Ongerust werd ik wakker, ik was op het strand gaan liggen om daar even te gaan zonnen en een kleurtje krijgen. Maar ik was in slaap gevallen. Ik keek rond en zag de rest nog steeds in het water, of ze waren er weer in gegaan of ze waren er nog steeds in dat ik maar een paar minuten in slaap was gevallen. Ik keek naar mijn lichaam en zag dat ik best bruin was geworden, waarschijnlijk waren ze weer het water ingegaan. Zayn en Lilsa lagen alleen een paar meter van mij vandaan, erg klef en best goor te doen voor in het openbaar. Zeker met al die fotografen in de buurt. Mijn ogen keken verder, maar Niall en Liam waren er nog steeds niet. Waar waren ze nou? Straks kon ik geen afscheid van hun nemen als we gingen. Ik draaide me om en graaide in mijn tas naar mijn mobiel. Waar lag hij nou weer? Eindelijk had ik hem weer, hm over twee uur ruim moesten we op het vliegveld zijn. Zuchtend liet ik mijn mobiel terug in mijn tas vallen. Opeens waren er twee koude, maar tegelijkertijd ook warme, handen op mijn rug. ‘Niall,’ zuchtte ik van opluchting toen ik me omgedraaid had. Hij stond in zijn sexy zwembroek over me heen gebogen, voor mijn zon, en zijn benen stonden aan weerskanten van mij. ‘Ga je mee?’ Fluisterde hij zo zacht dat alleen ik het kon horen, niet dat er iemand anders was om het te horen. Ik knikte met een grote glimlach en pakte zijn hand aan die hij naar me uit stak. Hij hield mijn hand vast terwijl hij me mee trok het strand over.

‘Wow, Niall…’ fluisterde ik ademloos. Het was helemaal versierd hier met roosjes en kaarsjes. We stonden ergens op het strand, maar toch ook weer niet. Het was helemaal afgezonderd hier en niemand kon je zien, ergens precies tussen de rotsen, maar toch aan zee. Zodat je of via het steegje zoals ons hier moest komen, of via de zee. ‘Hoe ken je dit?’ Fluisterde ik. ‘Per ongeluk gevonden toen ik verdwaald was.’ Vertelde hij verlegen waardoor ik even grinnikte. ‘Vind je het mooi?’ Vroeg hij toen onzeker. ‘Ik vind het prachtig.’ Fluisterde ik, bang om te hard te praten. ‘Kom maar,’ zei hij en wenkte me naar het picknick kleed dat er stond. Ik ging er op zitten, en Niall kwam naast me zitten. ‘Dank je wel,’ fluisterde ik waarna ik hem een zacht kusje op de wang gaf. Hij was toch zo lief voor me.

So what do you think???
En kunnen we nog 20 kudo's erbij voor nog een deeltje??

Reacties (9)

 • Semantiek

  stoere foto!
  en wat een lieverd!!

  8 jaar geleden
 • NikIaus

  (H)

  8 jaar geleden
 • Romyy43

  AHgg <3 ZO Liefffffffffffff

  Naill is echt zooo schattig , de rest ook hoor , maar naill is de schattigste(H)(H)

  I Love YOur storyy soo muchhh

  (lol)(lol)

  8 jaar geleden
 • FabulousKilljoy

  Aaawh, wat lief en schattig! <3 Ik wil nog een kudo geven. *Drukt op kudoknop en krijgt een stomme melding* AAAAAAH *Trekt boos gezicht* Niall waarom ben je zo lieffffff? Me 'Heart' This story
  Snelverder!<3

  8 jaar geleden
 • xximkexx

  ZOOOOOOOOOOOOO lief(H), ben het met Chuks eens waarom kan je niet eindeloos veel kudo's geven? (dan zou ik het zeker doen:) )

  snel verder(flower)?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here