Foto bij 079 Charlie McFly

Een heel klein stukje:$. Niet bepaald wat jullie van me gewend zijn:$.

Samen met Jess lig ik op de bedden in de tourbus, die onderweg naar Frankrijk is.
Alles lijkt weer vanouds. Of nou ja, een soort mix ervan. Jess en ik hebben weer geen geheimen voor elkaar, net zoals vroeger. Alles loopt echt mega goed met KnoxVille en zelfs onze fanbase groeit dagelijks. Al is de fanbase wel onafscheidelijk en zelfs overlopend op de Directioners.
We hadden gister een soort mini lazy people party gehad omdat we 1 miljoen followers op twitter hadden en ruim 1 miljoen likes op facebook. Bij een lazy people party moet je trouwens niet te veel voorstellen. Gewoon lekker lui op de bank met z'n 11en met Chips, cola, popcorn en een hele slechte film.
De tour is nu bijna 4 maanden bezig en om eerlijk te zijn is het geweldig. Ik mis mijn ouders en broer soms wel alleen, maar die spreek ik dan ook niet meer sinds ze gehoord hebben dat ik en Harry samen zijn.
Ondertussen wist iedereen hier dat Jess weer terug naar de fles had gegrepen, maar dat Zayn haar had geholpen. Wat hem zijn relatie met Ayla gekost had. Niet dat hij er spijt van had, dat viel aan zijn gezicht af te lezen.
Nog iets anders dan vroeger was dat ik nu met Harry ben. Iets wat me heel erg gelukkig maakte, sinds een hele lange tijd. Hij is zo lief, maar ook echt gek (op een megaa lieve manier). In het vliegtuig naar Spanje had ik mijn oude "fanboek" gevonden. Dat boek dat ik ooit geschreven had, en waarmee dit alles is begonnen. Het boek over mezelf, maar dan de gelukkige versie eentje zonder alle problemen, drank en drug. Hij vertelde me een beetje beschaamd dat hij ieder krulletje en ieder puntje uit zijn hoofd kende. Iets waarvoor hij zich helemaal niet hoefde te schamen. Ik vond het juist wel lief.
'Jess, Charlie, misschien moeten jullie dit even zien,' hoorde ik Elle vanuit de "woonkamer" komen. Geen idee hoe lang ik in mijn gedachten verzonken zat en hoe diep, maar het was duidelijk dat er iets is. De ernst in Elle's stem hoorde je niet vaak, alleen als het echt erg was.
Dit kon niet goed zijn.
'Elle, wat is er,' vroeg Jess die achter mij de woonkamerdingens in liep. De ogen van Elle, Sophie en Anna waren gericht op de laptop die op tafel stond.
Alle drie hun ogen stonden angstig. Wat het ook was, dit is niet goed.
Ik ging naast Elle op de bank zitten en keek naar het scherm.
Nee, dit kan niet. Dit nooit....

Even more drama.... Waarschijnlijk gaan jullie denken zo van waar komt dat vandaan!?! Maar alles had toch een reden, zelfs oude ruzies zijn belangrijk haha.

Reacties (5)

 • Romyy43

  Vas Happenin??
  ik ga maar snel verder lezen:D

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  watskeburt?

  8 jaar geleden
 • biancadokkum

  mooi geschreven(H)
  sneel veeerdeerr pleeeeaaassseee(H)

  8 jaar geleden
 • Involved

  Whaaa geen ideee, misschien heeft de ex vriendin van zayn wel eenn wraak plan bedacht en is nu roddels aan het verzinnen (oke ik geef het toe ik weet het niet)
  Snel veder Please:D
  Xx<3

  8 jaar geleden
 • GumpyGirl

  Wat zal het zijn?

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen