Foto bij Chapter 038

Ik zat nog wat met Milou en Robin op mijn kamer, en over ongeveer een halfuurtje zou Harry me komen ophalen. Ik had mijn tas al ingepakt, en trok nog snel wat andere kleding aan.
"Yaar, zie dit eens" zei Milou terwijl ze naar het beeld van mijn laptop wees. Ze wees naar een foto van een meisje met een getinte huid, lange donkerbruine haren en een lieve uitstraling. Het viel me ook op dat ze een moedervlekje boven haar lip had. Het was geen lelijk meisje.
"Wie is het?" vroeg ik, waarna Milou naar een naam boven de foto wees.
"Larren?" zei ik. "Ik denk dat dit die ex van Harry is, hij is vrienden met haar op zijn privé facebook" zei Milou, en ze keek me met grote ogen aan.
"Ze is niet lelijk.." zei ik aarzelend. "Ach, die Larren boeit me niks" zei ik toen terwijl ik mijn schouders op haalde.
"Ze is al 23!" zei Milou, en ik keek haar verbaasd aan. Dan heeft Harry ook een afwisselende smaak, zij is echt precies het tegenovergestelde van mij..
"Ach we weten niet eens zeker of zij het is, en als Harry echt op oudere meisjes valt dan ben jij dus heel speciaal! Wees trots Yaar!" zei Milou er snel achteraan. Toch vond ik het raar, maar ik liet het maar achter me.
Net toen Milou mijn laptop had afgesloten, hoorden we getoeter van een auto. We liepen naar beneden en ik pakte mijn jas en tas. Ik zei mijn moeder gedag, die verontwaardigd reageerde. "Ga je me niet even voorstellen? Ik heb die jongen nog steeds niet in het echt gezien!" zei ze en ik zuchtte. Ik hoopte maar dat ze een beetje aardig tegen hem deed, want hier had ik dus echt geen zin in.
Ik zette mijn tas weer neer, zei Milou en Robin ook snel gedag en gaf ze nog een knuffel waarna zij ook weer terug naar huis liepen, en liep toen zelf ook naar buiten.
Ik zag de geblindeerde (geleende) auto van Harry al staan, en liep er snel naartoe om vervolgens de deur open te trekken. Ik zag Harry breed glimlachend achter het stuur zitten, en begroette hem met een kus. We zouden met de auto naar Parijs gaan, wat zo'n 4 uur duurde. Louis is vanochtend al naar Engeland gevlogen om Eleanor op te halen en zij gaan dan vanuit Londen naar Parijs met het vliegtuig, dus die zien we pas bij het hotel.
"Hoi" zei Harry grijnzend met een overdreven Nederlands accent.
"Cute" zei ik en ik kneep voor de grap in zijn wang. "My mum want's to meet you, can you come inside?" zei ik, en Harry reageerde enthousiast.
Hij stapte uit en ik pakte zijn hand om hem mee naar binnen te nemen. Toen we de woonkamer inliepen stond mijn moeder op van de bank.
"Hello miss Bemmers" zei Harry beleefd en hij gaf haar een hand.
"Oh, in het echt is hij nog leuker!" jubelde mijn moeder. Ze deed altijd zo overdreven nep-vrolijk als er anderen bij waren..
Harry keek niet-begrijpend. "Mam, hij is Engels hè" zuchtte ik.
"Oh ja, zeg maar dat ik hem erg leuk vind" zei ze.
"She likes you" lachtte ik flauw naar Harry, en hij kreeg onmiddelijk een grijns op zijn gezicht.
"Nice to meet you miss" zei hij nog en mijn moeder mompelde wat onverstaanbaars. Ik denk dat ze Engels probeerde te praten, wat ze dus totaal niet kan.
"Maar wij gaan dus mam, doei hè" zei ik en ik gaf haar een kus op haar wang waarna ik Harry weer mee naar buiten sleurde. "Bye" zei Harry en hij zwaaide naar mijn moeder. Wat een schatje.


Vanavond nog een stukje! (:
De reden dat ik zo weinig schrijf is omdat het niet
zo goed gaat op school en ik waarschijnlijk van school
af moet als ik het niet red, dus doordeweeks moet ik
gewoon even keihard knokken en kan ik dus niet zo veel
schrijven.. Maar vandaag gelukkig weer 2 stukjes!
Kudo my dears? <3
xoxox

Reacties (8)

 • CheyloT

  Die foto bij 38, is superleuk, weet iemand van welk filmpje dat is?

  SUPERSTORY ik ben een half uur geleden begonnen en ik hou maar niet op !

  7 jaar geleden
 • SidneyBieber

  I WANT HIMM <333

  7 jaar geleden
 • MsStylinson

  Super leuk stukje...
  Ik hoop voor je dat je het allemaal op school red, en als je het even niet meer ziet zitten, denk dan gewoon aan de 5 leukste, mooiste, knapste, liefste, grappigste jongens van de wereld!(yeah)

  Snel verder hea? X

  7 jaar geleden
 • Soleo

  snel verder!!! <3

  7 jaar geleden
 • TellMeALie

  Chapter 38 is overgeslagen?;$

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen