Foto bij Chapter sixty-seven

Jake Fraun

Ik dacht dat de bedoeling was dat we ongemerkt het hotel zouden verlaten.
Het tegendeel was het geval, iedereen staarde ons aan. Ik kon het hen ook niet kwalijk nemen. Ik bedoel maar, je ziet niet elke dag zes jongens die geëscorteerd worden door twee kasten van mannen. Het gaf me niet bepaald een veilig gevoel. Liam liep naast me, zijn hand omsloot de mijne. Dat gaf me wel een veilig gevoel. Hij glimlachte toen hij zag dat ik naar hem keek en boog zich naar me toe.
"Ik ga Louis' moeder zo bellen dat we naar huis komen en Charlie gaan halen", fluisterde hij. Hoewel ik niet aan Charlie aan het denken was, gaf die gedachte me een blij gevoel. Charlie!
"Liam," fluisterde ik, maar ik keek hem niet aan, "ik moet, als we thuis zijn, iets doen. Ik moet het alleen doen." Ik stotterde en de onzekerheid was duidelijk te horen in mijn stem. Liam trok me dichter tegen zich aan. Zijn ogen waren bezorgd, maar hij knikte dat het goed was. Ik richtte mijn blik terug voor me, maar Liam hield me staande.
"Jake, als je me nodig hebt, ik ben er voor je hé. In elke situatie."
Ik vond het lief wat hij zei, maar hier kon hij me niet bij helpen.
"Dat weet ik Liam, maar dit kan ik niet met jou doen."
"Als je het niet met mij kan doen, alle jongens helpen je graag, dat je weet hé?" Zijn stem klonk gewoon en op anderen kwam het misschien gewoon over, maar ik zag de gekwetste blik in zijn ogen. De pijn die ze uitstraalden, ook al probeerde hij dat te verbergen, maakte me misselijk. En toen viel het kwartje.
"Nee! Liam, dit heeft niets met jou te maken!" riep ik verwoed. Iedereen stopte nu en keek ons vragend aan. De jongens bezorgd, de vrouw een haar twee kleerkasten eerder geïrriteerd.
"Ik meen het", zei ik, mijn stem bijna smekend, toen ik zag dat hij me niet geloofde.
"Het is Heath", fluisterde ik, "ik heb hem gebeld en ik wil weten hoe het met hem gaat."
"Heath?" vroeg Liam en ik was vergeten dat ik hem nog niets over Heath had verteld.
"Heath is, was, mijn beste vriend voordat al die miserie begon. En zelfs toen mijn moeder zo moeilijk deed, was hij er voor me. Ik, tja, mis hem soms gewoon. Jullie zijn echt de beste vrienden die ik me kan wensen en jij, Liam, bent het beste vriendje dat op deze aarde rondloopt. Maar Heath, Heath ken ik al van toen ik klein was en, en hij is ook belangrijk."
Ik haalde opgelucht adem toen ik zag dat Liam me geloofde. Ik zou niet weten wat ik moest doen als hij me niet geloofde. Ik had hem nodig, zeker als ik mijn moeder ooit nog wilde spreken.
"Ik hou van je", fluisterde hij en ik zag dat hij zich naar me toe boog. Ik sloot mijn ogen en wachtte op zijn kus, maar die kwam niet. In plaats daarvan voelde ik zijn handen vluchtig over mijn armen wrijven. Toen ik mijn ogen open deed, zag ik waarom. De vrouw zat ons nu kwaad aan te staren, met een dreigende blik in haar ogen. Ik keek van haar naar Liam, die zich duidelijk moest inhouden. Ik was er nog niet goed uit wat hij precies wilde doen. Als hij naar haar keek, leek het wel alsof hij haar naar de keel wilde vliegen, als hij naar mij keek, zag ik de hunkering op zijn gezicht, die ik vanbinnen voelde.
"Liam, Jake, we gaan." Louis kwam voor ons staan, zodat ik de vrouw niet meer zag. Ik knikte, verstrengelde mijn vingers met die van Liam en samen verlieten we het hotel.
We werden nagestaard. Niet dat het zo'n wonder was na mijn kleine, paniekerige uitbarsting. Ik wilde me tegen Liam aanklemmen, mijn armen rond zijn middel en mijn hoofd op zijn schouders en het liefst van al wilde ik elk stukje huid waar ik maar bij kon, kussen, maar we kregen steeds dreigende en waarschuwende blikken van de vrouw en haar kleerkasten terwijl ze naar de andere lads glimlachte. Ik kreeg zo stilaan het vermoeden dat ze iets tegen homo's had.
"Zo Liam, Jake. Zeg Jake, je blijft toch nog een tijdje bij ons?" Harry kwam tussen mij en Liam wandelen en sloeg een arm over mijn schouder, de andere over die van Liam. Ik grinnikte om zijn gedrag.
"Als dat geen problemen geeft", antwoordde ik met een glimlach. Harry fronste even zijn wenkbrauwen en zei zo serieus mogelijk: "Ja, nu je het zo zegt, dat geeft wel wat problemen." Ik sloeg met mijn hand op zijn buik en hij greep er naar waarbij hij ons los liet.
"Grapje, ik geloof trouwens dat Liam dat niet overleeft", lachte hij toen hij terug recht liep, gevolgd door een knipoog. Ik grinnikte en wierp een blik op Liam die ons met open mond aanstaarde.
"Liam stop met zo te kijken of ik duw je in een hoekje", fluisterde ik in zijn oor en een grinnik verliet zijn mond.
"Misschien dat ik net daarom zo blijf kijken", fluisterde hij terug en drukte een kus onder mijn oor. Ik rilde en gromde gefrustreerd. Harry, die ons de hele tijd had bekeken, grinnikte.
"Weet je, nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar jullie zijn echt ontzettend...uh...sexy?" Het kwam er nogal twijfelend uit en Liam en ik barsten in lachen uit waardoor Harry de kleur kreeg van een overrijp tomaatje.
"You're blushing, Styles", grinnikte ik en Harry rolde met zijn ogen, maar lachte. Het leek beter met hem te gaan. Ik zag hem niet meer naar meisjes lonken, wat mij een verbetering leek.
"Instappen, we rijden nu naar de luchthaven. Van daaruit vliegen jullie terug naar London."
De vrouw opende het portier en we stapten allemaal braaf in.

SORRY dat het weer zolang heeft geduurd! Ik ben al ziek sinds donderdag, de week van de amateurkunsten is begonnen en mijn examen van dictie komt eraan... Dus ja, ik heb het een beetje drukjes :')
En, komt daar nog bij, volgens mama ben ik verslaafd aan de computer (even de situatie schetsen: ik zit nog geen twee uur op de computer in heel het weekend) NOU VRAAG IK JE! Maar Remco was zo lief om mij te mailen <3 ohja, ik heb 47 abo's, zou ik nog eens een paar reacties mogen?(flower)Ik ga proberen zo snel mogelijk weer te schrijven, want ik heb héééééél veel ideeën voor dit verhaal!(H)

Reacties (4)

 • Jamezzz

  Hahahaha wat Zachaa zei:P

  Snel verder:D

  9 jaar geleden
 • Zachaa

  Harry + Blake of Harry + Heath

  9 jaar geleden
 • kryptonarry

  Eigenlijk heeft Harry wel gelijk, ze zijn best wel sexy!

  Ik hartje Jou hartje Blake(K)

  9 jaar geleden
 • jumbielove

  verder gaan

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen