Foto bij Chapter 055

Ik was alweer een beetje gekalmeerd nadat ik mijn hart had gelucht bij Milou. Het liefst wilde ik meteen weg uit dit huis, en terug naar mijn eigen bed en daar voorlopig niet meer uit komen. De andere jongens hadden ons alleen gesmeekt om nog te blijven, wat ik wel lief vond. We hadden echt een soort band opgebouwd, en ze voelden echt als broers voor me. Milou had het trouwens ook met Niall bijgelegd, en ze waren gewoon beste maatjes nu. Maar goed; terug naar mijn dilemma. Ik had geen idee wat ik hiermee aan moest, ik hield teveel van Harry om boos te worden en te zeggen dat het per direct over is tussen ons..
Maar hoe kon hij dit dan ook in hemelsnaam doen? Ik had verdomme mijn maagdelijkheid aan hem afgestaan, en nog doet hij het vrolijk met een ander! Maar ja, ik kon het niet ontkennen; Larren was gewoon een mooi meisje, en geen enkele jongen zou haar kunnen weerstaan als hij de kans krijgt.
Shit, focus Yara. Ga nou niet doen alsof het niet Harry's schuld was, want dat was het wel. Hij is de fout in gegaan, en jij wordt niet eens boos. Lekker laf ben je ook weer.
Misschien was ik wel gewoon bang om hem kwijt te raken, want dat wilde ik zeker niet. Maar hoe moest ik nou verder met iemand die vreemd gaat?
Ik zuchtte. Er gingen teveel gedachtes door mijn hoofd, en ik wist echt niet wat ik er mee aan moest.
"Hij is een verschrikkelijke klootzak, wees nou toch niet zo lief voor hem! Je hoort verschrikkelijk kwaad te zijn!" zegt Milou, maar ik schud mijn hoofd. "Ik kan het niet, ik hou van hem.." Ik voel weer tranen opkomen, en laat me weer in Milou's armen zakken. "Mietje" sist ze.
"You're not helping me" zeg ik geïrriteerd, en Milou houdt me weer wat steviger vast. "Sorry Yaar, ik ben gewoon zo kwaad op die jongen, ik snap niet dat je niet allang een steen tegen zijn harses aan hebt gegooid" zegt ze zuchtend, en er verschijnt weer een piepklein glimlachje op mijn gezicht.
"Nee dankje, doe jij het maar voor me" lach ik, en Milou lacht mee.
"Wil je mee wii'en?" zegt ze na een lange knuffel, en als ik mijn tranen weer heb weggeveegd knik ik.
Als we weer in Liam's kamer staan zie ik dat Louis weer weg is, hij zit vast bij Harry. "Can I join?" vraag ik lachend, en de jongens knikkend juichend. Zayn overhandigt me een controller, en ik doe vrolijk mee met Mario Party. Ik ga naast Liam zitten, die me even over mijn been wrijft. "Harry's an asshole" zucht hij. "But trust me Yara, he never loved someone like he loves you before, I think he just doesn't realise he's not that 'free' anymore now he's in a relationship, and I hope he has learned his lesson now.. You're special to him, and I know he'll do anything to steal your heart again" zegt hij troostend. Ik merkte dat hij het voor mij wilde opnemen, maar natuurlijk ook een goed woordje voor zijn beste vriend wilde doen. Het deed me wel goed dat hij dit tegen me zei, hij probeerde me echt te helpen, want hij zag dat ik nog steeds evenveel van Harry hield en niet wist wat ik moest doen. Zucht, Danielle had echt heel veel geluk met zo'n trouwe jongen als Liam.


Hier het beloofde stukje voor de 20 kudo's <3
Om 00:00 weer een stukje (:

Reacties (9)

 • Snakes

  Stil reading, still reading o.0
  (nog geen enkele pauze genomen met lezen 0.0

  7 jaar geleden
 • Melanie752

  wauw , ik heb jou verhaal gister gevonden en ik heb het achterelkaar door gelezen , echt waar i love it !
  die foto's erbij zijn echt leuk dan krijg ik er een beeld van

  xxxxx(H)

  8 jaar geleden
 • Mariszcka

  Leest beschrijving: om 00.00 weer een stukje. *kijkt naar klok* 3,2,1. Het is 12 uur geweest. YAY
  Sorry voor de stalk berichtjes, ik ben hyper.

  8 jaar geleden
 • Mariszcka

  Body: I need to typ something here. Heart: Dat plaatje erboven is grappig. Brain: Omg, just stfu heart. -En dat allemaal achter een pc schermpje...

  8 jaar geleden
 • Mariszcka

  Omg, dit is echt zo spannend. Inderdaad laat ze die Larren tegrazen nemen, en goed ook! Het is zó spannend. Ik ben hier heel vrolijk aan het dood gaan van de spanning, biddend om een nieuw stukje als een soort uitstel-middel.End of the srory: *dies*.
  Je bent hier héél erg goed in. Ok, Maris dit is geen reactie meer, ongeveer een verhaaltje.
  Doei!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen