‘En jouw naam is?’ Vroeg Harry zodra hij zat. Ik kon merken dat hij met me zat te flirten, hij was geen spat veranderd. ‘Susie,’ zei ik met mijn kraak stem en ik zag hem even rillen. Vanbinnen zat ik te lachen, maar van de buitenkant was ik anders. Hoop ik. De ober kwam, en ik wist dat Harry me voor zichzelf wou dus ik had met de ober afgesproken dat hij met me zou flirten en ik met hem. ‘Hi lekker kontje.’ Ze ik zwoel en de jongen gaf me een knipoog. We bestelden, en Harry zag ik iets verstrakken. Toen de ober weg liep kneep ik hem nog even in zijn kont, en ik hoorde Harry’s tanden knarsen.
We zaten hier nu al meer dan een halfuur, en ik kreeg hem maar niet weg. Ik wou echt dat hij niet de hele date vol zou houden. Via het oortje in mijn oor, had ik contact met Zayn en de anderen. En Zayn bracht me op een geniaal idee. Opeens deed ik net of ik “klaarkwam” en spuugde ik mijn eten uit dat ik net in mijn mond had gestopt en ik zag hem verschieten gewoon. Waarschijnlijk dacht hij hetzelfde als mij toen ik mijn date had. Ik ging verder met mijn act en zag hem gewoon wit worden. De ober kwam eraan en ik stond op. Duwde de ober op mijn stoel en ging op zijn schoot zitten. Alle mensen keken mee in het restaurant, en hier zou hij toch wel door weggaan! Kom op zeg… uiteindelijk “kwam ik klaar” en liet ik me met een zucht op de ober rustig zakken. De ober had meegedaan, en volgens mij kon hij er ook wel om lachen. ‘Sorry, ehm mijn zusje is alleen thuis.’ Verzon Harry. Want zijn zusje zat nu nep seks te hebben in een restaurant voor disaster date, en was zijn date. Hij stond snel op, en wou gaan. ‘Harry wacht!’ Riep ik en zag hem twijfelend stil staan. ‘Ik ben een acteur, deze mensen zijn een acteur…’ ik zag hem ongelovig kijken en ik zwaaide met mijn armen en ging door. ‘En overal hangen camera’s, en jij zit in disaster date!’ Gierde ik. Hij liet zijn mond open vallen. En keek me ongelovig aan. Zeker toen hij Zayn, Lilsa en Marije aan zag rennen. ‘Waar is Myra!’ Riep hij nep kwaad en lachend keek ik hem aan. De camera man kwam eraan rennen en ik hield mijn praatje. Harry kwam naast me staan en ik gaf hem zijn achten dertig euro. Volgens de regisseur kortse date die ze gemaakt hadden. En toen was het tijd voor de onthulling. ‘’ Maar ik ben natuurlijk voor de nieuwe serie, een beroemdheid.’ Pas toen leek het kwartje bij hem te vallen, en trok ik mijn masker af. ‘Omg, hoe goed gedaan!’ Riep hij uit en trok me in een omhelzing, en tranen vloeiden over zijn wangen. Het maakte me even niet uit dat de camera’s nog draaiden en mijn tranen stroomden ook. ‘Hoe goed… ik heb je zo gemist.’ Mompelde hij schor en ik wreef hem over zijn rug heen. ‘Kom dan gaan we ergens rustig zitten.’ Stelde ik voor. En hij knikte, vol in tranen.

Haha vet veel mensen reageerden op Walibi, maar dit is dus mijn laatste "schooldag" gister laatste lesdag gehad, en nu nog alleen examentraining én examens -.- maargoed, hopelijk hebben jullie ook leuke schooldag!!!

Reacties (14)

 • Gunderson

  hahaha ik lachte me dood xDDD

  4 jaar geleden
 • agirlx

  HAHAHA IK LACHTE WE KAPOT!
  en nu even broer en zus momentjes x

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  ajh, examens =/
  die heb ik de komende... 4 en een half jaar nog niet... pfieuw en tog weer neit, nog zolng op scool =(

  7 jaar geleden
 • xximkexx

  de date is ZO GENIAALxDhoe kom je erbijxD

  snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  AAhggg <3


  Ik wil harry troosteen:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen