#Gebeurtenis -die vaak gebeurt-
altijd praten evren en ik door elkaar totdat evren schreeuwt ; "diede stop met praten! Aaarwg" =))

Harry Edward Styles

O27 - @Close

Ik liep het ziekenhuis binnen, alles was zo bekend. Ik kende alle afedelingen uit mn hoofd, alle gangen, ik herkende zelfs sommige patiënten. Ik ging niet eerst naar de balie, wat eigenlijk wel zou moeten, het duurde me te lang. Ik liep regelrecht door naar Reece haar kamer, ik kende toch de weg. Ik nam de lift aangezien dat sneller ging dan de trap, de deuren sloten en de kleine ruimte werd met een vervelend deuntje gevuld. Ik irriteerde me er mateloos aan. De deuren gingen weer open, ik stormde zowat de lift uit, ik moest naar Reece, ik moest haar zien, haar aanraken, nu! Ik snel wandelde door de gangen en duwde een paar dokters aan de kant, die me vragend na staarde. Eenmaal bij de deur aangekomen zwaaide ik hem open, maar de kamer was leeg. Leeg en stil, er was niks, zelfs geen bed, helemaal niks. Ze was dood, ze was weg ging er door mn hoofd. Shit shit shit. Mijn handen gingen naar mijn haar, ik probeerde helder te denken, maar het lukte me niet, het woord 'dood' werd telkens opnieuw herhaalt in mijn hoofd, ik werd gek. Ik liep wanhopig de gang weer op, totaal in paniek. ik liep, nee ik rende terug naar de dokters. "Waar is ze?!" Schreeuwde ik, ze keken me vragend aan. "Waar is Reece!!" Mijn stem sloeg over, maar het boeide me niks, het enige wat me boeide was Reece. "Oh dat meisje op kamer 2B?" Vroeg één van de dokters, ik knikte hevig. "Jaaa zij!, waar is ze?! Haar kamer is leeg!" Schreeuwde ik hopeloos, de dokters schrokken van mijn paniekerige stem. "Ze wordt op dit moment geopereerd, u kan haar nu echt niet zien" Er ging een golf van opluchting maar tegelijkertijd ook van angst door me heen. Ze was niet dood, opluchting. Maar waarom zou ze ineens geopereerd moeten worden? "Is het ernstig?" Vroeg ik voorzichtig, de dokter wendde zijn blik af en keek naar de grond, ja dus. "We mogen daar helaas niks over zeggen" Zei hij, Godverdomme! Ik werd woest héél woest. Ik sloeg met mijn vuist tegen de muur, waardoor mijn knokkels al snel begonnen te bloeden, maar het leek alsof ik geen pijn voelde, ik voelde eigenlijk niks meer. "IK MOET HAAR ZIEN" Schreeuwde ik, er kwamen meer dokters aanlopen. Ik sloeg ze weg en begon wanhopig om me heen te slaan. Ik raakte één dokter met mijn vuist, die hard op de grond viel. Ik werd even losgelaten en probeerde weg te rennen, maar voor ik het wist zat er al een grote spuit in mn arm en werd alles langzaam zwart..

Ik werd wakker, mijn hoofd tolde, ik had een vreselijke smaak in mn mond en barstende koppijn.. Ik knipperde een paar keer voordat ik scherp kon zien. De eerste persoon was hij... Ik zette mijn kiezen op elkaar.. Tuck. Ik ging een beetje overeind zitten, puur uit beleefheid. Ik forceerde een lach, maar kreeg geen lach terug. Hij stond daar maar, met zijn handen over elkaar, me aan te kijken, met een boze blik op zijn gezicht. "Wie denk je wel niet wie je bent?" Zei hij, ik gaf geen antwoord. Ik wist namelijk niet goed wat ik moest zeggen.. "Nou?" Hij schreeuwde het bijna, waardoor ik lichtelijk bang werd. "Sorry" Kon ik alleen maar uitbrengen. "Daar heb ik niks aan!, luister, ik wil dat je nóóit meer één stap in dit ziekenhuis zet, begrepen? Nooit meer!" Hij spuugde terwijl hij dit vertelde, zo boos was hij. "M-maar..-" "Niks te maren, en nu dat bed uit" Verdoofd stapte ik het bed uit, ik zal Reece nooit meer zien, niet weten of ze blijft leven, of ze ooit weer de oude word, ik zal er nooit achter komen, nooit. Ik slofte achter Tuck aan, het ziekenhuis uit, weg van het meisje waar ik zo ongelofelijk veel van hield. Waar ik alles voor zou kunnen doen, ik zou zelfs mn leven voor haar opgeven. Zoveel hou ik van haar. Maar ik zal dr nooit meer zien. Ik geef het Ziekenhuis een laatste blik, waarmee ik afscheid neem van Reece, zonder haar gezicht te zien, het enige wat ik zie.. is een groot grijs gebouw.

Evren is voor een week in Frankrijk =] &Ik heb écht een heeeeeeleeee drukke vakantie, dus er komen iets minder deeltjes, sorrysorry =* Allemaal een fijne vakantie & leuke koninginnendag !!, We love youu!<'3 Ik maak morgen de polls en een hs met de links van de polls, voor de Girlfriend wedstrijd

Reacties (12)

 • smileforyou

  ga je nog verder met dit verhaal? Xxx

  7 jaar geleden
 • Stacee

  I hate Tuck!
  snel verder

  7 jaar geleden
 • TurnToYou

  ik haat tuck:(
  arme harry:'(
  ik wil m een knuffel geevn(H)
  snell verderr<333

  7 jaar geleden
 • MevrStyles

  Ik kan tuck niet af.
  Al heel lang niet hoor.
  Hij doet me aan iemand denken, alleen weet ik niet aan wie..
  Oeh, weird..
  Waarom is hun vorige manager eigenlijk vervangen door tuck?
  Hij was veel beter als manager en hij is tenminste vriendelijk voor de jongens, en ik weet zeker dat hij het zou begrijpen als harry helemaal gek werd van ongerustheid omdat hij reece wilt zien enzo, en dan platgespoten wordt.
  De vorige manager zou dat begrijpen, en tuck?
  Tuck zit harry wat te verplichten dat hij haar nooit meer mag zien !
  Sorry, maar ik vind het erg. Echt heel erg.
  Ik zal een petitie houden om de vorige manager terug te laten komen, en om tuck te laten ontslaan.
  Ik heb zo een vaag voorgevoel dat tuck iets van plan is. Iets heel gemeens. En iets slechts. En het is niet goed voor de jongens.
  OUHNEE ; IK ZIT HIER TE FLIPPEN VAN ONGERUSTHEID EN KWAADHEID EN BOOSHEID EN IKHAATTUCK-HEID !

  7 jaar geleden
 • Tinaaax257

  omg so sad, Tuck, asshole!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen