Zenuwachtig zat ik op een stoel naast Niall. ‘Rustig maar, ze eten je niet op.’ Mompelde hij en geduldig wachten we samen totdat de computer opgestart was. Ik had echt werkelijk geen idee hoe iedereen zou gaan reageren. Boos, verdrietig, teleurgesteld? Blij… Niall startte twitter op, en meteen kwamen er veel berichtjes binnen. ‘Klaar voor?’ Mompelde hij. Ik knikte en hij typte een berichtje dat hij een twitcam ging doen. Meteen werd er op gereageerd, en opende Niall de twitcam. Hij wierp me nog een blik toe, en toen waren we live. ‘Hi guys,’ zei hij en zwaaide naar de kleine camera in de computer. Meteen werd er miljoenen keren op gereageerd. Zowel goed als slecht. Toen zag ik de vraag staan “Waarom zit Myra Woods naast je?’ Ik wees de vraag aan naar Niall, die de hint meteen begreep. ‘Jongens, ik moet jullie iets vertellen.’ Melde hij en met ingehouden adem keek ik naar Niall. ‘Naast mij zit het mooiste meisje van de wereld, en ik mag haar mijn vriendin noemen!’ Zei Niall vrolijk en een glimlach kwam op mijn gezicht. Hij had het gewoon gezegd, wij samen. Meteen werd er weer op gereageerd, degene die eruit stak wees ik aan. ‘Jullie geloven het niet? Nou let op!’ Zei Niall, en voordat ik kon reageren op wat hij bedoelde. Drukte hij vol passie, en vol voor de camera, zijn lippen op de mijne. Lachend maakte ik me van hem los, en legde mijn hoofd op zijn schouder. Niall beantwoorde nog wat random vragen. En eigenlijk had ik het wel gezien hier, ze waren voor Niall online. Niet voor mij. ‘Ik ga wel wat eten voor je koken, heb je wat in huis?’ Vroeg ik zacht aan hem en hij keek bedenkelijk. ‘Geen idee, en anders bestel je maar wat.’ Grinnikte hij. Ik drukte een kusje op zijn hoofd waarna ik opstond en naar de keuken liep.
Al snel kwam ik erachter, dat er niks was. Gewoon helemaal niks, iets wat ik niet had verwacht van iemand die altijd honger had. Uiteindelijk besloot ik dan ook maar om pizza te bestellen, veel handiger. Niall zou vast wel alles lusten en maakte het niet uit wat ik bestelde. Zachtjes liep ik terug naar de slaapkamer waar Niall zat. En keek lachend naar hem, ik kom me vermaken door naar hem te kijken. Hij was zo fanatiek bezig met zijn fans. Gewoon leuk om te zien. Uiteindelijk kreeg hij door dat ik tegen de deurpost aan stond te leunen. Hij zei tegen zijn fans dat hij zo terug was en liep naar me toe. ‘Hi,’ grijnsde hij zacht en ik lachte. ‘Ga terug gek, ik heb pizza besteld.’ Grinnikte ik en hij glimlachte. Drukte snel een kusje op mijn lippen waarna hij terug liep naar de computer. Hoofdschuddend liep ik terug naar de woonkamer, ik zou wel wat tv gaan kijken.

Hier is het beloofde stukje dan! En omfg dat we weer in de top staan, jullie maken me zo blij!!1 Weer 20 kudo's en nog een stukje??

Reacties (9)

 • 1Dazzle

  zo schattiiiiig!!! ^^ <3

  7 jaar geleden
 • xximkexx

  snel verder(H)

  7 jaar geleden
 • Niallene

  Ze zijn zo lief samen! :3
  Snel verder <33

  7 jaar geleden
 • Tuck

  Snel veder!<3

  7 jaar geleden
 • xMissMarije

  verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen