Foto bij Chapter 048 - Harry's POV

Vrijdag, de week na het weekendje parijs – Harry’s Point Of View
Ik heb Yara al bijna een week niet gezien. Waarom moest ik nou weer iemand uitkiezen die in Nederland woonde? Nederland heeft hele leuke koeien hoor, maar verder is het echt een rotland. Ik zal maar niks zeggen over die rare Gerard Joling.
Ohja, en ik heb vanavond met Larren afgesproken. Ik hoor je al denken: “ZIJN ZIJN KRULLEN IN PLAATS VAN ZIJN HERSENS GAAN ZITTEN OFZO?!” Ik weet zelf eigenlijk ook niet of het wel zo’n goed plan is, maar ik moet het uitpraten. In plaats van te dreigen heeft Larren juist heel de week poeslieve sms’jes naar me gestuurd met dat het haar spijt, dus ik hoop dat ze het echt meent en we gewoon vrede kunnen sluiten. Ik neem voor de zekerheid wel Louis mee, die wacht dan buiten in de auto en als ik in zo’n 20 minuten niet haar huis weer uit ben mag hij me komen redden met zijn superman skills.
“LOUIIIIIIIIIIIIS” roep ik als ik me heb opgefrist, klaar om weg te gaan. Ik hoor wat gestommel op de trap, een harde klap, weer wat gestommel en dat staat Louis met warrige haren voor me. “I had some falling-off-the-stairs-issues, sorry. I’m ready” zegt hij, en ik kijk hem lachend aan. Ik sla hem op zijn kont, zoals we voor de grap wel vaker bij elkaar doen, en loop dan voor hem uit naar de deur. We stappen de auto in, en gaan op weg naar Larren’s huis.
Als we voor Larren’s deur staan en ik wil uitstappen, wijst Louis nog even met een streng vingertje naar me. “Don’t do things you’ll regret curly” zegt hij, en ik knik waarna ik de deur uitstap. Ik zie Louis wegrijden, en hij gaat zoals afgesproken om het hoekje staan.
Nadat ik de bel heb ingedrukt, wordt er vrijwel meteen open gedaan door Larren. “Hi” zegt ze zacht. Ik hoor dat er iets onschuldigs en spijt in haar stem zit. Larren is altijd een heel lief meisje geweest, dus de spijt was terecht. Het 'dreigen' was niks voor haar.
Ze zag er leuk uit. Ze had een schattig setje kleren aan, en ze wist dat ik dit leuk bij haar vond staan.. Slim, Larren.
De weg door haar huis was zo ongeveer wel bekend bij mij, dus ik hing mijn jas op en liep naar de woonkamer waar ik bleef staan. Larren pakte wat drinken uit de keuken, zette het neer op de salontafel en kwam toen tegenover me staan.
“I’m sorry for what happened in Disney, I didn’t mean to really threaten you, or Yara..” zei ze met een zacht stemmetje terwijl ze naar de grond keek.
“I was just angry at her, I think.. You replaced me.. I want you back Styles” zei ze, en ze keek op van de grond. Ze keek me recht aan met haar prachtige kastanjebruine ogen. Er ontstond een onschuldig glimlachje langs haar zijdezachte lippen met perzikkleurige lipgloss. Net toen ik iets terug wilde zeggen, stak ze haar hand uit en begon mijn kaaklijn te strelen. Ze keek me nog steeds recht aan met grote ogen. Ze was prachtig. Waarom heb ik haar ook alweer laten gaan?Hi guyzzzzz!
Ik heb hier (in Frankrijk) wifi en ik had nog 2 deeltjes
staan die ik nog niet geactiveerd had, dusseh..
Hier is er 1! (:
En bedankt @ iedereen die me veel plezier wensten,
Het is heel leuk hier! (sorry als ik je nu jaloers maak, hehe)
Kudo als je wil dat ik 't 2e stukje ook activeer? <3
xoxox

Reacties (14)

 • Gunderson

  Harry NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
  snap je??

  4 jaar geleden
 • CheekyJack

  HARRY YOU DIPSHIT!!!!
  What the fack r u doing???:8

  7 jaar geleden
 • enjoylife

  KUTHARRY! niet doen pretty pretty pleasee

  7 jaar geleden
 • RandomnessXx

  Aaaaaaargh!! Hazza doe niet zo achterlijk Yara is Da One!:(:(

  7 jaar geleden
 • Soleo

  snel verder!! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen