Na ongeveer een half uur komt Niall overeind. ‘Wat doe je?’ Vraag ik verward. ‘We moeten zo gaan, en ik wil je nog iets geven.’ Mompelt hij verlegen. ‘Toch niet weer zo duur he?’ Vraag ik voor de zekerheid. ‘Nee, maar het past er wel bij. Zo blijf ik altijd in je gedachten.’ Hij draait zich even om en haalt een zakje tevoorschijn. ‘Oh Niall toch, je weet dat dat niet hoefde he?’ Vraag ik voor de zekerheid en ik hoor hem lachen. ‘Ja dat weet ik, maar ik verwen mijn vriendinnetje graag.’ En rilling loopt over mijn rug als hij dat zegt. Hij haalt hetgene tevoorschijn wat in het zakje zit, en het is een lieve ketting. ‘Het ene hart is die van mij, en de andere jouwe.’ Zegt hij een beetje beschamend en ik grinnik en doe hem snel zelf om. ‘Ik vind het lief en prachtig.’ Fluister ik tegen zijn lippen aan waarna ik de mijne er op druk.
‘Maar?’ Vraag ik en maak mezelf los van zijn lippen. ‘Ja lief?’ Vraagt hij lief. ‘We hoeven het toch niet meteen aan de fans en alles te vertellen?’ Vraag ik bezorgd. ‘Tuurlijk niet, we doen het wel als ik terug ben van de tour.’ Fluistert hij en gelukkig nestel ik mezelf weer tegen hem aan.
‘Jongens?’ Hoor ik Liam zacht vragen en we gaan rechtop zitten. ‘Ja?’ Ze zijn klaar om te vertrekken, komen jullie ook. Het valt anders op.’ Zegt hij en ik knik. Niall en ik hadden besloten dat ik het aan de meiden vertel en hij aan de jongens als enige. ‘Goed, kom.’ Zeg ik en sta op. Ik steek mijn hand uit en trek Niall omhoog. 'Wij nemen hier even afscheid, geef ons een minuutje.' Zegt Niall tegen Liam en net zo stil als hij gekomen was, verdween hij weer. 'Ik ga je missen,' mompel ik tegen hem en hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik jou meer, maar denk aan me als je de ring ziet.' Ik knik, en tranen staan in mijn ogen. 'Bye,' fluister ik tegen zijn lippen voordat ik ze er passie vol op druk. 'Dag,' fluistert hij zodra hij zijn lippen van de mijne af haalt. We stappen stil van elkaar weg, en lopen hand in hand terug naar de uitgang van het grotje. Zodra we buitenstaan, laten we elkaars hand los. Meteen mis ik het contact met zijn huid, waarschijnlijk denkt hij hetzelfde want zijn gezicht vertrekt. Zwijgend lopen we naar de rest toe. De sfeer is daar niet al te best, Lilsa staat in tranen en Zayn kan ze moeilijk bedwingen. Harry en Marije nemen ook zwaar afscheid, en Louis en Liam staan daar samen met ons maar een beetje. 'We mogen niet mee van ons management.' Legt Liam uit en ik knik begrijpend. Snel loop ik naar Louis en Liam om ook van hun afscheid te nemen. Dan kom ik aan bij Harry, hij heeft eindelijk Marije los gelaten. 'Zie je snel weer zusje,' mompelt hij voordat hij me in een knuffel trekt. Dat kom ik aan bij Zayn, terwijl Lilsa snel langs de andere jongens gaat. 'Bye, zorg je goed voor haar?' Vraagt hij. 'Tuurlijk, dag Zaynie baynie.' Mompel ik en een waterig glimlach vormt zich op zijn lippen. En dan kom ik weer bij Niall, we moeten normaal doen dus ik geef hem een dikke knuffel. Hij fluistert allemaal lieve dingetjes in mijn oor, die niemand anders hoort, en na een paar seconden laat ik hem weer los. 'Kom we moeten gaan,' mompelt Marije. 'Dag jongens.' Zeg ik nog zacht waarna we met onze spullen weg lopen. We zullen ze missen.

Hou van jullie meiden <3

Reacties (12)

 • agirlx

  awh, afscheid is niet leuk! ;(
  gelukkig voor een maandje maar!

  6 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  Liam Is lief om Niall te helpen ^^

  7 jaar geleden
 • lirrylove

  Snel verder
  Zo erg voor Liam en Louis

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  super snel verder

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Ahw ;(
  Snel verder! <33

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen