Foto bij Chapter 057

Milou is in de stad haar nagels nog gaan laten doen en ze wilde nog naar de kapper, maar ik had nergens zin in en ben eerder weg gegaan. Toen ik dan ook 'thuis' kwam, plofte ik gelijk op het bed neer en barstte in tranen uit. Harry, waarom ben je dan ook zo'n klootzak?
Ik pakte een groot kussen, en begon er keihard in te schreeuwen. Zo heerlijk was dat, als je gefrustreerd was. Helaas werd ik verstoord door mijn iPhone die een liedje van One Direction - mijn ringtone - speelde.
"Zayn?" Nam ik verbaasd op toen ik zijn naam op het display zag staan. "Yara, Harry's a complete mess, he doesn't want to sing at the show tonight which is starting in about an hour, he even threw a microphone in our manager's face who has a broken nose now and at the moment he locked himself in the toilet.."
"And why are you telling me this?" Tja, ik hield er gewoon van om dom te spelen.
"Come on Yara, you're the only person who can calm him down at the moment, he's upset because he thinks you hate him, he really loves you.. please help us?"
"Zayn, HE cheated on me, I'm the victim here, not Harry!"
Nou werd hij mooi.. Moest ik ze gaan helpen omdat Harry zo zielig is? Mooi niet.
"Yara, is this really what you want? Harry has been crying for the past 30 days, he has learned his lesson now.. What about you? Do you still love him?"
"I do, but, I can't Zayn.. I just can't.." zeg ik, en hang dan op.
Zayn begrijpt het niet, ik ben hier het slachtoffer, niet Harry. Hij kan boos zijn wat hij wil, maar hij heeft het zelf veroorzaakt.
Na nog 10 minuten naar het zwarte beeld van mijn iPhone gestaard te hebben, sta ik ineens op. Als Harry echt zoveel spijt en verdriet had, was dat een goed teken. Ik moest nu juist snel actie ondernemen, voordat hij van ellende weer terugkrabbelt naar Larren en ik hem al helemaal kwijt ben. Of nouja, hij mij, want een tweede keer laat ik me niet nog een keer gebeuren. Wie hield ik nou eigenlijk voor de gek? Ik hield van Harry, en als hij zijn lesje echt geleerd heeft moet ik deze
kans pakken.
Ik zocht nog snel op mijn mobiel op waar precies het concert van de jongens is, en zie dat het gewoon hier ergens in Londen is. Ik pak snel mijn tas en sms Milou dat ik nog weg ben en alles later uit zal leggen.
Met een snelle pas loop ik naar het metrostation, en betaal een kaartje. Op het grote bord dat boven me hangt zie ik dat het een halfuur gaat duren voor ik er ben, dus ik hoop maar dat ik nog op tijd ben voordat het concert begint. Het lijkt wel een uur te duren, maar na precies 27 minuten ben ik dan eindelijk op de plek waar ik moet zijn. Het verbaast me dat ik de weg al zo snel wist in Londen, maar alsof ik hier altijd al heb gewoond loop ik allerlei straatjes door tot ik bij een grote koepel aankom dat zichzelf de 'O2 Arena' noemt.
Shit, hoe kwam ik nou binnen? Ik probeerde de grote donkere mannen bij de privé ingang nog om te praten, maar het lukte niet. Uiteindelijk smste ik Zayn dat hij me moest komen helpen, en met een enorme glimlach op zijn gezicht doet hij de deur achter de mannen voor me open. Ik gun de 2 mannen nog een 'Ha, zie je wel?' blik, en loop dan achter Zayn aan.
"I'm so happy you actually came, I really appreciate that Yara" zegt hij, en ik glimlach flauw.
"Here he is" zegt Zayn als we plotseling voor een witte deur stoppen, waar heel groot "Harry Styles" op staat. Zijn kleedkamer dus. Ik klopte zachtjes op de deur, en hoorde ineens een klap van een voorwerp dat tegen de binnenkant van de deur aan werd gegooid. "Go away" zei Harry geïrriteerd, dat had hij het afgelopen uur volgens mij wel vaker gezegd. "It's me, Yara" Omdat ik nog was wat geschrokken was van de klap klonk mijn stem een beetje zachtjes.
Het was even stil in de kamer, en toen werd toch voorzichtig de deur open gedaan. De vrolijke bruine krullen van Harry komen tevoorschijn en zijn gezicht komt ook steeds meer in beeld. "What are you doing here?" vraagt hij verbaasd, en ik bedenk me geen seconde meer. Ik loop op hem af, en druk zachtjes een kus op zijn mond.Er gaat binnenkort iets gebeuren at jullie denk ik niet
zullen verwachten.. *lacht kwaadaardig*
Maar geen zorgen; alles komt weer goed!
KUDO? <3

Reacties (5)

 • RandomnessXx

  Gokje: Yara blijkt bi en krijgt relatie met Larren, Harry pleegt een zelfmoordpoging, Yara denkt dat hij gelukt is en beseft dat Harry Da One is pleegt zelf zelfmoord waarna Harry nog een zelfmoordpoging doet die lukt en dan leven ze lang en gelukkig in de hemel zonder Larren.

  Einde

  het was maar een gokje...(flower)

  7 jaar geleden
 • Soleo

  snel verder!!

  7 jaar geleden
 • Niall1DLouis

  Eeeeej me like!!! Geen slechte dingen gebeuren met hun alleen met stomme larren *kwaadaardiglachje* hurry hurry snel verder

  7 jaar geleden
 • HarrysCats

  AHW, DIT IS LIEF! VERDER!
  VERDER!

  7 jaar geleden
 • Nyara

  awww <3
  snel verder

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen