Foto bij Chapter 041

Toen ik mijn ogen opende zag ik dat ik op een bed in een hotelkamer lag. Ik had geen idee hoe ik hier kwam, en waarom ik hier was. Mijn hoofd voelde zwaar aan, en toen ik hem probeerde op te tillen om te gaan zitten kreeg ik een flinke pijnscheut, dus ik bleef maar even liggen. Ik voelde me heel vreemd, alsof mijn hele leven een droom was geweest en ik nu ineens wakker werd. Waar was mijn moeder? Wat deed ik hier?
Ik hoorde stemmen vanuit een andere kamer die mijn kant op kwamen. Ik herkende de stemmen. Toen de stemmen steeds dichterbij kwamen, kwam er een bruinharige jongen met vrolijke krullen om de hoek, gevolgd door nog een jongen en een meisje.
Ik herkende ze gelijk, het waren Harry, Louis en Eleanor. Toen Harry zag dat mijn ogen open waren, kwam hij op me af gerend en sloeg zijn armen om me heen.
Ik staarde verbaasd voor me uit. Het was geen droom geweest? Harry Styles is echt mijn vriendje? Vanaf het moment dat ik mijn ogen open had dacht ik 'shit, het was allemaal een droom'.. Maar dit is de werkelijkheid. Ik had het niet gedroomd! Van geluk sloeg ik mijn armen ook om Harry heen en de tranen kwamen in mijn ogen te staan. Ik probeerde weer omhoog te komen, en dit keer lukte het me nog net zodat ik nu in ieder geval rechtop zat.
"You're awake, finally.." zei Harry toen hij me weer los had gelaten.
"Why are you crying? Are you still hurt?" zei hij bezorgd toen hij mijn tranen opmerkte. "No, no.." antwoordde ik. "When I woke up, I thought it was all a dream, I thought 'us' was a dream, I'm so glad it's not" zei ik, en de tranen schoten weer in mijn ogen. Van blijdschap, dat wel. Harry glimlachte, en kwam wat dichterbij om me zachtjes een kusje te geven.
Ik keek even de kamer rond. De hotelkamer was mooi en chique.
Ik zag dat Louis en Eleanor aan de andere kant van het bed waren komen zitten. Toen Harry me los had gelaten, viel Louis me ook om de armen. "Welcome back, little mermaid" glimlachte hij, en hij draaide toen zijn hoofd naar Eleanor, en weer naar die van mij.
"This is Eleanor" grijnsde hij mijn kant op, en hij stelde mij ook voor aan Eleanor.
Eleanor stak haar hand uit. "Hi Yara, nice to meet you" zei ze. Ze had een lief stemmetje, en een lieve uitstraling. Ze leek me aardig.
"Hi" zei ik wat schor, omdat ik nog steeds niet helemaal bij was.
"Do you want some water?" vroeg ze, en ik knikte waarna ze de kamer weer verliet.
"So, how do you feel?" vroeg Harry terwijl hij zachtjes over mijn arm aaide.
"I feel like someone did the tango on my head" zei ik, waarna Louis moest lachen.
Eleanor kwam weer terug met een bekertje water, en gaf het aan mij. Ik pakte het aan en begon gulzig wat slokken te nemen. Ik voelde hoe mijn hersenen het vocht opnamen en ik weer wat helderder kon denken, dat was al iets beter.
"Under the sea, under the sea, darlin' it's better down where it's wetter, take it from me" zong Louis, het was een liedje van de kleine zeemeermin. Ik lachte en aaide Louis over zijn hoofd.
"Not my hair!" riep hij, en hij haalde mijn hand van zijn hoofd af wat me een lachbui opleverde. "And you guys call Zayn vain?" lachte ik, waardoor de rest ook moest lachen.
"But we're going to sleep in our room now, get better before tomorrow right, Yara?" zei Louis, en hij wees streng met zijn vingertje mijn kant op. "I promise" glimlachte ik, en Louis en Eleanor liepen de deur uit waardoor ik alleen nog met Harry overbleef.
"I promise next time we'll have security, I'm so sorry" zei Harry, en ik kon horen dat hij zich een beetje schuldig voelde.
"You don't have to feel guilty Haz, I'm alright" zei ik, en ik plantte mijn lippen weer op de zijne. "What time is it?" vroeg ik toen ik hem losliet. "It's half past 12, shall we go sleep?" antwoordde Harry, en ik knikte. We maakten ons klaar, wat moeizaam ging met mijn hoofdpijn, en kropen toen in bed. Harry deed het licht uit, en ik kroop heerlijk tegen zijn halfblote lichaam aan.Dalijk/vanavond nog een stukje, en als ik
20 kudo's heb een 3e stukje?
xoxox

Reacties (5)

 • LuminousHazz

  Ik heb op dat liedje gedanst..
  alleen het eerste couplet en het refrein dan.. het zat in een mix en we hadden als thema water. mijn profiel foto is de kleding die we er bij aan hadden. maargoed genoeg over mijn dansen en terug naar jouw verhaal. it's AMAZING! ga nu weer snel verder lezen. X

  8 jaar geleden
 • Nyara

  awww
  snel verder

  8 jaar geleden
 • HarrysCats

  Ahww Hihi snel verder!(H)

  8 jaar geleden
 • ilovezaynjw

  ahhww, wanneer gaan ze iets spannends doen , je weet wel:D(flower)?

  8 jaar geleden
 • SEXYSTYLES

  Nawwh, cute!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen