Liam Payne
Na een tijdje in stilte te hebben gezeten werden de lichten uiteindelijk uitgezet en begon de reclame te spelen op het grote doek. Ongeduldig als ik was tikte ik met mijn vingers op de, met stof bekleedde, armleuningen. Blijkbaar was het Zayn ook opgemerkt. Voor ik het wist voelde ik zijn hand op die van mij, zijn vingers verstrengelde zich met die van mij zodat het haast onmogelijk was om überhaupt te tikken met mijn vingers. De warmte kroop richting mijn wangen. Zelfs zonder dat er een spiegel in de buurt was, wist ik dat ik nu gewoon een rode blos op mijn wangen had staan. God bless this darkness…
Mijn hart begon sneller te slaan, zijn aanraking, zijn warmte, zijn hand in de mijne. Mijn handen begonnen klam aan te voelen, dat als Zayn het nu nog niet had opgemerkt, hij het zeker zometeen zou doen. Eigenlijk had ik gedacht dat hij mijn hand na een tijdje wel los zou laten, maar dat gebeurde niet. Niet dat ik het erg vond.

Eindelijk was de reclame voorbij net zoals de voorstukjes van de nieuwe films, maar alsnog had ik geen idee welke film we eigenlijk zouden gaan zien. Hij had geen woord losgelaten, hoewel ik het hem al meerdere malen had gevraagd.
Pas toen de bekende aankondiging begon, drong het tot me door welke film we zouden gaan zien. Mijn lievelingsfilm, Toy Story. Hoe had hij dit geregeld? Deze film draaide al maanden, misschien zelfs jaren, niet meer in de bioscoop? Dat kost toch een fortuin? Waarom had hij dit geregeld, voor mij nog wel?
“Oh my god, Zayn. How did you do this? It must have cost you a fortune,” zei ik zachtjes tegen hem, nog steeds met mijn ogen gericht op het enorme scherm voor mij.
“My dad is the manager of another cinema a few cities away from this one. And the manager of this cinema happens to be a good friend from my dad, so when I asked him if it was alright if I could have a theather for one night and this movie he said yes immediately. It didn’t cost me anything, well except a phonecall,” was zijn nonchalante antwoordt, hoewel ik, zelfs in het donker, de grijns op zijn gezicht kon zien.
“You’re the best, you know that?” glimlachte ik naar hem, trok hem in een knuffel en keek toen weer naar de film.

Sorry dat het even duurt! <3

Reacties (11)

 • Paardenvriend

  Ahw Zaynie is lief! <3

  2 jaar geleden
 • stupidOTP

  It's funny I'm reading this at Liam's birthday...

  6 jaar geleden
 • 1Dazzle

  AAAWH ZAYN! ^^ <3

  7 jaar geleden
 • theguardian

  SO SWEET, I LOVE IT.
  snel verder babe xx

  7 jaar geleden
 • Smythe

  Dat is zoooo cuteee ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen