Foto bij Fourty-eight.

Okee guys, we werken naar ons jubileum toe! Ik dacht zo: hoofdstuk nummer 50, dagje top? Morgen stukje 49, dus als ik nou overmorgen na 0:00 nummer 50 zou plaatsen, zouden jullie dan bereid zijn om de kudo knop te verkrachten? Ghehehehe.

Harry's pov.

Ik volg elke beweging die hij maakt. Hoe hij zijn broodje naar binnen werkt. Hoe hij kauwt. Hoe hij slikt. Alles. Dan schieten zijn ogen van zijn bord naar mij. “Whut?” hij kijkt me vragend aan. “I was just watching you...” grijns ik. Hij bloost en gaat verder met eten. Als hij klaar is zet hij zijn bord op zij. Ik grijp mijn kans en sla mijn armen om hem heen, om hem even later naar me toe te trekken. Ik druk mijn lippen op de zijne en voel onze warme lichaam tegen elkaar. Dan duwt hij me zachtjes van zich af. “About yesterday...” begint hij. Ik kijk hem gespannen aan. Vond hij het wel fijn? “I... I really enjoyed it. Just the two of us. It felt… safe.” vervolgt hij. Opgelucht neem ik hem weer in mijn armen. “For me too.” fluister ik zachtjes in zijn oor, voor ik mijn lippen weer op de zijne plant.
Nog één laatste zoen, en dan is het voor hem echt tijd om te gaan. Ik sluit de deur achter Niall en loop terug naar de kamer, waar Louis al lang en breed op de bank zit met drinken en wat te eten. “So” zeg ik terwijl ik bij hem op de bank plof. “Tell me everything!” hij begint alweer helemaal te stralen. Uitgebreid verteld hij over zijn date met Eleneaor. Hoe ze naar het park waren geweest, hoe ze samen hadden gegeten en hoe ze uiteindelijk hadden gezoend. Ik ben blij voor hem. En voor mezelf. Blij dat ik Niall niet meer hoef te bedriegen. “And I thought, that, you know... mayby we can do it one more time? As goodbye?” besluit hij zijn verhaal. Ik knik. Dat lijkt me prima. Één keer, en dan nooit weer. Dan ben ik helemaal van Niall. En Niall van mij.

Reacties (10)

 • Tinaaax257

  ahoh, natuurlijk worden ze betrapt...
  en waar vind je die plaatjes? ik zoek ze ook al maar ik kan ze nergens vinden.
  waarom klinkt ahoh als je het zegt zzo gewoon maar ziet het er zo raar uit als je het schrijft?

  7 jaar geleden
 • Necessity

  dat kan natuurlijk niet goed gaan...:SmaarjaxD
  anders zou het verhaal ook wel snel zijn afgelopen, en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling(flower)
  xx

  7 jaar geleden
 • oordopje

  doe het NIET

  7 jaar geleden
 • BVBloveit

  En natúúrlijk worden ze betrapt door Niall en Eleneaor...
  Ik hoop het niet!
  Over dat plaatje hea,
  het eerste dat ik dacht was: "Harry, handjes boven de dekens!"
  Erg stom, I know. But I couldn't help it.
  Snel weer verder!
  -xxx-

  7 jaar geleden
 • unfbieber

  harry is zo fout bezig he pff ...

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen