Foto bij O24

Harry Edward Styles#Gebeurtenis
*Evren & Diede lopen over grasveld* *Kay -extreem knappe jongen, hij is echt asdfghjkl- komt aanlopen* "Oh myy god, daar is kay sdfghjk wat gaan we zeggen?" "Omg zit mn haar raar?" "Nee, valt wel mee, het mijne?" "Nee zit goed, OHHMYYGOOD hij ziet ons" "sdfgjklsdfhjkdgjk" "Hij komt onze kant oplopen, oke, doe rustig" *Kay loopt langs* "Hii," "Hoi" *loopt verder* "OMYGOOOOHHDD HIJ ZEEII HI!!!" *danst*

haha vandaar die naam kay dus ;$$

O24 - @TOMLINSONx

Ik knipper nog een paar keer met mn ogen. "Reece! Reece ik heb je zo gemist! Oh Reece wat ben ik blij dat ik je weer zie." Ik hou me in, ik wil haar niet wakker laten maken. Ik pak snel een kruk die een meter van haar bed afstaat. Ik zoek naar haar hand en knijp erin. Ik geef haar kusjes. Ik wacht hier tot ze wakker wordt. Besluit ik. Ik kijk naar het grote aparaat die bij haar staat, naar de slangetjes die naar haar gezicht lijden. Wacht, ligt ze nou in coma? Nee, vast niet! Ik denk aan de laatste blik die ik haar toewierp toen ze in de ambulance werd geladen, het brak mijn hart, ik was bang haar nooit meer te zien. Ik voelde me zo geweldig nu, blij en verliefd, mijn leven was compleet. Ik ging morgen meteen vragen hoe het met haar is, maar ik laat haar nu nog even slapen. Ik loop de kamer voorzichtig uit en loop naar de wachtkamer waar een, ik noem het maar, watertap staat.
Ik pak een bekertje en doe hem onder het kraantje, ik druk het knopje in en het koude water stroomt in het bekertje. Ik druk hem te lang in, mijn hele hand is nat. "Godverdomme, let dan ook op." grom ik naar mezelf. Ik veeg mn hand af aan mijn hemd en loop terug naar Reece dr kamer, ookal weet ik dat ik veel te moe ben. Ik ga zitten en neem kleine slokjes van het water. "Pfft.. Reece wordt nou wakker." Ik snap het niet.. in de bus werd ze altijd rond half 3 wakker, het is al 4 uur.. Ik vecht tegen mijn slaap in, wat waarschijnlijk verschrikkelijk slecht is voor mn gezondheid, maar dat boeit me helemaal niets.


"Meneer Styles? Wat doet u nou hier? Ga eens héél snel naar uw eigen kamer!" Er komt een zuster boos naar me toe en pakt me bij mn bovenarm. Ik ben net 5 seconden wakker. Waar ben ik? Wat gebeurt er? Wat doe ik? Wat is er allemaal al gebeurt? Ik kijk om me heen, oh ik weet het weer. Ik ben bij Reece dr kamer, ik wordt aan mijn bovenarm meegetrokken naar mn eigen kamer aangezien ik hier de hele nacht was... "Wat is dit nou weer voor gedrag meneer Styles, ga nog maar een paar uur slapen, want ik geloof niet dat je dat echt heb gedaan." Ik probeer een vernietigende blik te geven, wat niet lukt aangezien ik er te moe uit zie. "Hoe is het met dr?" vraag ik. Geen antwoord. "Waarom werd ze niet wakker?" vraag ik nog een keer maar dit keer ongeduldig omdat de vrouw niet antwoord. "Ze ligt in coma, dan wordt je niet zo snel wakker jochie en nu je bed in en slapen." WAT? Reece in coma? Nee, dat kan niet. "Wordt ze ooit nog wakker, of wat anders? Wat gaan jullie dan doen? Ze wordt wel wakker hea? Toch??" Mijn hart klopt in mn keel, wat als ze nooit meer wakker wordt. Hoe kan ik dan verder leven. "Dat zijn niet jou zorgen. En nu slapen." zegt de vrouw, en ze slaat de deur dicht. "Wat is er allemaal?" Ik schrik me dood, wie was dat? Oh.... Richard. Ik irriteerde me dood aan hem, met zn kut snurk. Ik maakte een overdreven harde geirriteerde zucht. "Niets hoor, ga indoor skiien ofzo." zeg ik boos en ik ga liggen denkend aan Reece en de grote vraag; Wordt ze nog wel wakker?..


We voelen ons zo sleeeecht, we zijn 1 dag te laat en omdat we dus om de dag activeren hebben jullie 3 dagen moeten wachten EN HIJ IS NU OOK NOG EENS SUPER KORT EN SLECHT, iii aaaam sooo soorryyyyyyyy.

JULLIE MOETEN DIT VERHAAL LEZEN, HIJ IS GEWELDIG SUPPERMOOI EN LAKSJDFALKSF. JE ZULT ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN, NEEM SNEL EEN ABBOOHHH <3. Nee serieus, ik lees heel weinig verhalen maar deze is écht de moeite waard!

we hadden vandaag een atletiekwedstrijd, hij ging goed & t was gezellig haha (:. Morgen is mijn (evren) zus jarig whoeehoee!
gaan jullie nog iets leuks doen/gedaan dit weekend?
hihi loveyouguysx

Reacties (6)

 • Siister380

  hahaha gan indoor skiien ofzo! geweldige opmerking!

  7 jaar geleden
 • Prikkeldraad

  nieuwe abbooooooo:D

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  verder

  7 jaar geleden
 • AmyxNiall

  Super als altijd! Gefeliciteerd met je zus evren

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen