Foto bij 010

Liam pov.
:)

Liam pov
Ik stond voor linzy haar kamer en hoorde haar snikken.
Ik brak,nog meer…
Ik klopte zachtjes op de deur, en deed deze op een kier.
“mag ik binnen komen” vroeg ik zacht(gebroken).
“je doet maar”antwoordde ze bot.
Ik kon het haar natuurlijk niet kwalijk nemen, maar het deed me pijn.
Ik ging naast haar op het bed zitten en sloeg mijn armen om haar heen, ze zuchtte verslagen en legde haar hoofd op mijn borst.
Ik vond het eigenlijk best wel leuk en knus hoe we daar zo zaten.
“sorry dat ik dat zei tegen de jongens, ik dacht niet na en”-“sst” onderbrak ze me en ze legde een vinger op mijn lippen.
“ik heb maar 1 vraag voor je” zei ze zo zacht dat ik het bijna niet hoorde.
“wat?” vroeg ik zenuwachtig.
“vind”…ze zuchtte en zei toen in 1 adem teug.
“kijk Liam, ik was altijd een mega fan en stiekem was ik verliefd op jou. ik kwam dit weekend naar Londen met yeliz voor jullie concert bij te wonen en omdat we een Meet&Greet hadden gewonnen.
Maar nu zit ik hier in jou armen. Dit is allemaal heel raar weetje en zeer frustrerend,ik ben 18 en ik ben nog nooit zo ver weg geweest zonder mijn ouders.
Ik weet het allemaal niet meer oké?
Ik weet alleen 1 ding zeker, en dat is dat ik nu zeker weet dat ik meer van jou hou dan van wie dan ook,ooit. En ik weet dat het stom is. Je bent mega bekend je woont in Londen en spreekt Engels.
Maar het is wel zo, en als jij ons geen kans wil geven dan vind ik dat best dan pak ik nu mijn koffer en vertrek ik terug naar België maar dan moet je het wel eerlijk zeggen en me niet eerst een fantastisch gevoel geven!. Ze nam een grote hap adem en toen was het stil. Ik staarde haar met wijd open gesperde ogen en open mond aan. Ik herstelde mij en zei.
"Na de breuk met Daniëlle wist ik niet,dat ik me weer zo goed kon voelen maar toen ik jou voor het eerst zag ontplofte en bom aan vlinders, en dan kuste ik jou en in mijn hart wist ik het zeker, alleen mijn brein werkte niet mee, Louis hielp me door me met mijn neus op de feiten te drukken. En die kus betekende zeker en vast ook iets voor mij! En die afstand en taal doen er niet toe! Jij en ik hier en nu dat is wat telt!" Zei ik.
Ik zacht dat ze glimlachte, ik voelde dat ik glimlachte.
Ik ging dichter naar haar toen, en gaf haar een teder kusje. Maar zei dacht daar anders over, ze sloeg haar armen in mijn nek en streek met haar tong over mijn lippen ik opende gewillig mijn mond en er ontstond een passionele spel tussen onze tongen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen