Shoutout to: mumpkin Wat een lange reactie had je! En ik heb hem helemaal gelezen ja, hier komen de antwoorden op je vragen:

*Van welke muziek houd je? Idd i like 1D, maar ook vooral Taylor Swift, wacht ik scrol ff door mijn afspeellijst *pakt mobiel* ehm, miley cyrus, selena gomez, justinb bieber een beetje, 1D, Cherl Loyd, Nicki Minaj, Demi Lovato, something like that...
*Hoe oud ben je? hahahaha ik ben 15 (A')
*Woon je in holland of belgië? Haha in hollandia
*heb je broers of zussen? Ja een zusje -.-"
*en de laatste vraag, waar haal jij je inspiratie voor je verhalen vandaan? Uit liedjes, fietsen (moet namelijk nogal lang fietsen) ehm gewoon dagelijkse dingen XD

Uitgeput liep ik de ontvangsthal in. Lilsa volgde me zwijgend en voor me liep Marije zwijgend. Ze hadden elkaar geen blik meer gegeven of iets gezegd, alleen als het echt moest. ‘Zullen we meteen naar ons hotel gaan?’ Stelde Marije voor en ik en Lilsa knikten. Over vier uur zou de “date” zijn en daarvoor konden we ons misschien opfrissen en misschien nog iets van Australië zien. We stapten in een taxi, en we werden gedwongen om op de krappe achterbank te zitten. Marije en Lilsa keken stoïcijns uit het raam, en ik zat er ongemakkelijk tussenin.
We kwamen aan bij ons hotel, en het was echt prachtig. We liepen bewonderend erdoorheen, en konden onze ogen niet geloven toen we in onze slaapkamer stonden. Alleen helaas waren er maar twee tweepersoonsbedden. ‘En nu?’ Vroeg ik ongemakkelijk want waarschijnlijk zou ik een bed moeten delen, omdat het oorlog zou worden als hun samen zouden gaan. ‘Zij slaapt waarschijnlijk toch bij Zayn vannacht dus ga maar bij haar.’ Zei Marije, ze spraken elkaar niet aan. Maar in de derde persoon, zo irritant gewoon. Zuchtend legde ik mijn koffer op haar bed. Lilsa was nog stiller als normaal, maar glimlachte vriendelijk naar me. ‘Ze heeft waarschijnlijk toch gelijk.’ Melde ze en ik knikte. Over iets meer dan drie uur zou nu de date zijn. We hadden afgesproken dat Marije mijn haar en kleding zou doen, ik weet niet meer waarom. Maar het was zo. ‘Ik ga even douche, vermoord elkaar alsjeblieft niet.’ Melde ik erachter aan en een vreugdeloze lach verliet Marije haar mond. Ik gaf haar een strenge blik en liep naar de badkamer terug. Waarom konden mijn beste vriendinnen, en hun waren trouwens ook nog elkaars beste vriendin, niet gewoon goed met elkaar overweg. Vol zorgen en twijfels stapte ik onder de douche, waar ik ze van me af kon spoelen.
Schoon en fris liep ik terug onze kamer in, en zag dat Marije alleen op het balkon stond. Twijfelend liep ik naar haar toe. ‘Waar is Lilsa?’ Vroeg ik twijfelend, je wist maar nooit. ‘Geen idee, ze zei niet waar ze heen ging. Alleen dat ze een kwartier geleden naar buiten vertrok weet ik, ik zag haar benden lopen.’ En ze haalde verveeld haar schouders op. Ik knikte en liep terug naar binnen. Over twee uur zou ik op de “set” moeten zijn. Ze zouden daar een masker aanbrengen, en hier zou ik me omkleden. ‘Kom we zoeken je kleren.’ Zei Marije met nep enthousiasme. Ik knikte en liep een beetje sip naar onze koffers toe.

Haha jullie waren voor de raarste teams, maar wel superduperwuper leuke teams!!! En het is duidelijk team Marije XD
Meer kudo's en reacties krijgen jullie nog een deeltje!!
Oh en binnekort, komt er iets leuks/spannends/grappigs/liefs in voor!!
love yaaa

Reacties (20)

 • agirlx

  waar is ze?
  en ze moeten het goed maken!

  6 jaar geleden
 • 1Dwolf

  ik vind dat lilsa gelijk heeft zij heeft meer last van myra als ze weer heel verdrietig is:(
  maar ik wil ook dat zei en naill bij elkaar komen maar ze moeten wel met z'n 3 vriendinnen blijven anders vind ik het zielig
  XD sorry hele uitleg maarja ik heb het te warm het is hier iets van 38 graden in limburg (veel te warm je kan niks doen:P)

  7 jaar geleden
 • 1DLOVERsan

  ik mag lilsa en marije gwn niet

  7 jaar geleden
 • 1DLOVERsan

  ik mag lilsa en marije gwn niet

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  geinige gif dinges b ij laatst gelezen ^^
  verder???? addicted again!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen