Langzaam werd ik wakker, een zonnestraal viel precies in mijn ogen. Ik schrok van een zachte ademhaling van mijn oor. Toen ik me bewoog kwam ik erachter dat ik in iemands armen lag. Als een waterval kwamen de herinneringen van gister avond terug. Met een glimlach dacht ik eraan terug. Het was gewoon perfect geweest, voor een eerste keer. Misschien hadden we niks, maar ik had niks liever gewild dan mijn maagdelijkheid aan Niall geven. En dat had ik gedaan. Aan de ademhaling van Niall te horen, werd hij wakker. Ik draaide me om in zijn armen en keek hem glimlachend aan. ‘Goedemorgen,’ fluisterde hij schor. Als antwoord drukte ik mijn lippen zacht op die van hem, en proefde ik de typische Niall smaak weer. ‘Zo wil ik elke morgen wel wakker worden.’ Mompelde hij nog half in slaap. Een verliefde giechel verliet mijn mond en ik streek een pluk blond haar weg uit zijn ogen. ‘Wat gaan we vandaag doen?’ Vroeg hij, en probeerde een geeuw te onderdrukken. Hij faalde. En het zag er ongelofelijk schattig uit. ‘Niet lachen,’ mompelde hij zelf lachend. ‘Ik weet niet wat we gaan doen, maar ik moet vandaag weer terug naar Engeland.’ Mompelde ik. ‘Dan moet ik je weer missen.’ Fluisterde hij sip. ‘Ik weet het…’ zuchtte ik. En in stilte genoten we allebei van dit moment. Totdat Harry als een gek op de deur begon te bonzen. ‘Myra? Ben je daar nog?’ Riep hij in paniek en ik zuchtte diep. ‘Bedankt Harry! Nu ben ik wakker!’ Schreeuwde ik naar hem. En nu zag ik hem gewoon voor me heel beschamend kijken. ‘Sorry,’ piepte hij en ik schoot in de lach, samen met Niall. ‘Komen jullie zo? We gaan zo ontbijten en daarna nog even naar een privé strand.’ ‘Is goed, byeee.’ Riep ik en hoorde hem weglopen. ‘Dus, nu zijn we weer alleen.’ Grijnsde Niall en ik knikte. ‘Laten we daar gebruik van maken.’ Grinnikte hij maar ik duwde hem weg. ‘Sorry Nialler. Maar ik heb echt honger.’ Protesterend ging hij rechtop zitten en liep ik naar mijn koffer toe, we hadden gisteravond nog snel uitgecheckt bij ons hotel en al onze spullen hierheen verkast. ‘Je ziet er zo veel leuker uit dan met al die kleeren.’ Pruilde hij, waardoor ik moest lachen. ‘Maar ik kan niet de hele dag zo lopen, of de hele wereld kan me zo bekijken.’ Grijnsde ik, hij knikte instemmend en kwam ook het bed maar uit.
‘Niall, wat doen we?’ Vroeg ik twijfelend, en ik zag hem onbegrijpend kijken. ‘Wat bedoel je?’ Vroeg hij na een paar minuten stilte. ‘Nou… doen we hierna weer “normaal” of komt er meer.’ Probeerde ik het uit te leggen. Blijkbaar snapte hij het nog niet! ‘Of je me als jouw vriendinnetje vraagt! Maar dan romantischer.’ Mompelde ik erachteraan. Hij snapte het nu en keek me moeilijk aan. ‘Wil je dat dan?’ Vroeg hij twijfelend en ik knikte. ‘Anders was vannacht ook niet gebeurd.’ Stelde ik hem gerust. ‘Oke dan, ik vind wel iets. Maar zullen we het nu nog even geheim houden?’ Stelde hij voor en ik knikte. Dat was waarschijnlijk het beste. Ik gaf hem een zacht kusje op zijn neus waarna ik naar de badkamer liep om me op te frissen.

Omg ik heb mijn kudo record verbroken én ik stond vanochtend in de top!!! love you guys!!!
Vandaag weer, bij elke 20 kudo's een deeltje???

Reacties (7)

 • SuperrrLouis

  Wat schattig! Er Zit een vlekje op de iPod:O

  7 jaar geleden
 • Anaklysmos

  Niall moet Myra gewoon op een boot vragen, net als de titanic.. o wacht dan zienkt ie!! Doe maar gewoon een lekker dine:)

  7 jaar geleden
 • Bagnall

  je staat in de top my dear  snelverder<33

  7 jaar geleden
 • BackToRed

  I
  LOVE
  IT
  <3


  Grr haat aan de kudo knop die meld: Je hebt deze story al een kudo gegeven...
  Please ga je snel verder?:)
  xx

  7 jaar geleden
 • Soleo

  snel verder!! <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen