Haha ik lees mijn reacties en niemand ziet
dit blijkbaar aankomen:)
Nou ja ik vond zelf dat het een beetje te saai begon te worden
Dus daarom, maar laat maar weten hoelang jullie willen dat het
duurt.
Kudo + reactie(flower)
xxxMuppelke

'Hello and welcome to X-Factor, today is the second live show. And boy has there been drama. So today in the show I'm gonna tell you about a new love couple, show you the mole and ofcourse we have nineteen live acts all for you to enjoy.' zegt Conny met een enorme tv-grijns.
Liam verstijft naast me en ik verschuif van schrik. Heeft ze het nou over ons? Ik draai me iets meer naar haar toe en probeer haar het zwijgen op te leggen met mijn blik. Maar ze negeert me totaal en staart met een irritant brede glimlach in de cameralens. Dan draai ik me weer naar Liam en schreeuw om hulp met mijn ogen. Hij beantwoordt mijn blik met een eveneens wanhopig gezicht.
'So let's start with the fresh gossip, and when I say fresh, I mean FR-ESH' Conny zwaait enthousiast met haar armen waardoor Cher en ik Snel moeten bukken zodat ze ons niet in het gezicht mept. Het irriteert me hoe ze fresh zei, ze zei het met zoveel nadruk dat het woord een hele klank er bij heeft gekregen.
'You'll never believe on who I just walked in, WHILE THEY WERE KISSING!' iemand geef die vrouw een klap in haar gezicht alsjeblieft
'Liam and Hayley!' ze wacht even 'Yes I know, I know! Exciting isn't it.' Jezus waarom praat dat wijf alsof er vijftig mensen haar toejuicht?
De andere X-factor kandidaten happen naar adem en beginnen allemaal verward te roezemoezen. Beide Liam en ik schudden wild met onze hoofden. Maar de camera's worden simpelweg van ons weggedraaid en gefocust op de andere mensen. Ik knijp mijn handen to vuisten. En bijt op mijn lippen en tel rustig tot tien, en dan twintig, dertig. En dan geef ik het op. Kalmeren lukt toch niet, ik heb Conny altijd al achterbaks gevonden maar nu gaat ze gewoon te ver, ik bedoel, ze verzint dit nou gewoon.
Ze gaat op een razend tempo door haar andere 'nieuwtjes'
'Now contestants, I've got more breaking news, there's been a mole in the house.' Conny stopt even en er wordt een dramatisch muziekje afgespeeld. De man achter de camera met de queu-cards draait zijn kaart om, bawl. Meteen begint iedereen luid te joelen. 'Someone you live with, someone in your midst has been snooping around and being a traitor. Watch this and you'll find out who it was.'
Iedereen draait zich om naar het kleine televisiebeeld in de hoek;

De camera sluipt in op een persoon die op het bed zit, in eerste instantie zie ik niet wie het is want deze persoon houdt een nintendo voor zijn gezicht, maar na even goed kijken weet ik het. Ik durf te wedden dat ik de eerste ben die hem herkent want zijn gezicht is nog steeds niet zichtbaar. Toch herken ik hem aan de manier waarop hij meebeweegt met zijn nintendo en steeds zijn bovenbenen aanspant.
Ik weet zelfs welk spelletje hij speelt; Need for Speed Underground.
Zijn telefoon gaat en hij laat zijn nintendo zakken. 'Oh, a message from Conny.' zegt hij gemaakt verbaasd. Hij raapt zijn telefoon op en leest het bericht voor, ik moet een klein beetje lachen om hoe triest slecht hij eigenlijk is in acteren.
'Hello Harry, I want you to do some secret investigating into who is the vainest contestant. Good luck, and don't get caught.'
De camera zoomt dramatisch in op zijn gezicht en hij kijkt doordringend in de lens 'Conny, mission excepted.'
Harry springt met een mislukte ninja sprong van zijn bed en rent als een soort goblin door de gangen heen. Hij speurt van allerhande kamers af en raapt alles op waarna hij er commentaar opgeeft. Het verbaast me hoe ontzettend veel kammen en haar producten Zayn heeft en ik grinnik even. Dan dringt het tot me door welke kamer hiernaast ligt, de mijne. Shit, ik weet niet wanneer dit is opgenomen, maar ik heb zo het nare gevoel dat ik niet heb opgeruimd.
Aan de staat van mijn kamer te zien, is dit op dinsdag opgenomen. Ik rafel mijn shirt met mijn handen. Ik ben er vrijwel zeker van dat als hij een beetje zijn best doet, hij genoeg genante dingen vindt.
Hij maakt een nerderig sprongetje en giechelt opgewonden terwijl zijn vinger priemt naar iets dat op de grond ligt. Zenuwachtig kauw ik op mijn lip.
'Bra's on the floor!' fluistert Harry, hij is zo ontzettend opgewonden dat zijn stem overslaat. Even later duikt hij naar de grond en springt daarna weer op met iets dat felroze was op zijn hoofd. Het duurt ff totdat ik realiseer wat het is, het is dezelfde beha als die die ik nu aan heb. Automatisch schieten mijn handen naar mijn sluiting, maar ik trek ze terug als ik realiseer wat ik aan het doen ben.
Er komt geritsel van bij mijn deur en de tv Harry schudt in paniek de beha van zijn hoofd en duikt weg. Na mijn kamer doorzoekt hij nog een paar en komt dan tot de conclusie dat Zayn het ijdelste is, maar dat is niet nieuw.


De video is afgelopen en de queu-card man geeft aan dat we moeten juichen. Ik draai me om naar Harry om hem een dit-ga-ik-je-betaald-zetten blik te zenden maar hij kijkt strak voor zich uit.
De acts beginnen en een voor een word iedereen door de grote bewaker man naar binnen geleidt. Aangezien ik de vorige keer als eerste was moet ik nu als laatste, een voor een stroomt de zaal leeg.
Uiteindelijk komt hij mij halen en ik spring meteen op en huppel ik achter hem aan.
Tess komt me tegemoet gewiebelt op haar gigantische hakken en legt haar hand uiteindelijk maar op mijn schouder zodat ze niet hoeft te bukken.
'And last but not least, Hayley Stone! What are you doing for us tonight?'
'I'm doing bigger, by Justin Bieber. I just think it shows character that he doesn't care about all the haters.'
'Good reasoning, hope your performance is just as good.' zegt Simon en hij wijst me naar mijn plek. De lichten gaan uit en ik heb net zoals de vorige keer vijf seconden om op mijn plaats te gaan staan. Alleen is het dit keer midden in een groep dansers. Wat me eigenlijk heel erg blij maakt, want nu kan ik dus zelf ook dansen.
Nog net voordat de muziek begint ga ik in mijn hoofd de pasjes nog even na, ze zijn simpel, maar effectief, eerst de coolcat, dan crazy legs en daar dan een paar variaties op. Niet zo moeilijk dus.

We're big enough to stand in the picture
We're big enough to stand next to love

I was a player when I was little
but I'm bigger, now I'm bigger
A heart-breaker when I was little
but I'm bigger, now I'm bigger


Precies op dit moment komen alle mannelijke dansers op me af en luchten ze me hoog in de lucht.
And all the haters I swear
They look so small from up here
Cause we're bigger, love's bigger, I'm bigger and you're bigger


De muziek loopt af en de dansers dragen me helemaal tot aan de jury. Dan laten ze me zo zakken dat ik er vast en zeker heel elegant uitzie en rennen ze na een buiging het podium af. Tess komt weer aangelopen en drukt me tegen zich aan. 'Well that was that, I know I liked it, did you like it?' vraagt ze aan het publiek die luid juichen. De grijns op mijn gezicht word zo groot dat ik bijna al mijn tanden blootlach en nieuwsgierig wacht ik op wat de jury ervan vindt.
'It was a lot of fun seeing you do something different. Well done.' Louis vouwt zijn handen op de tafel en grijnst me toe.
'You look sooo cute in that hoodie! I just wanna get on stage and hug you now...' knipoogt Dannii.
'I like this style on you, it showed that you're just a normal girl, and makes you more sympathetic to the public, keep it going, huns.' zegt Cheryll.
'Very good, I really liked seeing that other side of you, it's nice. I think we'll be seeing even more of you.' maakt Simon het commentaar af. Ik bedank de jury en loop dan zwaaiend en lachend het podium af.

Backstage staan Louis, Niall, Liam en Zayn op me te wachten.
'Woohoo! That was great! You did so well, Hayleybayley!' Louis rent op me af en zwaait me door de lucht. 'Whoa, why are you so light? You need to eat more carrots.' zegt hij serieus.
Ik frons mijn wenkbrauwen en duw tegen zijn borst om los te komen. Hij snapt de hint en zet me voorzichtig weer op de grond.
'Never mind that, I mean, seriously? Hayleybayley?'
Niall bemoeit zich ermee en haalt zijn schouders op 'Boo was already taken, and you need a cool nickname too.'
'You call that cool?'
'YEHES!' roepen ze in koor. Ik ben blij met het ontvangst, maar het mist wel iets.
'Where is Harry?' vraag ik als ik merk dat ik de krullen mis.
'He already went up to our room, he said he was tired.' zegt Zayn, en hij kijkt snel naar de grond.
'Oh well, I'll go over there then, there's something I need to talk about.'

Ik huppel door de gangen naar hun kamer en leg mijn hand op de deurklink, ik duw hem naar beneden en loop dan haast tegen de deur aan.
Wtf? Ze doen nooit hun deur op slot. Ik zet een stap naar achter en bekijk de deur van top tot teen.
Midden op de deur hangt een klein briefje waar iets op staat gekriebeld, ik moet er zo dicht mogelijk bij gaan staan om het te kunnen lezen.

Harry Styles is sleeping naked tonight, Hayley, you're not aloud in.

Reacties (13)

 • enjoylife

  HHAHAHAAHA AMAZAYYYYN:)loveit

  6 jaar geleden
 • Marieke1D

  Dat briefjexDfantastisch

  6 jaar geleden
 • ForevahYoung

  OOOOH, snel verder! <3

  6 jaar geleden
 • eyesopen

  Leuk briefje, snel verder!!!(H)

  6 jaar geleden
 • hartje1D

  haha snel verder(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen