Foto bij Chapter 046

Ik kon het goed vinden met Eleanor. In de tijd dat Harry en Louis een spookhuis in waren verdwenen, had ik goed met haar kunnen praten, en we hadden ook heel veel gelachen. Ze had me verteld dat er ooit een fan op haar en Danielle, Liam's vriendin, af waren gekomen om te vragen of ze een haar van beide meisjes mocht hebben. Ze zei dat ze zich dan meer verbonden voelde met de jongens doordat ze een haar van hun vriendinnetjes had. Ik wist echt niet wat ik hoorde toen ze het vertelde, ik heb nog nooit zo hard gelachen denk ik.
"Is there something funny?" zei Louis toen hij aan kwam lopen en mij dubbel zag liggen. "I just told her about the girl who wanted our hair" zei Eleanor tegen Louis, en Louis begon ook te lachen.
"Fans are crazy" zei Harry. "Yeah, a fan in the haunted house a few minutes ago grabbed Harry's leg and she wouldn't go off. The whole way in there he had to walk with some girl on his leg" zei Louis, en ik keek hem met grote ogen aan waarna ik weer in lachen uitbarstte.
"Poor you" zei ik lachend tegen Harry, en ik pakte zijn hand weer vast.
"It's 7 o'clock already, I'm hungry" zei Louis toen. "Alright let's go eat something, and then go back to the hotel" zegt Harry, en Eleanor en ik knikken. En zo lopen we, hand in hand, stelletje aan stelletje, naar een friettent.

"Look at this!" zegt Harry als we weer terug zijn in het hotel en hij weer vrolijk in alleen zijn boxer door de kamer loopt.
Hij wijst naar zijn blote been waar een enorme blauwe plek op zit. "Wow, how come?" zei ik, waarna Harry een pruillipje trekt. "I think because of that girl who clung to my leg.." zei hij, en ik spuug bijna mijn drinken uit van het lachen. "Poor you" lachte ik weer, en ik gaf een kusje op de blauwe plek. "Don't laugh at me" zei Harry en hij pakt me ruw beet bij mijn middel. "Nobody laughs at mr. Styles, do you understand that?" fluistert hij in mijn oor waarna hij me begint te kietelen. Ik probeer weg te rennen, maar uiteindelijk beland ik op het bed waardoor ik geen kant meer op kan als hij bovenop me komt liggen en gewoon verder kietelt. Ik probeer hem te stoppen door te gaan schreeuwen en hem tegen zijn buik aan te stompen, voor zover het kan omdat er een sixpack voor zit, maar het heeft geen enkel nut. Oh, wil meneer Styles het zo spelen? Ik rol onder hem vandaan en ga gauw bovenop hem liggen. Voordat hij verder kan kietelen, druk ik gauw mijn lippen op de zijne om hem een kus te geven, wat al snel uitloopt in een zoen. Harry draait ons weer om zodat hij weer boven op me komt liggen, en begint wild met onze tongen te worstelen. Ik voel hoe hij zijn hand onder mijn shirtje laat glijden, en zachtjes mijn rug streelt wat kippenvel oplevert. Hij liet even mijn lippen los om me in de ogen te kijken, en ik zag dat er lust in zijn blik was ontstaan. Even daarna begint hij me weer lieve kusjes te geven, en trekt hij langzaam mijn shirt over mijn hoofd heen.
Wilde ik dit wel? Betekende dit dat we seks gingen hebben? Ik kon nu nog stoppen, als ik wilde. Ging het niet te snel? Bij mijn laatste gedachte moest ik ineens denken aan wat Harry in Londen tegen me had gezegd. Liefde kent geen tijd, time is an illusion. Ook dacht ik aan wat Milou had gezegd, dat je gewoon moest doen waar je zin in had, als je er klaar voor was. Ik was er klaar voor, ik hield van Harry.
Harry keek me weer even aan toen hij zag dat ik twijfelde, en ik glimlachte tegen zijn lippen aan als teken dat hij door moest gaan.
En ik liet het toen toch toe, dat hij ook mijn broek losgespte.Zijn mijn little pervs nu blij? ^^
Ik heb het vandaag druk, maar als jullie zorgen dat ik
meer dan 10 kudo's heb, vind ik wel tijd om nog 1/2 stukjes
te schrijven (:
So.. kudo please? <33
Dat verhaal van Eleanor en Danielle met die haren
is trouwens volgens mij echt gebeurd, zag ik staan bij
iemand op tumblr haha!
xoxox

Reacties (7)

 • heavens

  bwhaha!
  grazy girl!
  super mooi geschreven!;)

  7 jaar geleden
 • RandomnessXx

  Blije perv hier!
  moahahahaaaaaa!!!:):)

  7 jaar geleden
 • HNLLZ1D

  Nu heb je 11 Kudo's dus komt er nu heel snel een nieuw hoofdstuk?(A)
  Deze kleine perv is blij hoor(A)
  Maar nog blijer met een nieuw hoofdstuk:P
  xx

  7 jaar geleden
 • KusjeKimm

  omg ik denk dat er iets mis is met mijn computer,
  als ik op volgend hoofdstuk klik staat er dat dit het laatste hoofdstuk was.
  Help je mij?(A)
  xxxx

  7 jaar geleden
 • Nyara

  Snel verder! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen