Lachend om de reacties van de fans zat ik op mijn stoel. Myra was in de woonkamer tv aan het kijken, als ik het goed hoorde. En de pizza kon ook elk moment komen, ergens waar ik blij mee was want ik had vreselijke honger. De bel ging, en ik hoorde Myra opstaan en de deur open doen. Nooit gedacht dat ik ooit zoveel van iemand kon houden. Opeens viel een reactie me op. “Niall, je kent me niet en zal je ook nooit doen. Maar je moet weten dat ik super blij voor je ben, eindelijk heb je je perfecte meisje gevonden. Hopelijk breekt ze je hart niet, en jij de hare niet. Jij bent altijd mijn favoriet geweest. En vind het dan ook terecht dat je nu eindelijk gelukkig mag zijn xx Shophia” tranen stonden in mijn ogen. En die bleven niet on op gemerkt. Verschillende mensen vroegen waarom ik moest huilen, niet dat er nou tranen stroomden ofzo. ‘Ik kreeg tranen in mijn ogen omdat ik zo’n lieve reactie lees. Wacht ik zal hem voorlezen.’ Begin ik en nadat ik hem heb voorgelezen reageert Shopia erop. En nog andere. ‘Niall?’ Hoor ik Myra vragen en ik draai me om. ‘Kom je eten?’ Vraagt ze lief en ik knik. ‘Ja ik kom, even afsluiten.’ Zeg ik tegen haar en ze knikt waarna ze wegloopt. Verschillende teleurstellende reacties staan er op dat ik weg moet.
Nadat ik afgesloten heb loop ik vrolijk naar de woonkamer. Myra zit al klaar met de pizza doos op haar schoot en ik ga naast haar zitten. Meteen leunt ze tegen mij aan, waardoor een gelukkig gevoel me overspoelt. Zwijgend kijken we naar de tv, en eten we onze pizza. Zodra we klaar zijn met eten sla ik mijn armen om haar heen en leg ik mijn kin op haar hoofd. ‘Wil je anders blijven slapen?’ Stel ik voor en ze kijkt me twijfelachtig aan. ‘Zal ik dat nou wel doen? Je hebt je slaap nodig.’ Mompelt ze. ‘Ik kan beter slapen als jij bij me bent.’ Grijns ik en zie een ondeugende glimlach op haar gezicht komen. ‘Haha ok, omdat je zo aandringt. Ik stuur Harry wel een sms waar ik blijf.’ Grinnikt ze en pakt haar mobiel. Geduldig wacht ik tot ze een sms naar Harry heeft verstuurd. ‘En nu ben je weer van mij,’ grijns ik waarna ik haar optil als een prinsesje en haar meeneem naar mijn slaapkamer. Verschrikte gilletjes verlaten haar mond, wat me doet lachen. En wat die avond in mijn slaapkamer afspeelde.. Was magisch.

Waarom ben ik de hele middag voor jullie aan het schrijven, zodat ik nu een vette voorraad heb??? Ohja omdat ik van jullie hou (l)

So what do you think about Niall pov??
Bij volgende 20 kudo's nog een deeltje

Reacties (14)

 • 123kippetjes

  DIE FOTO HEB IK ALS ACHTERGROND !!!!!!!!!!!!!!!

  6 jaar geleden
 • agirlx

  awh, zo lief x

  6 jaar geleden
 • MusicXGuitar

  I love Niall!! Why? He ia the cutest boy ever(H)

  7 jaar geleden
 • Lancome

  Whahahha!
  Stoute dingen in de slaapkamer?
  XD
  Mooi(H)

  8 jaar geleden
 • SuperrrLouis

  wat lief =)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here