Foto bij Chapter 047

Daar lagen we dan, te rollebollen in alleen nog maar ons ondergoed. Ik zag dat er al een aardige bobbel verscheen in meneer Styles zijn boxer, en streelde er met mijn hand overheen. Hij genoot ervan, want hij begon amuserende gezichten te trekken.
Plotseling hoorden we een onbekende ringtone van een mobieltje gaan, en Harry keek even op. Ik leunde ook wat naar voren om te kijken waar het vandaan kwam, en ik zag dat Louis zijn iPhone op de tafel in het minikeukentje lag. Geen idee wat zijn telefoon in onze kamer deed, maar goed. Het boeide me vrij weinig, en Harry dacht blijkbaar hetzelfde want hij ging gauw weer verder en we lieten de telefoon overgaan. Ik voelde hoe hij op mijn rug met zijn hand naar mijn BH sluiting zocht, en hem zorgvuldig open probeerde te maken. Toen het hem was gelukt gooide hij het ding door de kamer, en begon mijn borsten te masseren. Ik gleed met mijn hand via zijn rug naar zijn boxer, om hem vervolgens uit te trekken en die ook ergens de kamer in te laten slingeren. Ten slotte deed ik nog mijn slipje uit, en Harry rolde even van me af om in een laatje te rommelen waarna hij er een condoom uit pakte. Had hij die gewoon altijd bij zich zoals meisjes met hun handtas of wist hij al dat hij me dit weekend in bed zou krijgen? Ik glimlachte. Harry deed snel de condoom bij zichzelf om en kwam toen weer boven me hangen. "Are you sure?" prevelde hij tegen mijn lippen aan, en ik gaf een bevestigend knikje. Ik voelde hoe hij in me kwam, en met een goed ritme begon te stoten. In het begin deed het wat pijn, maar het veranderde al snel in een heel prettig gevoel. Ik merkte dat Harry wat 'voorzichtig' met me deed, maar dat hoefde voor mij niet. Ik begon wat mee te bewegen op zijn ritme, en merkte dat hij steeds meer op gang kwam. Met mijn handen ging ik door zijn krullen, en kreun af en toe. Als ik na een tijdje mijn hoogtepunt bereik, schreeuw ik zijn naam door de kamer wat hem laat glimlachen. Hij gaat nog even door, en als ook hij zijn hoogtepunt bereikt heeft kreunt hij mijn naam uit. Hij geeft me nog een 'laatste' kusje op mijn mond en rolt dan van me af waarna hij ook het condoom weggooit.
Hij draait zich om, en trekt de dekens over ons heen. Hij gaat voor me liggen waardoor ik hem nu recht in de ogen kijk, ookal zag ik niet veel omdat er alleen maar ver weg van ons 1 lampje aanstond.
Hij legt zijn hand op mijn middel, en begint al strelend zachtjes te fluisteren. "You're the best" mompelt hij. "I love you Yara, with all my heart" zegt hij, wat me laat glimlachen. "I love you too"
We werden weer onderbroken door Louis' zijn ringtone, en Harry stapt geïrriteerd uit bed. "I'm gonna bring it to Louis" zegt hij zuchtend.
Natuurlijk, dat doet iedereen toch? In zijn nakie even het hotel door om een telefoon naar je vriend EN zijn vriendin te brengen?
Als Harry net de telefoon heeft opgepakt, gaat de deur al open en staat Louis daar in enkel zijn pyjamabroek. "Is my phone here?" zegt hij in mijn richting, omdat hij Harry niet kon zien vanaf daar. Ik wees van onder mijn dekens naar de open deur die naar het minikeukentje leidde, en hij loopt op Harry af. "Thanks" zegt hij doodnormaal als hij de mobiel van Harry in zijn handen krijgt gedrukt. Die jongen keek ook echt niet meer op van Harry in zijn naakte piel, die had hem volgens mij al vaak genoeg gezien. En vraag me niet waarom.
Louis en Harry verdwenen om het hoekje, waardoor ik ze niet meer kon zien, maar wel horen. Volgens mij dachten ze dat ik het niet kon horen, maar dat kon ik dus mooi wel. Ha.
"How was it mate?" fluistert Louis lachend, die hoogstwaarschijnlijk de kleren op de grond heeft zien liggen.
"Best pussy I ever had, man" fluistert Harry terug, en ik kon aan de manier waarop hij het zei horen dat hij een brutale grijns op zijn gezicht had.
Ik glimlachte in mezelf, en wachtte tot Louis weer weg was en Harry naast me kwam liggen. Ik zag dat het al half 11 was, en ik was kapot van zo'n dagje Disney. Toen Harry dus eenmaal naast me lag, nestelde ik me heerlijk tegen hem aan, en vielen we samen in slaap.


Hey, I just met you
And this is crazy
But here's my story
so gimme a kudo maybe?
<3333

Reacties (3)

 • MsStylinson

  Super leuk stukje:P
  Hihi, die titel is echt geniaal, ook hoe Harry het op die manier zegt hea?!

  Hihi.. Snel verder..
  Sure, you get your kudo_O_

  8 jaar geleden
 • HNLLZ1D

  Superleuk stukje!!!:P
  Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven!
  Gvd.....
  Dan maar morgen weer 1:P
  x

  8 jaar geleden
 • HarrysCats

  Hihi eindelijk komt de titel er in voor!
  Daarvoor was Parijs ff handig haha ;p luk verhaal! Snel verder please!' xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen