Zenuwachtig stond ik in mijn kamer, ik ijsbeerde heen en weer. Waar kon Lilsa nou weer zijn? Ze was al meer dan een uur weg! Ongerust begon ik wel te worden, Marije deed alsof ze van steen was en het haar niet kon schelen. Maar eigenlijk was ze net zo ongerust als mij. Opeens ging de deur open en stond ze daar, en naast haar Zayn. Mijn ogen werden groot en ik werd boos, ze had het verteld! ‘Niet boos worden, hij verteld niks.’ Zei Lilsa snel en ik keek haar onbegrijpend aan. ‘Ik kwam hem tegen.’ Mompelde ze beschamend en ik knikte. Ik zou het mijn vriendje ook verteld hebben. ‘Maar we moeten nu gaan. Ga je mee Zayn? Je kan bij Lilsa en Marije blijven kijken?’ Stelde ik voor en zag hem grijnzen. ‘Graag,’ grinnikte hij. Zo liepen we snel naar de taxi toe die voor ons klaar stond gingen we erin zitten. Tussen Marije en Lilsa, was het nu even iets minder cool en kil. Maar straks zou het wel weer opkomen. Zayn had zijn hand verstrengeld met die van Lilsa en wreef er geruststellend over. De zenuwen gierden door mijn lichaam, en ik wist niet wat te doen. ‘Het komt wel goed Myra. Je doet het waarschijnlijk goed.’ Stelde Zayn me gerust en ik keek hem dankbaar aan. Alleen hielpen zijn woorden niet echt.

We kwamen aan op de “set” het was er onrustig. En ik zag dat de mensen die ook in het café zouden zitten, er ook al waren en een beetje waren gaan zitten. Nu het écht zover was. Leken de zenuwen af te nemen, net zoals voor een concert. ‘Hij komt over vijf minuten.’ Melde Zayn. Hij had Harry nog een sms gestuurd. En nu was hij op weg. Marije en de rest gingen snel weg na nog een succes te hebben gewenst. En ik legde mijn haar nog even goed. Dit masker was raar, het plakte en jeukte als een gek. Hopelijk zou Harry mijn stem niet herkennen, dat was één van mijn zorgen. En toen na nog een keer diep adem te hebben gehaald, kwam hij binnen. Het was echt een schok, ik had hem zo lang niet gezien. Hij was bruiner en gespierder geworden. En mannelijker. Tranen kwamen in mijn ogen, hier had ik geen rekening mee gehouden. Maar nu moest ik doorzetten. Hij kwam deze kant op en ik drong de tranen weg. ‘Hi,’ zei hij net zo hees als altijd, en het liefst was ik nu in huilen uitgebarsten. Maar dat kon niet. ‘Hallo,’ zei ik met mijn nep stem en hij nam nep glimlachend plaats. Let the game begin.

VAKANTIEEEEEE!!!!!! JEAH MAN!! Nou allen morgen walibi nog, maar dat kan ik niet echt tot schooldag rekenen (:
Hebben jullie nog vragen??

Reacties (16)

 • Lancome

  Dot word funny :d

  7 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  me also want to go to walibi! so my question: may I come with you ^^
  morgen.. dat is hier... vrijdag, oke... ik had toen stuntdag! drie uur les en daarna stuntdag dus... en we zouden het 5de uur so duits hebben, dus dat hadden we ook niet! WIEHIE!

  7 jaar geleden
 • Loup0Garou

  snel verder!

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  ohh ik moest ook bijna huilen(zip)(zip)

  7 jaar geleden
 • MsMalik

  Wohw walibi daar woon ik he dicht bij;)
  Jaloers ik moet morge gewoon noch duits rel maken e dat word weer een 2 want ik sta maar een 3.8 gemiddeld op me rapport
  Snel verder yeh buddie bam

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen