Fris en fruitig liepen we met ons alle over het strand. Louis en Liam zochten troost bij elkaar, omdat Lilsa nogal klef deed met Zayn. Marije niet weg was te slaan bij Harry, en ik de hele tijd bij Niall was. We hielden elkaars had vast, maar de rest merkte het niet. Ze dachten waarschijnlijk dat het vriendschappelijk was, en ergens was het dat ook wel. Niall en ik waren de meeste tijd erg stil, en af en toe maakte een van ons een opmerking. Toen we op het privé strand kwamen, liep hij naar Liam toe. Die hem leek te begrijpen uit zijn geknik te zien. Marije kwam naar me toe en trok me mee de zee in, ook al had ik mijn korte broek en topje nog aan. ‘AAAAH gek kind!’ Gilde ik zodra ik het koude water raakte. Voordat mijn kleren nat werden, rende ik terug op het zand zodat alles aan mijn natte benen bleef plakken. Ik legde mijn handdoek neer en trok mijn kleren uit waarna ik terug naar het water rende, en op Harry’s rug sprong. Hij had het niet verwacht, dus duikelde hij naar voren het water in met mij bovenop zijn rug. Gelukkig voor hem was het water niet hoger dan zijn enkels. Ik wierp een blik op Lilsa en Zayn, die klef stonden te doen iets dieper in de zee. Zou ik ook doen als ik haar was, hierna moest ze hem weer een maand missen. Ik keek verder rond het strand, en zag dat Marije en Louis in een water gevecht waren beland. En waar Liam en Niall waren, geen idee. Ik zag ze gewoon niet meer. ‘Ga nou van me af!’ Riep Harry. En voordat ik iets kon doen had hij me al van zich afgegooid en tilde hij me op, en droeg mij onder zijn arm alsof ik niks was. Ik leek wel een tas zo. Ik spartelde en sloeg, maar niks hielp. Hij liep gewoon verder. Uiteindelijk stopte hij, hij pakte me bij één pols en één enkel vast en draaide zo een paar rondjes rond. Opeen sliet hij me los, en liet ik een gil los. Iedereen keek op van mijn gil, zelfs ik. En voordat ik nog een hap lucht kon nemen lag ik al in het water. Proestend kwam ik boven en zwom ik naar Harry toe, om hem kopje onder te duwen. ‘Kom hier Styles!’ Brulde ik waarna ik op zijn hoof begon te timmeren. ‘Denk het even niet Woods!’ Riep Harry terug waarna hij mij onder water duwde. Marije en Louis keken ons lachend aan, waarna Marije mij hield Harry onder water te krijgen, maar Louis hielp Harry. Dus het was nu Harry tegen Marije, en ik tegen Louis. Iets wat ik gewoon ging verliezen. Nu hing ik dus mooi als een aapje aan zijn arm te bungelen om hem omlaag het water in te krijgen, morgen zouden er vast geniale foto’s overal staan. Lachend keek ik naar de andere en daardoor lette ik niet op Louis, dus gooide hij me weer in het water. Ik zou nooit mijn wraak zo krijgen.

Omg jongens, alweer de top! Ben er zoo blij mee, jullie weten niet hoeveel het voor me betekend. Bij de volgende 20 weer een stukje.

Reacties (10)

 • agirlx

  HAHAHAHAHHA xd

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Louis!!!! :3
  Ik heb zijn poster naast mijn kussen hangen, als het savonds een beetje licht is hoef ik alleen mijn hoofd maar te drAaien en zie ik hem :333333
  Verder Please???

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  dikke lol(cat)

  7 jaar geleden
 • xximkexx

  haha, geniaal:D

  7 jaar geleden
 • FabulousKilljoy

  Haha, dit is gewoon genialiteit!
  Snelverder!<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen