Hier is hij dan de Q&A, dank jullie voor de vragen!

Moustacheee:
mijn standaart vraag: ga je snel weer verder?

Ofcourse!!!!!
voor welk team ben jij zelf, marije of lilsa?
Ehm geen idee, denk Lilsa….
hoe houd je precies van kip, pizza en kaas? wordt dat dan kip en kaas op de pizza of apart (oke deze vraag slaat nergens op)!
Nou kijk, ik hou meer van zo’n vlees ding van kip en dan zit er ham en kaas in *hmmmm trekt lekker face* en van een kippenbeen op de bbq (geen idee hoe het heet xd) maar mijn pizza heb ik liever bij de pizzaboer met ham en kaas *hmm* of van de appie met salamie erop *hmmmm* zo goed genoeg???
wil je je twitternaam nog ff vertellen? follow ik je nog wel ffhaha is goed, hier is ie. Marjolein_MK. Je moet wel ff tegen me zeggen als je me volgt, dan volg ik je terug (;
hoe reageer je als je deze storie in de top ziet staan?
Ehm geen idee, verschilt per keer. Maar meestal erg verbaasd en dan worden mijn ogen facking groot, en ga ik inwendig gillen. Dat komt omdat als ik het overhard doe, mijn ouders raar opkijken. En ze weten niet dat ik op quizlet zit, en wat het is. En ik heb geen zin in vragen van hun, dus ik gil alleen als ik alleen thuis ben (;
maak een top 3 van jouw stories, van degene die je het leukst of waar je het meest voor leeft en dan degene waar je dat minder voor doet
ik leef voor dit verhaal heel erg dus Only a nerdy girl staat op 1, ehm geen idee welke twee is. Maar ik denk mijn net nieuwe story, The spirtit of life, start with you, op 2 dan. En dan op 3 Head vs. Heart.

Snairry:
haha wat zou je doen als je een week bij one direction mocht wonen?
Geen idee, eerste ding dat ik doe als ik het hoor is denk ik dat mijn ogen uitpuilen en dan ga ik gillen. Als ik daar ben, ga ik met of tegen Louis grappen uithalen. En gewoon veel lol met ze hebben, en hagelslag met ze eten!!! En karaoke zingen!! Omg ik fantaseer daarover dat ik dat met hun doe, serieus gewoon.

Xximkexx:
wat zou jij aan jezelf vragen?

Waarom heb ik zulke geweldige, lieve en schattige abo’s?

Mumpkin:
*ik weet ondertussen al van welke muziek je houd, maar komt ed sheeran toevallig ook aan bod??

Ja Ed komt er ook in voor, vooral Lego House vind ik prachtig.
*Vind je je zusje vervelend? wand je antwoord klonk niet echt enthousiast.
Haha ik vind haar heel vervelend, maar het ene moment kan ik het goed vinden en het andere moment niet XD en 98% van de tijd kan ik het niet goed met haar vinden XD
*vind je het leuk om met de fiets naar school te gaan?
NEE, jij wel dan??? Ik moet een uur, tegenwind heen én terug!
*Met wie wil je naar een onbewoond eiland gaan?
Ehm met One Direction, of mijn kat. Of of Taylor Swift, of mijn goede vriendin.
*en uhmmm..... als harry and louis ruzie hebben, wiens kant zou je kiezen?? Moeilijk hé??? ;D
Ja heeeeel moeilijk. Ehm geen idee, denk dat ik eerst aanhoor waarom ze ruzie hebben. En dan de kant te kiezen die ik beter vind. Maar ik zal eerst proberen het goed tussen hun te maken.

Dxtje:
Wat zou je doen moest de celeb die je het meest haat tegen je opbotsen en zich niet eens excuseren?

Ehm dat is dus The Wanted, of iemand anders ik weet ff niemand. Maar ik zou hem kwaad uitkijken, en misschien wel tegen hem uitvallen. En als hij nog steeds niks zegt, hem een stomp geven XD en dan weg lopen en mompelen "sukkel" en mijn hoofd schudden en hem flink uitschelden xd

Lirrylove:
Wil je aub vlug nog een deeltje schrijven????

TUURLIJK WIL IK DAT!!

romy189:
Wat zou je doen als je one direction tegenkwam?

Ehm ik denk dat mijn ogen vet groot worden, en als ik met iemand ben ofzo zou ik die vast pakken en gaan stamelen ‘One one onee Direction,’ dan ga ik denk ik gillen of nou ja misschien ook niet. En dan ga ik naar ze toe en vraag. ‘Hi, can i have a autograph of you? And a picture?’ dat dus, maar misschien ben ik daar te verlegen voor XD

amijtje140:
Als je op een onbewoond eiland zou zijn met de jongens van one direction en een vliegtuig met maar vijf stoel komt langs en helpt je wie zou je die 5 stoelen geven of anders gezegd wie zou je achterlaten?

Ehm dat is een moeilijke, kan ik ook iemand anders die stoel geven en op zijn schoot gaan zitten? Vast wel, dus ik zou mijn stoel aan Niall geven, en dan ga ik op zijn schoot zitten! En dan ga ik de andere jongens aankijken, en hun jaloers maken (want ik ben facking knap dus niet maar omdat hun altijd vaak knuffels krijgen en Niall niet) en dan als we weer in de bewoonde wereld weer zijn, zing ik voor Niall “hey i just met you, and this is crazy. But here is my number, so call me mabye!” en dan druk ik een kus op zijn wang en duw een kaartje met mijn nummer in zijn handen. En dan ga ik weg, en belt hij me!! En dan trouwen we, krijgen we kleine Niall’s en dan word ik vet gelukkig met de man van mijn dromen!
Whahah jammer dat dit nooit zal gebeuren xd


NandosNiall2:
Wist je dat er heel veel meiden zijn die Naill stom vinden, die dan zeggen dat hij uit 1D moet? Echt zielig, hij heeft het daar heel moeilijk mee soms. Dat die meiden dan alle jongens een knuffel geven, behalve hij...

Ja dat weet ik, ik vind het echt bullshit. Niall hoort er net zo goed bij als de rest van de jongens, dus behandel hem niet anders. Persoonlijk vind ik hem het beste zingen, dus jammer dat hij zo weinig solo’s heeft…. Maar ja, als fans hem niet knuffelen of hem niet mogen. Vind ik ze geen echte fans, simpel. Maar ja ik ben het wel, dus ik accepteer hun állemaal.

Zo te zien heb ik Walibi overleefd! Was gaaf man!!! Hou van jullie jongens, en bedankt voor de vragen!! XXX

Reacties (10)

 • FairyXVamp

  omg i hate the wanted too

  6 jaar geleden
 • xLove1D

  Ik heb medelijden met je ! Ik meot ook altijd een uur fietsen ! Ik ga over een paar jaar een brommertje kopen (:

  8 jaar geleden
 • krokante

  Wat kinderachtig van die mensjes die Niall er niet bij vinden horen !!!
  m'n BFF vind hem (op Harry na) de leukste en ze vind em supper cutee !!!!
  hij is ook best cute maar ja... ik ben niet zo'n direcrtioner... ik heb in ieder geval een grote hekel aan Harry en ik ben gek op Zayn !!

  8 jaar geleden
 • AmyxNiall

  Vooruit je mag bij niall op schoot haha, maar alleen als je weer dnel een hoofdstukke activeerd, cause i love you're story!

  8 jaar geleden
 • Semantiek

  wtf jij bent gewoon die marjolein die ik de hele tijd heel dom noem omdat ze me volgt terwijl ze me niet eens kent. haha nu ben ik degene die dom is!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here