Foto bij Chapter 058

"HERE IS.. ONE DIRECTION!" Hoorde ik een luide stem door het gebouw heen roepen, waarna duizenden meisjes beginnen te gillen. "We have to go on stage Haz!" roept Zayn, en ik laat Harry weer los. Hij kijkt me verbaasd aan, en krijgt dan toch een klein glimlachje op zijn gezicht. "But-" begint hij, maar ik hou mijn vinger voor zijn mond. "Ssshhh. Now sing like you never did before" zeg ik, en duw dan hem naar de jongens toe. Ik glimlach nog een keer zijn kant op, en dan draait hij zich toch om en rent met de jongens mee het podium op.
Ik ga aan de zijkant van het podium staan, waar het publiek me net niet kan zien maar ik toch kan meegenieten van de show. Mijn eerste One Direction concert.
Na wat gepraat van de jongens en een paar liedjes verder, hoor mijn naam geschreeuwd worden van ergens achter me. Als ik me omdraai zie ik een vrolijk meisje op me af komen rennen, die hevig naar me zwaait. "Eleanor!" roep ik enthousiast, en ik omhels haar. "How are you? Are you here for Harry?" vraagt ze jubelend, en ik knik. "I'm fine, I guess" lach ik, en Eleanor slaat voor de tweede keer haar armen om me heen. "I'm so glad you and Harry didn't break up, you guys are the perfect couple" zegt ze in mijn oor, en ik glimlach. Als ze me weer loslaat, pakt ze mijn hand vast. "Come with me" zegt ze, ze trekt me mee. We gaan door wat gangetjes, en komen uiteindelijk in een lege, witte kamer met alleen maar wat banken en een enorme koelkast met een mand vol zakken chips ernaast.
"The room where the boys come after the show" glimlacht ze, en ze maakt een gebaar dat ik plaats kan nemen. Ik ga zitten, en zucht even.
"Silence" lach ik, hier was het wel lekker rustig vergeleken met naast het podium, mijn oren suizden nog steeds.
Ze pakt een 2 glazen en vult ze met water, waarna ze er een aan mij geeft en naast me komt zitten. "Believe me, Harry learned his lesson"
begint ze. "Last week he was so sick of crying the whole time, he threw up in Louis' bed. Twelve times." verteld ze. "Sorry for the details" lacht ze als ze ziet dat ik een vies gezicht trek.
"I'm just scared I have forgiven him too quickly" zucht ik. "That's just a girls thing.. You love him, so you forgive him" zegt ze, en ze haalt haar schouders om te laten zien dat het normaal is. "But believe me, you did right. Harry was really really sad about it and I promise you he'll never do it again" zegt ze waarna ze even over mijn arm wrijft. "Thank you" zeg ik, en ik glimlach.
Zo blijven we nog een tijdje doorpraten, over van alles en nog wat. Ik gok zo'n 3 kwartier later, wordt de rust alleen verstoord door 5 feestende jongens die luidruchtig de deur open trekken. "That was awesome" jubelt Zayn, waarna de andere jongens beginnen te juichen.
"Oh hey" zeg Louis als hij ons ziet zitten, en hij loopt op Eleanor af om haar een kus te geven. De andere jongens lopen ook richting de bank om daar naast ons op neer te ploffen, maar Harry blijft een beetje awkward staan. Ik sta op van de bank, en loop op hem af om hem de grootste knuffel ooit te geven. "I've missed you so much" fluistert hij in mijn oor, en ik voel een klein traantje in mijn ooghoek opkomen. "I've missd you too, I think" fluister ik terug, en zo blijven we nog even staan. Als ik hem loslaat, merk ik dat iedereen met een grote glimlach naar ons aan het kijken is. "So everything's okay now?" vraagt Eleanor glunderend, en Harry kijkt mij vragend aan. "Yara?" vraagt hij als hij ziet dat ik twijfel. "I don't know.. My heart says yes but my mind says no" zeg ik, en Harry knikt.
"You're such an asshole" zeg ik lachend, en ik por met mijn hand tegen Harry's borstkas aan waarna ik weer op de bank ga zitten.
"Some beer for the boys?" vraagt Niall vanachter de koelkast, en de jongens juichen. "Some wine for the ladies?" vraagt hij dan, en Eleanor en ik kijken elkaar smakelijk aan. "Yes please!" roepen we dan tegelijk, wat een lachbui oplevert. Wat alcohol, daar had ik wel even behoefte aan.Dusss.. Gaat ze het Harry helemaal vergeven of niet? ^^
EN OMG, is dat plaatje in het begin niet asdfghjkl schattig?!
GAAN WE HET RECORD VAN 22 KUDO'S INHALEN? <3

Reacties (2)

  • Niall1DLouis

    Eeeeeeeeeej supergoed dit maakt m'n dg wee goed:)snel verser

    7 jaar geleden
  • Picasso

    Whoehoeee kudo voor de hereniging! haha. Ik wil dat je verder gaat:Y)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen