De hele avond was ik rusteloos, elke keer als ik achter de computer wou gaan om te skypen. Schudde ik mijn hoofd en liep ik de andere kant weer op. En als ik naar beneden wou gaan om iets te eten of te drinken te halen, liep ik weer terug. Daar stond mijn hoofd nu niet naar. Mijn hoofd stond al hélemaal niet naar om te gaan leren, want ik zou het toch niet kunnen onthouden nu. Ook had ik geen zin om met Marije of Lilsa te praten. Marije zou het tegenover gestelde zeggen van Lilsa, dat ik wel met hem moest afspreken. En ik wist het gewoon niet meer, alleen dat Lilsa wel een punt had. Maar ook Marije, dat ik moest genieten van het leven en alles moest doen. Maar dat durfde ik weer niet. Uiteindelijk besloot ik maar op twitter te gaan, en fans blij te maken door hun te volgen en terug te tweeten. Uiteindelijk besloot ik ook om een twitcam te doen. Toen ik dat melde op twitter, barste het los. En zodra ik de camera aandeed, had ik meer viewers dan ik had verwacht. Ik werd er heel blij van, en nam met een grote glimlach afscheid van mijn kijkers en fans. Zodra ik er genoeg van had, sloot ik hem af en ging ik naar mijn bed toe. Morgen zou ik Harry foppen, had ik al even niet meer aan gedacht.
Zodra ik in mijn bed lag, en mijn mobiel er bij pakte. Kreeg ik een sms van Harry.
Goed gedaan zusje, je twitcam was leuk! Het is leuk om te doen he! We hebben van je genoten XD xx The Lads
Een rilling liep over mijn rug heen dat hun alle vijf het hadden gezien, maar hier moest ik maar aan wennen. Ik besloot maar een beetje nutteloos spelletjes te spelen op mijn mobiel. Het hield me alleen niet zo lang bezig als de twitcam, dus ik besloot maar om te gaan slapen. Meer kon ik ook niet doen. Zodra ik lekker lag, en alles donker was. Kwamen de zenuwen naar boven voor morgen, zou hij het door hebben? Vast wel, zo slim was hij wel. Of niet. Alle zorgen ontsnapten toen ik eindelijk in een slaap zakte.

Sorry dat hij zo kort is...

Ok ik ben best wel sad.... eigenlijk heb ik geen idee waarom. Maar misschien kan het er ook mee te maken hebben dat ik niet ben aangenomen op de school die ik wou, .... kunnen jullie me opvrolijken??

Reacties (11)

 • SuperrrLouis

  Je hebt soms van die Sad days:(
  Niece songs on THE radio !!! Doet me denken aan de film printers Ella! Hebbie die gezien? Leuke film:)
  Verder?

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  reacties vrolijken je toch altijd op!? nou, hier een reactie dan maar(A)
  leuk deeltje, ookal is het zo kort.
  ik heb echt verschrikkelijke hoofdpijn, zoo niet leuk. maar aangezien ik een stuk of 7 mailtjes van jou via Q in m'n mailbox kreeg, MOEST ik wel even kijken, hoor!
  uuh, wat nu zeggen? leuke openingsfoto, hou van bontkraagjes (wel nep-bont natuurlijk:))
  stom dat je niet aangenomen bent. maar jij krijgt wel wawt goeds, hoor! je bent gewoon super, die school die je niet heeft aangenomen is gewoon niet goed bij zijn hoofd (vett! scholen die niet goed bij hun hoofd zijn(nerd)<< maar het is toch wel zo??)

  ga je snel weer verder??! xxxx

  8 jaar geleden
 • lirrylove

  Snel verder

  8 jaar geleden
 • xximkexx

  zielige jij, weet hoe je je voelt (heb hetzelfde gehad(wat voor school btw)) hoop dat je je snel blijer voelt:)

  8 jaar geleden
 • BAMMCUWL

  Wat jammer van die school ! Snel verderr.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen