Harry Edward Styles

#Gebeurtenis
Diede heeft een keer met een permanente stift op evrens hand een blije smiley met "ik ben blij' erop.. 'Voor als je ooit depressief bent'.. #diedevoice

O26 - @Close

Ik had een vreselijke nacht gehad, ookal sliep ik eindelijk weer thuis, veilig in mn eigen bed.. Ik had geen oog dicht gedaan. Ik moest alsmaar aan Reece denken, straks had ze deze nacht niet gehaald.. 'Nee, zo mag je niet denken Harry' Zei een stem in mijn hoofd. Louis kwam mijn kamer binnen stormen. Toen zijn blik op mij viel kreeg hij een glimlach rond zijn lippen. "Eet je mee?" Vroeg hij, terwijl hij op mn bed ging zitten. "Sorry, ik ga eerst even douchen Lou" Zei ik, Louis knikte begrijpelijk. "We wachten wel" Hij verliet de kamer weer, Louis was als een klein broertje voor me, ookal was hij ouder.. Ik hield ongelofelijk veel van hem. Ik verliet met veel moeite mn bed, waarna ik naar de badkamer slofte. Ik zette de douch aan en kleedde me ondertussen uit. Ik stapte onder de warme stralen en waste me. Na een kleine tien minuten draaide ik de douch weer uit, ik pak een handdoek en droog me af. Ik wikkelde de handdoek rond mijn lichaam en liep terug naar mijn kamer. Ik trok een simpel wit shirt en een broek uit mn kast en trok het aan. Mijn haar doe ik dadelijk wel. Ik liep naar de keuken, iedereen was al op. Ik begroette iedereen met een simpele Goeiemorgen. Liam was eieren met spek aan het bakken, het rook heerlijk. Niall stond er naast, waarschijnlijk om te helpen, maar Niall kennende doet ie het om de restjes. Ik grinnik zacht en ga aan de grote ronde tafel zitten, tussen Louis en Zayn in. "Lekker geslapen?" Vraagt Zayn, "Ja, heerlijk" Leugen. "Je bent vast blij dat je weer thuis bent" Schreeuwt Liam vanaf de keuken. "Ja, erg blij" Alweer een leugen. Louis kijkt me met een glimlach aan, hij heeft niks door. Zayn daar integen wel, hij geeft me een bezorgde blik. Ik probeer zijn blik te vermijden, maar ik voel zijn ogen branden. Gelukkig komt Liam aanlopen met twee dampende borden, gevolgd door Niall met drie borden. We bedanken ze waarna Niall en Liam ook plaats nemen. "Eetsmakkelijk" Zegt Liam, "Nou dat gaat wel lukken!" Zegt Niall waarna hij een stuk brood met ei in zijn mond propt. We eten allemaal ons bord leeg terwijl we over alles praten wat ik gemist heb, het is aardig veel. Zayn was bijvoorbeeld van het podium gevallen, ik kon het niet laten om te lachen. Ons ontbijt werd verstoord door Tuck die opeens voor ons neus stond, hij had waarschijnlijk de sleutel van ons appartement. "Oh, hey Tuck" mompelde Niall tussen twee happen door. Tuck begroet hem niet terug. "Jullie moeten om twee uur in de Studio zijn, jullie worden opgehaald" Zegt hij, we knikken gehoorzaam. "En Louis, twee uur is geen half drie begrepen?" "Begrepen" zegt Louis zacht. Tuck kijkt op zijn horloge en hoe snel hij gekomen was, was hij ook weer verdwenen. Wat een klootzak.

Ik zat een beetje op mijn Nieuwe iPhone te kloten, puur uit verveling. De rest was tv aan het kijken. Over twee uur moesten we in de studio zijn, ik zuchtte. Ik had helemaal geen zin, ik had nergens zin in. "Harry je bent op tv!" Gilt Niall, verschrikt kijk ik op. Mijn hoofd is inderdaad te zien op het beeldscherm. Er word uitleg gegeven over mijn ongeluk, maar ze vertellen niet de waarheid. Ze zeggen dat ik 'de beroemde popster' in paniek raakte en niet meer wist hoe de bus open moest. Mijn mond valt letterlijk open, dachten ze nou écht dat ik zo dom was? Ik spring op, en gooi alles wat binnen mijn handbereik is naar de tv. Zayn pakt me geschrokken vast. "Harry rustig!" hij probeerd me te kalmeren, eerst lukt het hem niet, maar later ga ik toch weer op de bank zitten.. "Wat is er gebeur Harry?" Vraagt Niall voorzichtig. Ik zucht diep, en begin dan te vertellen. Ze zijn alle vier één en al oor. Ik vertel over Reece, het schilderen, hoe ze ziek werd, het lijkt of ik het allemaal opnieuw beleef. Na dik een half uur ben ik uitgepraat. Ze zijn er stil van. Zayn slikt "Wat is er met het meisje gebeurt?" Vraagt hij voorzichtig. Shit, ik spring weer op "Fuck, ze ligt nog in het ziekenhuis, ik moet naar dr toe" Ik ijsbeer door de kamer. "Ga maar" Zegt Liam op een rustige toon, ik kijk hem aan. "Maar Tuck, hij zei dat-" "Harry, ga naar dr toe, we verzinnen wel een smoesje door je" Onderbreekt Zayn me. "Jullie zijn de beste guys" Zeg ik, waarna ik het appartement uit storm.

Voor de nieuwe abo's, we activeren -vanwege school- om de dag, dus niet als de meeste verhalen elke dag x

Reacties (6)

 • MevrStyles

  Ik wou net een reacite plaatsen, toen het hier begon te donderen..
  Kut; ik sprong letterlijk van mijn stoel af ;s

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  haha tuch moet ff opbokken gheeheh  snelverder<333

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  awww sweet guys, khaat Tuck.
  n ik heb geen reactiesgeplaatst omdat van dit verhaal (alleen deze:@) de meldingen bij me spam kwamen...
  ik dacht dus dat er geen nieuwe hf's waren:$

  7 jaar geleden
 • NiallHoranx

  woeesj, ik heb het weer helemaal ingehaald =D
  het is echt geweldigg, ik hou zoveel van dit verhaal <3333
  dit is tenminste origineel, nog nooit zo'n verhaal gezien haha

  snel verderr x

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  gauw verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen