er weer een stuk beter uit. De kamer is ook al wat schoner. Eigenlijk heb ik zo een interview, maar Jess ga ik zeker niet alleen laten op het moment. Dus belde ik Liam even op dat ik me niet goed voelde en dat Jess me verzorgde aangezien Ayla weer rehearsel had. Hij geloofde me en wenste me beterschap. Morgen zou ik wel weer gewoon mee draaien.
'Thank you for not telling him Zayn,' zei ze een beetje onzeker. 'For now this is our thing. We are in this together and we are going to get you back on track. Just the two of us, for now,' sprak ik haar moed in.
Tijdens het schoonmaken had ik al aardig wat plannen en ideeën uitgewerkt. Samen gaan we dit oplossen. Voor haar, want ze verdient zo veel beter dan dit.


Soooooo, what ya think??:$
Ik heb een ideetje:). Jullie zijn heeeel lief vandaag en geven reacties en ik zet zo nog een stukje online, misschien zelfs twee! Want ik heb inspiratie!!! Je wilt niet weten... waarschijnlijk gaat het toch wel falen, maar daar gaat het niet om:)

Reacties (6)

 • aylatjuhh

  Serieus heb ik nooit gereageerd op jouw story?

  Nu schaam ik me wel:X

  4 jaar geleden
 • Tinaaax257

  yay, hij wordt verliefd op haar!
  en het kan niet falen want jij schrijft het!

  7 jaar geleden
 • Shinyworld

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg geweldig mooi!!! snel verder, je verhaal is geweldig supervet geweldig!!! KUDOOO VOOR JOU!!!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  sneel veerder(H)

  7 jaar geleden
 • LoveBambi

  Wohooooo! Zayn en Jess, zaten in de boom. Z-o-e-n-e-n-d

  Sorry moest even;)

  Nog een stukje pleaaassee?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen