Foto bij 073 Charlie McFly

Een jongen die verdacht veel op Zayn leek stormde me zowat voorbij. Oké..... Die is vrolijk.... Hij had me niet eens opgemerkt. Waarom zou hij zo chagrijnig kijken
Misschien is er wel iets met Jess. Ik bedoel Zayn en Jess zijn de laatste maand zo ongeveer onafscheidelijk geworden. Ik heb wel zo'n idee wat er aan de hand is, maar eigenlijk durf ik daar niet in te geloven. Alles wat ik wel zeker weet is dat het nu wel al beter gaat met Jess. Want ja, mij was het ook opgevallen dat Jess zich afzonderde. Misschien is de jongen die ze leuk vind wel Zayn. Trouwens, laat dat misschien maar weg.
Wat voor een slechte vriendin ben ik? Ik ben haar gewoon zowat vergeten, heb haar verwaarloosd en ben met mijn stomme verliefde kop alleen maar met Harry en de band bezig geweest. STIK!
Zo snel als ik kan ga ik naar Jess haar kamer. Ze had al een tijdje een eigen kamer, zodat ik bij Harry kon slapen (nee er is nog niets gebeurt:$) had ze me verteld.
Eenmaal bij de deur klop ik aan. Zayn doet open, maar kijkt gelukkig al weer wat vrolijker dan net. 'Hey, is Jess in?' Hij knikte en liet me binnen.
Jess sloot net Zayn's laptop af en kijkt me vrolijk aan. 'Am I late for rehearsel or something?' vroeg ze. Ik schudde van nee en ze keek even opgelucht. Een verstrooid meisje is het altijd al geweest, maar nu leek het nog erger.
'Can you please tell me what has been going on?' vroeg ik haar zacht, zo zacht dat ze het misschien niet eens gehoord had. Ze wisselde een snelle blik met Zayn. Er is dus toch wat aan de hand!
Zayn keek haar vragend aan en ze gaf een bijna onzichtbaar knikje, maar toch zag ik het.
'Please don't be mad at me. I get it if you're disappointed, but please don't be mad,' begon ze zacht. Zayn liep naar haar toe en trok haar uit de stoel waar ze zat, waarna hij er zelf in ging zitten en Jess op zijn schoot trok. Ik pakte een andere stoel en ging er tegenover zitten.
'I won't. I never will. Jess, didn't I promise you that I'd never let you down?' Ze knikte en begon toen te vertellen. Over hoe ze zich alleen voelde nadat ze weer thuis was geweest en hoe ze weer terug aan de drank was gegaan. Daarna vertelde ze dat Zayn haar gevonden had, en haar hielp. Mijn respect voor Zayn kreeg even een extra boost. Ik mocht hem al enzo, hij is mega aardig, maar ik weet ook hoe lastig het is om positief te blijven en iemand van de drank af proberen te helpen.
'Are you mad?' mompelde Jess aan het einde van haar verhaal. 'Yes,' antwoordde ik eerlijk. 'But not at you.' Jess keek me vragend aan. 'I should have seen this. I should have been there for you, but instead I only thougt about myself and Harry,' mompelde ik als verklaring. 'No Charlie,' hoorde ik uit twee monden komen. 'It's ok like this,' ging Zayn verder. Ik kon alleen maar knikken, ook al was ik het niet met hem eens.
'Er is meer hè?' vroeg ik in het Nederlands. Zayn keek me raar aan, maar begreep dat het iets tussen ons was. Jess knikte even. 'Uhh Zayn. Can I please talk to Jess alone for a few minutes, just best friend to best friend. I'm sorry.' Zayn knikte en gaf Jess een bemoedigende blik.
Dit deel van het gesprek gaat veeeeel leuker worden, denk ik.
'Duss..... vertel,' glimlachte ik toen Zayn de kamer uit was gelopen. 'Wat moet ik vertellen?' zei Jess met een scheve glimlach. Haar wangen werden ook een beetje rood.
'Zayn is het, toch?' 'Zayn is wie?' 'Oh jaa joh, ga doen alsof je geen idee hebt waar ik het over hebt.'
'Heb ik ook niet.'
'Tuurlijk en ik ben de kerstman,' lachte ik
'Oh hee kerstman! Waar is je baard? Ben ik lief genoeg geweest dit jaar? Krijg ik cadeautjes?'
Jup, dit gesprek is al heel veel beter!!
'Misschien moet je maar aan Zayn vragen of je lief bent. Wedde dat hij ja zegt.'
'Niet,' zei Jess weer een beetje somberder. 'Jess, iedereen kan dat zien.'
'Waarom heeft hij dan nog een vriendin?' zei ze eigenwijs. 'Dat is voor iedereen een raadsel,' mompelde ik in mezelf.
'Jess, hij zou je echt niet helpen als hij je niet zou mogen. En zelf een halve gare blinde koe zou kunnen zien dat hij veel om je geeft,' sprak ik haar moed in.
'Hij is ook de reden dat je weer begon te drinken,' stelde ik vast. Jess knikte en werd rood van schaamte. 'Jess, hij is gek op je. Alles komt goed, geloof mij nou! Want ik ben psych!!!!' Ik maakte er een grapje van zodat Jess weer een glimlach op haar gezicht kreeg, en het lukte. (Yeah BAM 2 punten extra voor Charlie, niet dat ik zo'n goede vriendin ben geweest, maar daar komt nu dus verandering in!).
'Dusss, vertel mij maar wat ik je voor je verjaardag ga geven mevrouw ik-zie-de-toekomst,' 'Uhhh, kaas? Of nee ik weet het!! Je geeft mij een badeend, want die hebben gewoon stijl.' 'OOH MY GOD hoe weet jij dat,' zei ze sarcastisch. 'Told ya,' lachte ik.
'Ney serieus, wat krijg ik. Krijg ik echt iets? Dat hoeft niet eens, ik bedoel we moeten gewoon werken en ik wilde het niet eens vieren!' ratelde ik aan een stuk door. Mijn verjaardag is morgen, maar ik zou het niet gaan vieren.
'Dude, natuurlijk krijg jij gewoon een verjaardagscadeau. Maar ik ga lekker niet zeggen wat het is.' Ze stak haar tong uit, wetend dat ik gewoon veel te nieuwschierig ben voor dit soort dingen. Het is nogal leuk om dingen te weten, snappie.
Na een tijdje stilte begon Jess mij opeens weer onzeker aan te kijken.
'Charles, zou je vannacht hier willen blijven slapen?' Whaatttt daarvoor onzeker!! 'Hell yeah!! Net zoals altijd!!' of tenminste net zoals tijdens het begin van de tour, die nu al bijna 3 maanden bezig is. Waarvan ik al een maand niet meer met mijn ouders of broer heb gesproken.
Ik sms'te Harry even dat ik hier zou blijven en daarna gingen we douchen, omkleden en slapen.
'It's almoast my birthday, almoast my birthday,' zong ik, terwijl ik een nogal falend dansje deed en op het bed sprong. Jess sprong ook het bed op en deed vrolijk mee. 'Jaah hea kleintje, JE BENT NOG MAAR 17.' Ohja grappig, ik ben de jongste en als enige nu nog 17 (nog 2 uur om precies te zijn (zonder dat tijdverschil meegerekend).
'pffff ik ben moe,' zei ik terwijl ik me op het bed liet vallen. 'Jess, beloof me dat je me vannacht niet wakker gaat maken voor mijn verjaardag.' 'Damn, waarom nou niet?' 'Morgen moeten we vroeg opstaan,' legde ik uit. 'Ohja, misschien maar beter van niet dan,' 'Oké, trusten gekkie-met-je-mooie-hoofd,' lachte ik. Ja dat mooie hoofd is een beetje een uit de hand gelopen grap, die ooit ontstond tijdens ons 4e jaar op school, maar wanneer precies weet ik niet meer.
'trusten kaashoofdje met je kaasbrein,' mompelde ze. Daarvan weet ik nou nog wel waar hij vandaan kwam, ook al uit het 4e schooljaar.


