Eenmaal thuis aangekomen, sprong een wilde Lilsa op me af en begon ze te gillen. Ik keek haar met grote ogen aan, en trok mijn wenkbrauwen fronsend samen. ‘Lil, wat is er?’ Vroeg ik niet wetend waar over ze het had. ‘Ze komen eerder thuis, ze komen eerder thuis!’ Jubelde ze gillend en sprong weer in het rond. ‘Ja dat weet ik, volgende week.’ Ze schudde haar hoofd en sprong gillend verder. ‘Over een paar uur al,’ gilde ze blij en mijn ogen werden groot. Dat was Niall’s verrassing geweest. Ik kreeg tranen in mijn ogen, en sprong met haar mee. ‘Ze komen eerder thuis, ze komen eerder thuis!’ Gilden we opgewonden. En toen de deur openging, stopten we niet. Marije keek ons met open mond aan, haalde haar schouders op en deed mee. ‘Ze komen eerder thuis, ze komen eerder thuis!’ Gilden we nu alle drie in het rond springend.
Hijgend stopte ik, en keek op de klok. ‘Hoe laat zouden ze aankomen?’ Vroeg ik aan Lilsa en ze keek ook op de klok. ‘Over een uur ongeveer.’ Mompelde ze. ‘Moeten we ze dan niet op gaan halen?’ Stelde ik duidelijk voor. ‘Ja inderdaad, we wachten nog even op Eleanor en Danielle. En dan gaan we, ik had hun ook gebeld zodat we samen ze op konden halen.’ Zei ze simpel en ik knikte. ‘Ik ga me even omkleden,’ mompelde ik en rende naar boven toe. Voor Niall moest ik er wel goed uitzien, ook al vond hij vast dat ik er altijd goed uitzag. Al snel had ik een goed setje gevonden, en trok ik het aan. Eenmaal aangekleed deed ik snel mijn haren goed, en smeerde ik nog een extra laagje mascara op mijn wimpers. ‘Ze zijn er! We kunnen gaan!’ Brulde Lilsa en snel trok ik mijn schoenen nog aan voordat ik naar beneden sprintte. ‘Lets go!’ Gilde ik uitgelaten. En de andere twee meiden keken net zo blij als ons drieën. ‘Ik heb ze zo gemist,’ zuchtte Eleanor. ‘Louis vast ja,’ giechelde Dani waardoor we allemaal in de lach schoten. We liepen lachend naar de auto toe en stapten erin. ‘Moeten we niet met nog een auto, hier passen ze niet allemaal bij.’ Mompelde ik en de andere knikten. ‘Ik ga wel met mijn auto, gaat er iemand me?’ ‘Ik!’ Zei Eleanor snel en ik glimlachte. Veel contact hadden we niet met Dani en Ele gehad in de tijd dat de jongens weg waren. Maar ze waren nog steeds even aardig, hopelijk zou ik ze weer meer zien als de jongens er weer waren. Blij en uitgelaten liepen we met ons tweeën naar mijn auto toe, en stapten in. Druk pratend reed ik achter Lilsa haar auto aan.

ok ik weet niet wat het is, maar sinds Niall en Myra bij elkaar zijn. Gaan mijn abo's naar beneden. wat doe ik verkeerd???

Reacties (21)

 • agirlx

  WOEHOE, ZE KOMEN!

  6 jaar geleden
 • xPhaedra

  Ze moeten bij elkaar blijven.
  Mensen die abo laten vallen -> sucks.

  7 jaar geleden
 • xLoessx

  BOEM
  toen viel one direction uit de lucht ahaha
  het regent het regent
  leuke one direction mensjes
  het regent het regent
  ze vallen in mn armen
  oke die klopt niet ;a
  snel verder x

  7 jaar geleden
 • BAMMCUWL

  Beter laat je ze idd niet uitelkaar gaan doordat je abo's minder worden nu ze bij elkaar zijn! Die mensen zijn gwn heel dom!

  7 jaar geleden
 • lirrylove

  Ik weet niet wat er mis is!!
  Maar laat ze aub wel niet uit elkaar gaan!!!
  Snel verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen