Foto bij 078 Zayn Malik

'Ehmm guys,' begon ik. 'And girls,' hoorde ik Sophie mompelen maar ik negeerde het.
We zaten met z'n 11en in een soort gezamenlijke ruimte van de suites van Niall, Liam, Lou, Hazz en mij. De rest had gewone kamers (jup best oneerlijk, maar ik regel dit niet).
'I uhhh.' Oké, het is niet moeilijk om te zeggen dat het uit is mijn mijn ex vriendin toch? Dat is trouwens het probleem helemaal niet. Maar de reden dat het uit is, is het probleem. Ik kan moeilijk zeggen dat een van de redenen is dat ik niet vaan Ayla hou, maar juist van Jess. En het is nog moeilijker om te zeggen wat Ayla allemaal wel niet gezegd had. Dat gaat um dus mooi niet worden.
Jess keek me bemoedigend aan, waardoor ik iets zekerder van mijn zaak werd.
'I broke up with Ayla,' zei ik dan maar ook snel. 'Ok, why?' vroeg Judith oprecht geïnteresseerd. Jap, die kon ik verachten.
'I just didn't like her enough. And she didn't turn out to be who I thought se was,' zei ik zo geloofwaardig mogelijk. Het is geen leugen, maar nog niet eens de helft van de waarheid.
Ik keek de groep rond, vreemd genoeg zag ik best veel verschillende gezichtsuitdrukkingen. Maar geen enkel van die uitdrukkingen was verbaasd.
Eerder opluchting, begripvol, een told ya so gezicht en hoop. Whoa wacht. hoop? Ik keek terug in de ogen die hoop uitstraalde. Ze waren van Jess. Maar nu ik weer terug keek, was die hoop weer verdwenen. Had ik het wel goed gezien? Want nu zie ik alleen maar verdriet.
'Well, welcome back to the land of the single,' zei Niall vrolijk. 'I felt quite lonely,' gaf hij lachend toe.
'Nialler, Jess, Elle, Judith and Sophie are still single too,' lachte ik. Anna had een vriendje thuis en Charlie had natuurlijk Harry.
'Haha that's true,' besloot Niall. 'Well it almoast looks like you're married to food Nialler. But then again, I don't think anyone would eat their wife,' zei Anna bedenkelijk.
Iedereen lachte en ik bedacht me dat we meer zijn dan een vrienden groep. We zijn een familie, terwijl onze eigen families thuis zijn. Een kleine familie van 11 personen, maar eentje die closer is dan elk ander.
'Well I once read that in some country it's illegal to eat your second wife. But there's nothing about eating your first or third wife,' zei Charlie die nogal goed is in het onthouden van mega nutteloze feitjes. Maar ik moet zeggen dat ze haarzelf heeft overtroffen deze keer. Net zoals net lachte iedereen weer.
'Someone once told me that ironicly you'll get executed if you jump off the Empire State building, you know that high thing in New York,' vertelde Sophie. 'Seriously?' vroeg Louis, die het best lachwekkend vond. Dat is wel serieus echt de stomste straf ooit. En om eerlijk te zijn ook best lachwekkend.

'We're going to bed,' deelde Harry mee, waarna hij met Charlie naar de deur die naar zijn suite leidde toe liep. Eigenlijk mochten ze helemaal niet samen slapen, maar zolang als wij onze monden hielden, konden ze er niet achter komen.
Judith, die aan het andere eind van de hal sliep (blijkbaar waren de schoonmaaksters niet goed genoeg om in dit stuk te slapen. Inderdaad bullshit. Maar again: ik regelde dat niet) stond ook op en vertelde dat ze kapot was. Anna en Sophie -die samen een kamer deelden- vertrokken ook en Elle vroeg of Jess zometeen ook kwam.
'I'm not tired yet. Are you?' vroeg ik in een hopeloze poging om een gesprek te starten. Ze schudde alleen maar van nee.
Na een lange stilte, waarbij wel allebei alleen maar voor ons uit zaten te staren, zag ik Jess opeens naar mij toe kijken.
'The break-up thing isn't what was borthering you in the plane.' Het was geen vraag, maar een constatering. Hoe kan het dat ze me zo goed kende.
'Ehmm, no it isn't,' gaf ik toe, niet wetend wat ik anders moest doen.
'Remember what I said on the plane,' fluisterde ze. "You can always tell me. Think about it." Haar woorden waren tot op deze seconde de hele tijd door mijn hoofd blijven spoken. Maar ik mocht het haar niet vertellen. Het kan niet. Zij verdient iemand die beter is dan ik. Iemand die haar zou beschermen tegen wat dan ook. Ja dat doe ik ook, maar ze verdient beter.
'Goodnight Zayn' zei ze opeens, wat me terug uit mijn gedachten haalde.
'Goodnight Jess,' fluisterde ik terwijl ze de deur naar de hal inliep en die achter haar sloot. 'I love you.'

Reacties (5)

 • Romyy43

  Dat plaatjee:9~:9~:9~(H)(H)

  7 jaar geleden
 • xximkexx

  jeey,:)

  snel verderrrrrrr(H)

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  omg some people are blind coz they can't see love, mooi geschreven

  7 jaar geleden
 • SaarJulia

  AWWWHH poepiess

  7 jaar geleden
 • Involved

  Wha zayn moet het echt tegen jess zeggen!! Haha ik moest echt lachen om het stukje dat je niet je tweede vrouw mag op eten maar wel je eerste en de derde echt grappig!
  Snel veder:)
  Xxx<3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen