Foto bij Chapter 056

Eén maand later
Milou en ik woonden nu officieel in Londen, we hadden ons eigen appartementje. Omdat onze ouders de huur betaalden tot de studie begon, hadden we lekker veel geld over om te shoppen, en dat deden we dan ook vaak.
Maar hetgene dat ik het meest deed, was aan Harry denken. Natuurlijk wilde ik het hem vergeven, dolgraag zelfs, maar het kon niet. Hij was vreemdgegaan, en dat was niet niks. Waarom is hij dan ook zo'n klootzak? De leukste klootzak die er is, dat wel. Zucht.
Hij had de afgelopen maand dat we elkaar niet gezien hebben duidelijk laten merken dat het hem 'spijt' door me te overladen met opgestuurde cadeautjes en smsjes en berichtjes op twitter, maar hoe kon het je spijten als je niet eens wist waarom je het gedaan had? Pas als Harry een goede reden heeft, en ik een beetje weet wat ik nou eigenlijk wil, dan wil ik hem weer zien.
Hij was mijn eerste grote liefde, de eerste waarmee ik een serieuze relatie had. Waarom moest het in hemelsnaam fout gaan? Door zo iemand als Larren nog wel, ik vraag me echt af wat er in dat kind haar hoofd omgaat..
"Koekoek, ben je er nog? Zullen we naar Starbucks gaan?" onderbrak Milou mijn gedachte, en met onze tassen vol kleding liepen we richting de Starbucks. Het was binnen erg druk, en ik werd gelijk herkend door wat One Direction fans. Ik zei dat ik haast had en dus niet in was voor een gesprek, en ging snel in de rij staan om koffie te bestellen. Toen we bijna vooraan stonden zei Milou dat ze even naar de wc ging. Ik was aan de beurt en bestelde 2 Java Chip, toen ineens een paar meisjes begonnen te gillen. Een fractie van een seconde later voelde ik 2 warme handen om mijn middel, waar ik zo van schrok dat ik een klein sprongetje maakte. Toen ik omkeek keek ik recht in 2 prachtige blauwgroene ogen, de ogen waar ik de afgelopen maand zo naar verlangt had, maar ook de ogen die ik eigenlijk wel uit zou willen prikken met een vork.
Voor de buitenwereld waren we nog steeds een vrolijk stel, dus je hoorde een aantal van de fans in koor 'aww' roepen. "Hey" glimlachte Harry, alsof er niks aan de hand was.
"Go away Harry, not here" fluisterde ik, zodat alleen hij het kon horen.
"Please come outside, I need to talk to you" fluisterde hij bijna smekend, maar ik draaide me weer om. "Bye Harry" zei ik, en ik glimlachte nog even zodat het voor de fans niet leek alsof we 'ruzie' hadden. Harry deelde nog wat handtekeningen uit en ging op de foto met de fans die achter hem stonden, maar toen Milou terug was van het toilet en ik de 2 Java Chip's overhandigd kreeg was Harry alweer verdwenen. "Waar kwam dat gegil vandaan?" vroeg Milou toen ik haar haar beker gaf. "Harry was hier.." zei ik, en Milou keek me verbaasd aan. "Zei hij nog iets?"
"Ja, maar ik heb hem weggestuurd" zei ik, en Milou keek me trots aan. "Goedzo, weg met die klootzak" zei ze lachend, en we liepen de Starbuckswinkel weer uit.
Toen we het straatje uit waren waar het al iets rustiger was, hield iemand me tegen. Harry. "Please Yara, wait.." zei hij, en ik keek wanhopig naar Milou, die zuchtte.
Of ik het nou wilde of niet, Harry trok me mee een soort zijstraatje in.
"I miss you.." begon hij, nog steeds mijn arm vasthoudend zodat ik niet weg kon. Ineens kwam al het verdriet van de afgelopen maand eruit, en sprongen de tranen in mijn ogen. Ik keek gauw opzij zodat Harry het niet zou zien, maar hij had het al gemerkt. Hij spreidde zijn armen, en ik ging op de knuffel in. Dit had ik zo gemist.. Het was een knuffel om te troosten, terwijl hij zelf het probleem was. Maar op dat moment, maakte het me even niet uit, ik wilde gewoon een knuffel van Harry.
"You're-" begon ik, maar Harry maakte mijn zin al af. "The biggest asshole on the planet, I know" zei hij, terwijl hij me weer losliet en mijn tranen wegveegt.
"I think.. It's just better if we don't see each other for a while" zeg ik, en ik trek me los van zijn handen.
"Yara, no.." zegt hij zachtjes, en hij kijkt me smekend aan. "I got a new phonenumber, and I said to our house bodyguards they don't have to let Larren in. She's out of my life now Yara, can you please.. Please give me another chance? You don't have to forgive me, but please just give me another chance to prove I'm worth you"
Ik geef hem nog een knuffel, om nog één keer van zijn warme borstkas te kunnen genieten, en om nog één keer aan zijn net gewassen haar te kunnen snuiven. "I'm sorry" zeg ik, en ik loop weer weg van Harry, terug naar Milou. Het maakt niet uit of het Larren was of niet, ik wil geen relatie met iemand die vreemd gaat.KUDO? <3

Reacties (3)

 • Picasso

  YOU GO GIRL!
  Ze heeft helemaal gelijk - maar hallelujah, je moet wel ballen hebben wil je Harry afwijzen!
  Verderheid:Y)

  7 jaar geleden
 • Niall1DLouis

  Nee vergeef harry nou gewoon, maak het weer goed en leer dat k**wijf van een larren eens even een goed lesje grrrrrr ik ga haar slaann!! Snel verderrrrrrrr(K)

  7 jaar geleden
 • Mariszcka

  Dankje voor het uitstellende middel van mijn dood omdat jouw verhaal zó spannend is. Breathtaking.Ow, en thanks voor de reactie in mijn gastenboek! Je bent de eerste.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen