Foto bij ~ |3| ~ 12. 'Konoha' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 3: The Angel Of The Battlefield
Chapter 12: Konoha
_______________________________________________________________________

Whoehoe :3

Je kijkt even om je heen. Je ziet niet eens één vogel vliegen, zelfs geen enkel geluidje hoor je. Daardoor vertrouw je het al helemaal niet. Vogels zijn alleen stil als er iets ergs gebeurt of zal gebeuren. Snel focus jij je op het geluid om je heen. Doordat jij je focust hoor je allerlei voetstappen om je heen. Voetstappen van zowel mensen als dieren. Alleen merk je dat de dieren best onrustig lopen, onrustiger dan ze een aantal minuten geleden deden. Meteen merk je dat er iets mis is. Natuurlijk weet je ook wel dat de dieren zo reageren door de aanvallen in Konoha, maar anders hadden ze daarnet ook zo moeten reageren.
Plotseling hoor je een keiharde geluid. Het geluid van glas dat breekt, gebouwen die in een enorme snelheid kapot worden gemaakt en die van gillende mensen. Je hoort dat het geluid alsmaar dichterbij komt. Meteen kijk je naar de plek waar het vandaan komt. Er komt iets dat heel snel is op je af. Als je heel snel en goed kijkt naar wat het is, zie je dat er allerlei resten van huizen en veel zand jouw kant op komt razen. Geschrokken kijk je naar de personen die je in de beschermingsbol gezet hebt. Je checkt heel snel met jouw ogen of de bol nog helemaal intact is. Meteen opgeluchte zucht vlieg je snel omhoog. Je wilt namelijk niet geraakt worden door al het zand en de rest van de troep die er tussen zit. Je concentreert je goed op jouw chakra, maar je voelt al meteen wat er mis is met al die troep. Je voelt namelijk niet alleen jouw chakra, maar ook die van een ander. Iets of iemand “duwt” de puinhoop met enorm veel chakra alle kanten op. In de lucht ontwijk je zoveel mogelijk houtstukken en andere troep dat in de lucht vliegt. Met een diepe zucht kijk je om je heen.
Jouw blik veranderd meteen naar een hele geschrokken blik. Hoe kon dit gebeuren? Alles is verwoest. Werkelijk alles. Het is zelfs zo erg dat je Konoha niet eens terug kan herkennen. Alle gebouwen zijn verdwenen.
Er verschijnt een enorme pijn in jouw buik, het voelt als een hele erge steek. Alsof erin geschopt wordt. Even knijp je jouw ogen samen. Waardoor je die plotselinge pijn voelt weet je niet, maar wel denk je dat het niet veel goeds voorspelt. Snel landt je op de grond en kijk je naar de personen die je zo goed mogelijk beschermt hebt. Gelukkig is er niks met ze aan de hand. Je zorgt ervoor dat de beschermingsbol verdwijnt en kijkt best opgelucht. De personen die in de bol zaten rennen naar je toe en knuffelen je meteen. ‘Hatake Kazumi, je bent onze heldin! De reddende engel..’ zegt een klein meisje. Je glimlacht eventjes en gaat op jouw knieën zitten zodat jij en het meisje op gelijke hoogte zitten. ‘Ik ben geen heldin.. Ook geen reddende engel.’ Zeg je met een glimlach. Zacht aai je over haar hoofdje. ‘Ik doe gewoon wat mijn plicht is als een ninja uit Konoha.’
Je tilt het meisje op en kijkt naar de andere personen. ‘Kom mee, ik breng jullie wel in veiligheid. Misschien gaat het er vandaag wel wat erger aan toe.. Jullie kunnen beter in veiligheid zijn.’ Als je dat eenmaal gezegd hebt, kijken ze je aan met een opgeluchte uitdrukking op hun gezicht. Snel breng je ze naar de Hokagemuur, waar een plek is waar ze het best kunnen schuilen. Als je ze eenmaal in veiligheid gebracht hebt, bekijk je ze even en vliegt snel weer naar het midden van Konoha. Je hoort het kleine meisje nog roepen dat je uit moet kijken. Er verschijnt een lichte glimlach op je gezicht. Normaal gesproken zouden vreemden het nooit tegen je zeggen. Je bent best wel blij om te weten dat er iemand om je geeft, al weet je natuurlijk niet wie het is.
Terwijl je door Konoha vliegt om een paar mensen te helpen, zie je dat Sakura net onder een slak vandaan komt. Je herkent de slak meteen, het is een summoning van Tsunade. Ze wordt niet voor niks Slug Princess genoemd. Normaal gesproken zou je nooit zo snel naar Sakura vliegen, maar dit keer doe je dat wel. Hoewel je haar haat, geef je toch een klein beetje om haar. Jullie zijn teammaatjes. Een team moet je steunen, hoe erg je diegene ook haat. Je landt naast haar neer, maar ze hoort je blijkbaar niet want ze kijkt niet om. ‘W-Wat is er gebeurd.. Hoe.. Waarom..’ hoor je haar mompelen. Je ziet dat er tranen op haar hand vallen. Je wilt net jouw hand op haar schouderblad zetten, maar je bedenkt je als ze plotseling wat rechter gaat zitten en gilt: ‘Kom terug, Naruto! Naruto, alsjeblieft!’

Saai hoofdstukje again.. geschreven op school

Reacties (5)

 • MissNinja

  ohgosh ik snel volgende lezen ;D

  8 jaar geleden
 • Ruki

  Suckura x33 verdeeer :3
  ik heb morgen examen tekenen x3 ik moet nogsteeds wat shitties aan je laten zien x3 komt zo snel mogelijk;)

  8 jaar geleden
 • Kiriyama

  Zo saai was hij niet ^^
  snel verder <'33

  8 jaar geleden
 • Allysae

  omg
  oeeeeeeeeeeee
  snel verder

  8 jaar geleden
 • MiekieChan

  TeeheeexD
  Kazumi lijkt best wel op een engel met de vleugels, maar okeexD
  SNEEELLLLL VEEDERSS!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here