Echt een epiloog kun je dit niet noemen...... Eerder een soort schakeling tussen het eerste verhaal en het vervolgxD

Charlie's POV

De tour gaat gewoon verder, maar KnoxVille heeft goed nieuws gekregen: na de tour is niet alles over. Dus ben ik echt meeeeeeeeeeeega blij. Het voelt echt fijn om alles op een rijtje te hebben. Geen drama, geen Alice, ohja geen ouders.... Maar daar denk ik liever niet over na.
De platenmaatschappij heeft besloten om ons een contract aan te bieden. Eerst gaan we een de debuutsingle maken, waarna naar een tijdje een album komt. Dit allemaal pas na de tour hoor. Maar daarvoor moeten we wel in Londen gaan wonen. Mij hoor je niet klagen hoor. In Londen heb je zo'n beetje een Starbucks op iedere hoek van de straat. En dat komt goed uit met mijn koffie verslaving.
De platenmaatschappij geeft ons zelfs appartementen. Net zoals ze bij de jongens hadden gedaan en ook nog eens in het zelfde gebouw als de jongens, dat is nou eenmaal een gebouw wat op naam van de platenmaatschappij staat.
De appartementen zijn nog langer niet af en dus zijn ze vollop in de bouw om ze wel af te krijgen voordat we terug komen van tour. Er zijn er 4, maar aangezien Jess en ik heel lang geleden al besloten hadden om ooit samen te gaan wonen, zouden we dat gaan doen in dat appartement.
Somehow life turned out great. So far, tenminste. Ik bedoel, ik ben pas 18 en heb dus nog een lange weg te gaan (hoop ik).
Niet te geloven hoe mijn situatie verandert is in een jaar tijd. Niet alleen ik, maar ook Jess en de rest van de band is eindelijk gelukkig. En voorlopig kan ik dat geluk ook mooi delen met mijn lieve Harry, met wie ik over ongeveer 60 jaar op een veranda of op het terras achter in de tuin wil zitten. Omringd door mijn vrienden, die ik ooit mij bandmates noemde net zoals Harry dat deed. Maar boven dat: omringd door mijn kinderen en kleinkinderen.
Als je het aan mij vraagt, is dat mijn ultieme droom. En zoals Daan zei moeten ik blijven geloven en vechten voor mijn dromen.

Als jullie heeel lief zijn zet ik het eerste hoofdstukje er vandaag ook nog op:). Maar dan wel echt heeeeeeeeeel lief:).

Reacties (8)

 • xSwaggyJerry

  Ik ben geen jankerd maar ik moest aan het einde huilen! Ik vond het echt een prachtig verhaal, op naar deel 2!

  7 jaar geleden
 • Romyy43

  Het was egt een Amazayn , fabulouis, brilliam Verhaal(H)(H)(H)
  ik vind het heel jammer dat het eerste deel afgelopen is !! nu het 2de deel lezen:P  xxxxx romyyyy

  7 jaar geleden
 • xLove1Dxx

  super mooi!<3 En in ben echt super blij dat er een deel twee komt! Dit is 1 van lievelings verhalen!

  8 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super duper mega geweldig AMAZAYN, EXTRAORDRINHARRY,FABULOUIS, PHENOMINIALL, BRILLIAM geschreven(H)
  super duper mega snel weer verder met dit super duper goede verhaal(H)
  echt super mega blij dat er een deel 2 komt(H)want ik kan niet zonder jou verhaal(H)

  8 jaar geleden
 • xximkexx

  ik ben egt superrrrrrrrrrr blij dat er een deel 2:D komt, anders zou ik supersad zijn(maar dat hoeft nu niet want er komt een deel twee:D(sorry, ben een beetje overblij:D(en ik gebruik veel te veel smilies:D (maar dat kan me niet schelen(yeah)))))

  please zet het 1e hoofdstuk online(heel erge smeekende blik die je niet kan weerstaan:D) snel beginnen(H)(yep, ik heb mijn standaart zin aangepast:P (lief hea(flower)))

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen