Foto bij 075 Charlie McFly

De rest van de dag verliep zoals gewoonlijk. Voor het laatste optreden in Zuid Amerika hadden we nog wel even een soundcheck en rehearsel. Waarbij iedereen trouwens voor mijn verjaardag zong. Iets wat niets bijzonders was met deze (nogal hechte) crew. Maar natuurlijk wel heel erg lief!
Een klein beetje zenuwachtig (oké vergeet dat kleine beetje maar) loop ik backstage rond te ijsberen. Ik ben nog steeds (na die 3 maanden tour) iedere show nerveus, maar die zenuwen verdwijnen meteen weer als de eerste noten van het voorprogramma (wat wij dus doen) gezongen zijn.
Nog een minuut en dan moeten we op. Harry geeft me nog snel een kus op mijn lippen, maar moet daarna ook meteen de make-up in.
Met mijn microfoon in mijn hand loop ik het podium op. Ik pakte mijn (net nieuwe) gitaar op en deed de band om mijn nek.
De rest van de meiden namen allemaal hun plaats in op het podium. Na nog een paar seconde stil te hebben gestaan en voor me uit in het niets (want je ziet echt niks zonder de lichten) te hebben gestaard, begint Elle met de eerste tonen te spelen.
Iedereen valt op precies het goede moment in, en de lichten gaan aan als ik begin te zingen. De hitte van de spot is meteen al goed te voelen, maar ik negeer het. De adrenaline giert door mijn lichaam heen en de zenuwen verdwijnen meteen (oehh dat rijmt!!!).
Het tweede stuk van het eerste couplet zingt Sophie, en het refrein gaat samen. Zoals altijd, niets bijzonders. Het couplet word met achtergrondzang versterkt door Jess en Elle en na nog een couplet en refrein komt Anna's drumsolo.
We weten ook wel dat dit publiek hier niet is voor ons, maar ze gaan nu al aardig uit hun dak. Terwijl we ze eigenlijk alleen maar opwarmen voor 1D.
'Goodevening Buenos Aires,' schreeuwde ik naar de zaal toen het eerste liedje af was gelopen. Ze schreeuwde terug, wat altijd wel een leuk gevoel geeft (als iemand je antwoord, snappie). Na een klein chattalk momentje (zoals ze dat in de crew noemen:P) gingen we weer verder met een nieuw liedje, wat een cover van Sober van Pink was. Dat liedje is er gewoon altijd in gebleven. Het derde liedje volgde meteen en daarna was het tijd om de lichten weer te dimmen. We namen allemaal (behalve Anna met haar drumstel) een andere plaats aan en wachtten tot de lichten weer aan konden gaan. De jongens zouden via valluiken uit de grond van het podium komen. En toen ze dat ook daadwerkelijk deden, kwam het bekende geschreeuw weer terug. Lang leve de earpiece dingen die eigenlijk zijn om de muziek te kunnen horen op het podium, maar ook verrekte goed werken tegen het geluid dat het publiek produceerde.
We zette meteen in met One Thing en het publiek ging al meteen los.

Zo ongeveer halverwege de show, was weer een chattalk momentje. Maar dit keer van de jongens. En zelfs dat vonden de (voornamelijk) meiden in de concerthal geweldig.
'So... today is a very special day for one of us. Even though she doesn't like to admit it,' begon Harry. Ohneee, ik zie al waar dit heen gaat....
'Our lovely Charlie celebrates her 18th birthday today!' vulde Louis aan. De spotlicht kwam om mij te staan en stom genoeg kon ik niets bedenken dan even te zwaaien.
'She must be very happy with the present we gave her, because she's been using it al night!' ging Zayn verder terwijl Niall op me af kwam gerent en mijn gitaar even over nam. Hij stak het ding in de lucht en op een of andere manier vond iedereen dat geweldig.
Ik vond het maar een beetje vaag, gaan ze nou opscheppen over mijn best wel ubercuuwle gitaar die ik heb gekregen en echt meeeggaa blij mee ben.
'But, as a very special girl to one of us. She should have had another present,' zei Liam een beetje mysterieus.
Iedereen begreep dat dit om de relatie tussen Harry en mij ging, en zijn naam werd dan ook voluit geschreeuwd.
Harry nam het woord weer over en liep naar me toe. 'Dear, lovely, beautiful Charlie. You mean more to me than words can say,' Oh gawdd, nu ben ik pas nerveus. En ik smelt van binnen (terwijl ik eigenlijk niet zo heel erg romantisch ingesteld ben).
'I can call myself lucky enhough to be able to call you my girlfriend for over a month now, and that's why I wanted to give you someting special for your birhtday,' ging hij verder.
Nog meer cadeautjes, dat hoeft dus echt niet! Hij is al een cadeau opzich.
'Close your eyes,' fluisterde hij. Ik deed wat hij zei, waardoor de zenuwen nog erger werden.
Ik voelde Harry's adem in mijn nek, waardoor mijn nekhaartjes overeind gingen staan. Daarna kwam opeens iets kouds tegen mijn hals aan. En mijn haren werden even omhoog gehaald. Toen alles weer op z'n plaats zat, fluisterde Harry dat ik mijn ogen weer open mocht doen.
Ik keek naar mijn hals (voor zover als ik die kon zien) en zag een kettinkje met twee hangers. De ene hanger was een hartje met vleugels (http://www.spirituelewinkel.nl/contents/media/hartje_vleugel_hanger_zilver.jpg ), de andere was een kopie van het zilveren papieren vliegtuigje waarvan Harry ook een hanger had (die hij altijd om had en nogal veel voor hem betekende).
Ik draaide me om naar Harry (die nog steeds achter me stond) en gaf hem een zoen, waarna het hele publiek in juichen uitbarstte. Er waren namelijk nog geen enkele foto's van Harry en mij zoenend (wonder boven wonder). De naam (of eigenlijk mix van namen) Charry McStyles (wat eigenlijk gewoon zwaar lachwekkend is) kwam ook nogal vaak naar voren.
Toen we allebei weer naar het publiek keken, trok Harry me even mee naar voren.
Ergens hoorde ik opeens de bekende tonen van "Happy birhday to you" uit de zaal komen, en iedereen zong vervolgens uit volle borst mee. Dit is zooooooooooooooooo lief!! Volgens mij kan deze dag niet veel beter.


Nog een hoofdstukje (:. Omdat ik t nog steeds niet zoek om wiskunde te leren, en ik toch hopeloos ben.
Maar nu had ik een vraagje... (pam pam pam pahhhh) Moet het volgende hoofdstukje 16+ zijn (oké vaag. Ik ben zelf 15xD). Maar ja of nee. En bij nee: later, of gewoon totaal nietxD.

Reacties (3)

 • Romyy43

  Ahggg Zoo liefff <3

  8 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  Mij maakt het niet uit. Doe maar wat jou het beste lijkt. Dat is best vervelend hè, als mensen antwoorden dat het niet uitmaakt.:)
  Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Involved

  Aaah zoo lief van Harry<3
  Hmm persoonlijk vind ik 16+ gedeeltes niet echt in het verhaal passen, omdat Charlie altijd zo'n grappige kijk heeft op alles en dat lijkt me dat moeilijker om te schrijven
  Maar iets in me zegt dat wat je ook beslist het toch wel wat moois word:)
  Xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here