Dusssss, dit faalde nogal. Maar saaie stukjes horen er ook in.
Volgens mij doe ik trouwens iets fout, want ik krijg echt opeens heel wat minder reacties (niet bepaald motiverend dus), maar sorry dus als ik wat fout doe:$.
De reden dat ik zo weinig heb geschreven is dat het toetsweek is en ik het nu al voor de helft verknald heb. De rest wil ik wel goed doen:$. Maar in ieder geval ook sorry daarvoor, na de toetsweek is het vakantie en dan schrijf ik wel heel wat meer want ik ga niet weg (zoals ik eik altijd wel ga:().

Reacties (3)

 • Involved

  Whaaaaa nu schaam ik me wat het is al zeker vier hoofdstukjes geleden dat ik een reactie heb geplaast en volgens mij was dat nog een korte ook. Om het goed te maken krijg je nu een lange:)
  Je story is echt geweldig het ligt echt daar niet waan dat ik minder reageer(of andere) maar luiheid neemt soms de macht over en ik weet heel vaak niet wat ik in een reactie moet zetten en fan val ik alleen maar in herhaling
  Ik vind zayn en jess echt super schattig samen zayn moet z'n duffe vriendin gewoon dumpen en voor jess kiezen, zij is veeeel aardiger en grappiger enal. Ik ben eigenlijk nu al bij het moment aangekomen dat ik niks meer weet om in deze reactie te zetten, maar ik vind deze reactie nog te kort dus ik ga nog wat nutteloze dingen vertellen die je allang weet, zoals dat Charlie en Harry echt super leuk bij elkaar zijn (persoonlijk vind ik dat geen nutteloze feit, omdat ze gewoon een super schattig stelletje zijn) hopelijk ga je als dank voor mijn lange reactie weer heel snel veder want anders word ik erg boos:)nee hoor ik snap het wel school is gewoon k*t succes met je toetsen
  Xx<3


  Snel veder

  Xx<3

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  mooi geschreven(H)
  Succes met al je toetsen(H)
  sneel veerder(H)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen